קשוח!
התחלתי לענות על השאלון בשעה- 1:30 מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מדפסת,עטיפה של Train of thoughts-dream thaeter,מחברת תווים לתופים,ספר קצב,פלאפון,טלויזיה,דפי עבודה בספרות,מחברת מתמטיקה,ספר אלגברה,דאודורנט,צמיד של ג'מייקה,מצית,סיגריות,תוף בנג'ו קטן וחמוד,מהדק,ספר תנ"ך,כדורים,פרח נבול,פקס,דיסק (ללא עטיפה) של יזהר אשדות,מייתרי בס חדשים של חבר של אח שלי,מקלות תופים אחד שבור וזהו! מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?Slipknot אבל גם את אח שלי מתופף וחבר שלו מביא אותה בסלאפים עצבניים (בסיסט) לואיס ג'ונסון זבל לידו! פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?לפני שעה משהו.. פעם אחרונה שהתפדחתם?היום..הלכתי ראיתי מישהו נתקעתי בקיר... הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?רומנטי אני לא ממש רואה.. אבל מרגש אמריקה X וארמגדון הסרט הכי מפחיד שראיתם?זה אחד הסרטים הכי לא מפחידים בעולם אבל אני מה זה נלחצתי בו Signs הסרט הכי מותח שראיתם? אושן 11 מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?וואלה היום חבורת פושטקים! מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אתמול רבתי עם אמא על זה שאין שום דבר לאכול בבית חוץ מתירס ובורקסים! מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?לפני כמה ימים אם להפסיק או לא.. מה אתם חושבים על רפי גינת?לא חושבת עליו מה אתם חושבים על מל גיבסון?שהפסיון של ישו זה סרט ענק וכולם סתם מברברים.. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? בכיף למה לא מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? מעולה האם אתם מאמינים ב-ה'? אני מאמינה בג'ה לא באלוהים של התנ"ך! תורת הראסטפריי וכל זה.. האם אתם מאמינים בגורל? בהחלט אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? אני לא אוהבת דיסני.. פדופילים! איזה סרטים אתה רוצה לראות? "דרום אמריקה באופנוע" "זהות במלכודת" לא עולים עוד בראש אבל בטוח יש.. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? היסטוריה! איזה יומן יש לך? של NO FEAR מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? לא מאמינה שיש דבר כזה.. ובהחלט תלוי כמה כסף! איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? לא אוהבת במבה את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיר! האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? להקת FIVE לא היי פייב! פייב האמריקאים! אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? בגדי רחוב? בגדי בית?! אני לובשת מה יש בארון! ולבצפר יש תלבושת.. אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא חיות מחמד,יש? 2 נחשים זכר ונקבה והנקבה בהריון! חתולה 2 כלבות ועכברים לנחשים טלויזיה בחדר,יש? בהחלט מחשב בחדר,יש? בהחלט מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לא הולכת לספרים אני לא סומכת עליהם! הם יכולים כל רגע לתקוע לך את המספריים האלה שלהם בגרון! אצל הרופא שיניים? לפני שבועיים איזה חטיף את הכי אוהבת? ביסלי איזה שוקולד את הכי אוהבת?לא אוהבת שוקולד רק אם הוא בא בגלידה! איזה מסטיק את הכי אוהבת? ZOOM מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שאני מפסיקה.. באיזו שעה התעוררת היום? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? החתולה מה אכלת בבוקר?לא אוכלת בבוקר סיימתי לענות על השאלון בשעה-1:43