Bassיסט

New member
ברט שאת רוצה לראות...

"היום שאחרי מחר" סרט טוב יש לי בדי וי די

Bassיסט

New member
אני אני אני רוצה!!!!

התחלתי לענות על השאלון בשעה- 01:04 מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? וואו המון זה ספריה כזאת אז יש את הסורק, מדפסת מלא ספרים של תווים וחומר של מוסיקה והמון המון דיסקים מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?את הדיסק החדש של גרין דיי (ע-נ-ק!!!) פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני 4 שעות כי הייתי בחזרה ואני לא עונה לטלפון בחזרות. פעם אחרונה שהתפדחתם? היום בחזרות שהצלחתי ברוב כישרוני לקרוע מיתר ראשון (דק) של בס!!!!!!!! הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? מלך האריות, שר הטבעות ה-3 ממש מרגש בסוף הסרט הכי מפחיד שראיתם? מגרש השדים גירסת הבמאי... הסרט הכי מותח שראיתם? צעקה ניראה לי מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום נתניה מלאה בהם (הם מתרביייםםםם!!) מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לא זוכר מזמן וטוב שכך... מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? להחליט מה? מה אתם חושבים על רפי גינת? שהוא חזק בלתפוש פושעים בקולבוטק אבל הוא ממש לא חזק בשירה!!! מה אתם חושבים על מל גיבסון? בסדר מה יש לי לחשוב עליו? מה אני הומו? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? יש דברים מעניינים ויש דברים שכ"כ ל-א! מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? יש ויש... הקלאסיקות מעולות השאר לא הכי האם אתם מאמינים ב-ה'? כן!!!!!!!!!!!! האם אתם מאמינים בגורל? כן אוהב דיסני? לפעמים איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? מלך האריות! איזה סרטים אתה רוצה לראות? גוטיקה סלולר משפחת סופר על בלייד 3 ואלקטרה. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מוסיקה זה מקצוע? איזה יומן יש לך? יומני היקר... מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? ברוקולי וקישואים איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? פרפר הכי שולט! את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו הדב האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? לא זכור לי אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? כשיש משהוא מיוחד אז אני מחליף אבל בכל שאר היום.. למה להחליף? אתם אוכלים רק אוכל כשר? כן! חיות מחמד,יש? היה כלב נשארנו עם דגים טלויזיה בחדר,יש? יש מחשב בחדר,יש? יש מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? חבר שלי סיפר אותי בסוכות... אצל הרופא שיניים? כנ"ל איזה חטיף את הכי אוהבת? איזה שוקולד את הכי אוהבת? במבה אדומה איזה מסטיק את הכי אוהבת? בזוקה קוקה קולה מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שאין אהבה... (רגע של שיתוף) באיזו שעה התעוררת היום? 9:00 מה/מי העיר אותך? אמא - רצתה שאני יקפוץ לבנק מה אכלת בבוקר? מלאווח שהכנתי בעצמי עם כוס ע-נ-ק-י-ת של קולה סיימתי לענות על השאלון בשעה- 01:17

Bassיסט

New member
לגבי החטיף...

אני יכול להסביר...
איזה חטיף אני הכי אוהב? - במבה אדומה. איזה שוקולד אני הכי אוהב? - שוקולד לבן עם האוויר הדיאטטי (יענו) הזה שנמס לך בפה!!! *מצטער על כל הטעויות... ככה זה שאתה כותב מהר ולא שם לב לשורות...

METEORA GIRL

New member
אנייייי אניייייייי

התחלתי לענות על השאלון בשעה- 12:41 מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? כמה דיסקים... ומלא ניירות מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? NUMB פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני 5 דקות :] פעם אחרונה שהתפדחתם? אתמול בבצפר הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? טיטאניק.נראה לי הסרט הכי מפחיד שראיתם? אמממ נראה לי שהמנסרים מטקסס הסרט הכי מותח שראיתם? לא דעת... מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? עכשיו בדרך הביתה מבצפר! מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? היום בבוקר... מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? היוםםםם מה אתם חושבים על רפי גינת? שאפחד לא יכול לעצוב אותו מה אתם חושבים על מל גיבסון? לא יודעעעעת מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? דבר מעיק מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? יכול להיות נחמד... האם אתם מאמינים ב-ה'? כן! האם אתם מאמינים בגורל? כן.. אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? לא אוהבת ממש איזה סרטים אתה רוצה לראות? באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה איזה יומן יש לך? אין :\ מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף על זה? לחם עם עובש איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? לולו רולז את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו שולט! האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? בריטני ספירס אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? כל היום בגדי רחוב :] אתם אוכלים רק אוכל כשר? בדרך כלל כן חיות מחמד,יש? כן, אחי הקטן :]] טלויזיה בחדר,יש? כן מחשב בחדר,יש? כן מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? בתחילת החופש הגדול אצל הרופא שיניים? לפני שבוע איזה חטיף את הכי אוהבת? קליק איזה שוקולד את הכי אוהבת? אם זה מבחינה של סוג אז שוקולד חלב... איזה מסטיק את הכי אוהבת? ZOOM תות שדה חיחיחיי מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שחברה שלי הלכה הביתה והיינו אמורים לעשות לה עמבוש!!! באיזו שעה התעוררת היום? 7 מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה אכלת בבוקר? שוגי סיימתי לענות על השאלון בשעה- 12:48

