ה"י 10.11

IceFairy

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo20.gifה"י 10.11../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני קרוסדר, היום השקעתי את כל היום כדי לעלות לרמה 70, היה מתיש
אבל בהחלט היה משתלם, אני כל כך אוהבת את העבודה הזאת

לבנדר א

New member
איזו מלכה!!!

וואו, אני מתביישת בהתקדמות האיטית שלי לעומתך... אין מה להגיד. מזל טוב! תעשי חיים עם הסקילים החדשים.

לבנדר א

New member
כיף לבלות בלילה עם נושי ../images/Emo23.gif

היינו עם קבוצות ממש נחמדות, קישקשנו לנו כל הזמן, העליתי את הנובית שלי לרמה 20 ונושי עלתה ל18 והלכה לה לישון. אז העליתי בשבילה דמות אחת לרמה 10. ועכשיו, כשיש לי קצת זמן פנוי, אני הולכת להתמרח על הארנבת החדשה שלי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifכיף לבלות בלילה עם קים../images/Emo23.gif

אבל זה נשמע ממש רע
בכלופן, היינו עם אחלה קבוצה, לקראת 6 בבוקר התייאשתי ואמרתי שאני פורשת למיטה ומה שיהיה יהיה..P: תודות לקים יש לי נובית ברמה 10 אבל כנראהלא אקבל ממנה מייפל פוינטס כי לפי מה ששמעתי נגמר המבצע.. [או שזה כולל את היום גם, ואז עוד יש לה אפילו סיכוי..XD]

ווינגז

New member
רמה 35, מלא קווסטים, כיף!

סיימתי את כל הקווסטים הפתוחים באריאנט ואפילו אספתי כמה דברים ליעל.

Guid

New member
מזל טוב!! /tapuzforum/images/emo212.gif ^____^

אני העלתי את ההאנטר שלי רמה אתמול בבוקר, עכשיו הוא 46. אני מאוד שמח שהצלחתי לעלות 3 רמות בסופ``ש הזה. עכשיו אני נוסע למכללה, אז לא תהיה ה``י בשבילי עד חמישי בערב~ שבוע טוב לכולנו! D:

Thewhiteshadow

New member
קניתי עוד זאקום

הלם ב50,לסין שלי נישאר לי 51אטק ממבה 39אטק מיימל כלאו ו-17יאק קייפ וכמות נחמדה של ילבי מקווה לחזור ובאמת ליהנות, אז יום טוב לכולם/tapuzforum/images/emo13.gif

miss_t

New member
איך קנית?

נתת את הפרטים של המשתמש שלך? או שעשית לבד את ה jump quest ונכנסת לזאקום? יש תמונות ?

Thewhiteshadow

New member
קניתי מג`ק

בווינדיה ב50, תמורת הקווסטים והכל שווה ביותר,ממליץ לכל מי שבווינדיה ליקנות מימנו,וגם הסין שלי מוריד 7קיי אז הכל טוב עכשיו

מזל טוב ליז ../images/Emo99.gif

אני עליתי אתמול לרמה 136 עם הבישופ
23% מצאתי לי פרטנר נהדר לסקליס - arch mage קרח.. הספאון ממש נהדר ואנחנו עולים אחוזים ממש מהר ביחד.

miss_t

New member
ואו! ליז כל הכבוד!

תראי לנו DMG? ואיזה ציוד יש לך? את משתמשת בכפפות עם ATK? אני בטוחה שאת עם הציוד הכי טוב!

IceFairy

New member
תודה ../images/Emo140.gif הציוד שלי ממש חלש...

ה-DMG על מוב נמוך יותר מאשר דמג' על מפלצת יחידה, על יחידה אני יכולה להגיע ל-4K. אני משתמשת ב-SWORD לרמה 64 שהבן שלי נתן לי מתנה מהפייטר שלו (כי הוא כבר לא משחק איתו) והסטאטים שלו מתחת למקובל, הכפפות שלי הן לרמה 35, כפפות ברזל, פשוט כי הסטאטים קצת יותר טובים מה-WG, חולצה לרמה 60 נקיה ומכנס לרמה 50, נקי גם כן, עגילים נקיים לרמה 50, נעליים שטל הבן שלי נתן לי מתנה וכובע לרמה 50 (אבל זה לא כל כך משנה לי מהסיבה שיהיה לי כובע זאקום) ולמה ציוד כל כך חלש? כי חזרתי למצב כלכלי ממש גרוע, עשיתי את הקווסט של ההוג, כי אין מה לעשות כשרגילים למייג' שמשתמש בטלפורט או בסילבר מיין, קשה מאד להלך כל כך לאט עם דמות חדשה, לכן ההוג הוא היה פשוט MUST, וזהו, חזרתי למצב של 400K. הירו מקסים מהגילד שלי נתן לי מתנה גלימה ורודה, והירו אחרת מהגילד נתנה לי סקרול STR שלשמחתי עבד, אז כעת יש לי גלימה עם 2 STR בינתיים. אם יהיה לי כח אחזור למכור ליץ' או שניים כדי להתיישר כלכלית, שאוכל לקנות ציוד קצת יותר טוב, בינתיים, מסתפקת במועט

IceFairy

New member
שכחתי להעלות את התמונה של הסקיל שאני כל כך

אוהבת
זהו, עכשיו ארגע לכמה רמות, צריכה גם מנוחה ביחוד לאור הסיבה שנגמר הכסף חח.

miss_t

New member
../images/Emo99.gif

בואי לויקטוריה תריצי לייצ' בWS ותעשי APQS ! הכסף יזרום! אולי שווה גם לחתן את הלוחמת (יש מישהו באופק
) ולהרוויח תפוחים משני הכיוונים!

deisy

New member
סיון ואני הלכנו לנסות את ההימס...

איך האחוזים נשפכים שם
מגניב! ה CB המדליקה מפוצצת אותך כל כך מגניב
הנה תראו
פה זה תחילת המוב..

למעלה