../images/Emo186.gif../images/Emo184.gifהכן כלבך לחורף../images/Emo182.gif

תשובות: התחלתי לענות על השאלון בשעה- 13:04 [חה
לא הלכתי לבצפר
סיור של"ח
] מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? טלפון ותמונה שלי עם ידיד.. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? כלום פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? אתמולללל אהההההההההההההההה פעם אחרונה שהתפדחתם? חח אתמול.. בטלפון.. הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? לא יודעת.. אני לא הולכת לקולנוע וכאלה.. אבל טיטאניק, שיהיה [צפוי] הסרט הכי מפחיד שראיתם? יש הרבה.. הסרט הכי מותח שראיתם? אני לא אוהבת מתח מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? בכל מקום שורצים פה ערסים.. ככה שכל הזמן מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אתמול מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? לאדעת. כנראה שעכשיו חח מה אתם חושבים על רפי גינת? סקסי! וכל מילה נוספת מיותרת! מה אתם חושבים על מל גיבסון? אמממ.... מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? אני לא אוהבת.. זה בעע.. למרות שאת אחוזת הטירוף כן ראיתי, הייתה לי סיבה מעולה [דון הנרי] מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? לאדעת.. האם אתם מאמינים ב-ה'? לא האם אתם מאמינים בגורל? כן אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? חח כן!! דיסני שולטטטט והכי אני אוהבת מלך האריות והיפה והחיה חח איזה סרטים אתה רוצה לראות? יש המוןןןןןןן.. לא יודעת מאיפה להתחיל באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה והסטוריה איזה יומן יש לך? פו הדוב [פורנו לילדים] מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? אממ.. בערך כל דבר שבנאדם רגיל כן אוכל.. איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?
חח של התינוק את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? לא.. לא הערצתי אף אחד אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? "בגדי רחוב" טחח... כל היום אני עם בגדים רגילים.. רק אחרי מקלחת אני מחליפה לבגדים של בית אתם אוכלים רק אוכל כשר? חח ברור.. חיות מחמד,יש? היה הייתה כלבה בשם מאי טלויזיה בחדר,יש? עובדים על זה
מחשב בחדר,יש? כן מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? חודש. או שניים.. אצל הרופא שיניים? חודשיים [נראה לי] איזה חטיף את הכי אוהבת? במבה איזה שוקולד את הכי אוהבת? אגוזים איזה מסטיק את הכי אוהבת? דובדבן מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שמחר אני הולכת לקבל עבודה על זה שלא הגעתי היום חח באיזו שעה התעוררת היום? 11 מה/מי העיר אותך? טלפון מהמורה מה אכלת בבוקר? אני לא אוכלת בבוקר סיימתי לענות על השאלון בשעה- 13:25

Fools

New member
קשוח!

התחלתי לענות על השאלון בשעה- 1:30 מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מדפסת,עטיפה של Train of thoughts-dream thaeter,מחברת תווים לתופים,ספר קצב,פלאפון,טלויזיה,דפי עבודה בספרות,מחברת מתמטיקה,ספר אלגברה,דאודורנט,צמיד של ג'מייקה,מצית,סיגריות,תוף בנג'ו קטן וחמוד,מהדק,ספר תנ"ך,כדורים,פרח נבול,פקס,דיסק (ללא עטיפה) של יזהר אשדות,מייתרי בס חדשים של חבר של אח שלי,מקלות תופים אחד שבור וזהו! מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?Slipknot אבל גם את אח שלי מתופף וחבר שלו מביא אותה בסלאפים עצבניים (בסיסט) לואיס ג'ונסון זבל לידו! פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?לפני שעה משהו.. פעם אחרונה שהתפדחתם?היום..הלכתי ראיתי מישהו נתקעתי בקיר... הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?רומנטי אני לא ממש רואה.. אבל מרגש אמריקה X וארמגדון הסרט הכי מפחיד שראיתם?זה אחד הסרטים הכי לא מפחידים בעולם אבל אני מה זה נלחצתי בו Signs הסרט הכי מותח שראיתם? אושן 11 מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?וואלה היום חבורת פושטקים! מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אתמול רבתי עם אמא על זה שאין שום דבר לאכול בבית חוץ מתירס ובורקסים! מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?לפני כמה ימים אם להפסיק או לא.. מה אתם חושבים על רפי גינת?לא חושבת עליו מה אתם חושבים על מל גיבסון?שהפסיון של ישו זה סרט ענק וכולם סתם מברברים.. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? בכיף למה לא מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? מעולה האם אתם מאמינים ב-ה'? אני מאמינה בג'ה לא באלוהים של התנ"ך! תורת הראסטפריי וכל זה.. האם אתם מאמינים בגורל? בהחלט אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? אני לא אוהבת דיסני.. פדופילים! איזה סרטים אתה רוצה לראות? "דרום אמריקה באופנוע" "זהות במלכודת" לא עולים עוד בראש אבל בטוח יש.. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? היסטוריה! איזה יומן יש לך? של NO FEAR מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? לא מאמינה שיש דבר כזה.. ובהחלט תלוי כמה כסף! איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? לא אוהבת במבה את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיר! האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? להקת FIVE לא היי פייב! פייב האמריקאים! אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? בגדי רחוב? בגדי בית?! אני לובשת מה יש בארון! ולבצפר יש תלבושת.. אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא חיות מחמד,יש? 2 נחשים זכר ונקבה והנקבה בהריון! חתולה 2 כלבות ועכברים לנחשים טלויזיה בחדר,יש? בהחלט מחשב בחדר,יש? בהחלט מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לא הולכת לספרים אני לא סומכת עליהם! הם יכולים כל רגע לתקוע לך את המספריים האלה שלהם בגרון! אצל הרופא שיניים? לפני שבועיים איזה חטיף את הכי אוהבת? ביסלי איזה שוקולד את הכי אוהבת?לא אוהבת שוקולד רק אם הוא בא בגלידה! איזה מסטיק את הכי אוהבת? ZOOM מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שאני מפסיקה.. באיזו שעה התעוררת היום? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? החתולה מה אכלת בבוקר?לא אוכלת בבוקר סיימתי לענות על השאלון בשעה-1:43

אוקיי תורי!!

התחלתי לענות על הסקר בשעה 21:24 מה יש לי על השולחן של המחשב-הרבה דברים מה אני כרגע שומעת- היהודים-טיפה בים מתי הפעם האחרונה שדיברתי בטלפון-לפני 10 דקות פעם אחרונה שהתפדחתם- לא זוכרת סרט רומנטי- GREAS סרט מותח- יום השישי ה-13 פעם אחרונה שנתקלתי הערס- היום פעם אחרונה שרבתי עם אמאבא- היום ממש לא ידעתי להחליט- היום רפי גינת- דיאטה מל גיבסון- זה שחקן לא? ריאלטי טי וי- חרא של טי וי קולנוע ישראלי- מעפן אם מאמינים בה'- כן אם מאמינים בגורל-כן סרט דיסני אהוב- אלדין סרטים שאני רוצה לראות- SEW באיזה מקצוע הכי הרבה שיעורי בית- מתמטיקה איזה אוכל אני אפעם לא יאכל- חצילים במבה- פרפר פו הדוב או חזרזיר- חזרזיר להקה/זמר/זמרת שעכשיו כבר לא- סליפנוט אם אני מהאנשים שהולכים עם בגדי רחוב- כן! אוכל כשר- ברור! חיות מחמד- היה אבל מתו :( טלויזיה בחדר- לא אבל הייתי מתה לכזה! מחשב- כן! פעם אחרונה אצל הספר- לפני שנה פעם אחרונה אצל רופא שניניים- לא זוכרת חטיף- תפוצ'יפס שוקולד- מריר! מסטיק- איירוויאז דבר מעצבן עכשיו- שלקחו לי את מטאורה בשביל לצרוב איזה שעה התעוררתי- 7 ורבע מי העיר- אמא מה אכלתי- זה נדיר שאני אוכלת בבוקר סיימתי לענות ב-21:38.

יש לי על השולחן כרגע-עולם בפני עצמו

לגבי השולחן-בואו נראה... עטיפה כזאת מג'לי שיש לי בה את כל הדיסקים של המוזיקה, שכולל הרבה מטאל. קלסר היסטוריה שעכשיו מזכיר לי שאני צריך לעשות בזה איזה עבודה, וואו אני טיפש שכחתי וזה למחר. טופס מבחן במתמטיקה שאני עומד להיכשל בו, הארנק החדש שלי אחרי שמישהו גנב לי את הקודם (הלכו משהו כמו 300-400 שקל, בהחלט דיכא אותי). טוב, נעצור כאן. מוזיקה שאני שומע-ברגע זה התחלף מNumb לDas Modell (סוף הלינקין, הגענו לרמשטיין). פעם אחרונה שדיברתי בטלפון הייתה אתמול בלילה עם אחד החברים שלי. פעם אחרונה שהתפדחתי אמממ... כרגע? הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתי-מלך האריות! :) הסרט הכי מפחיד שראיתי-אני די אוהב סרטי אימה, אני לא זוכר משהו שהפחיד אותי במיוחד. הסרט הכי מותח שראיתי-כל הטרילוגיה של צעקה (טרילוגיה... אה) מתי הפעם האחרונה שנתקלתי בערסים-היום בבצפר? לא קשה. הפעם האחרונה שרבתי עם אחד ההורים שלי הייתה לפני משהו כמו שבוע וחצי, נאלצתי ללכת די הרבה ברגל בגלל זה כי לא הייתה לי הסעה (טענו שאני מתחצף, עד עכשיו אין לי מושג למה). טוב עד כאן, צריך להתחיל לעבוד בהיסטוריה. הצילו!

למעלה