../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo11.gif

מכיוון שהפורום קצת יותר חי ונושם ותוסס עכשיו (הוא עדיין מחובר למכשירים אבל עובדים על זה), גנבתי למענכם שאלון (מפורום הארי פוטר הסרט ועוד, 660 במספרו). אומנם הוא לא כזה ארוך אבל הוא הראשון שראיתי
התחלתי לענות על השאלון בשעה- מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? פעם אחרונה שהתפדחתם? הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? הסרט הכי מפחיד שראיתם? הסרט הכי מותח שראיתם? מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? מה אתם חושבים על רפי גינת? מה אתם חושבים על מל גיבסון? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? האם אתם מאמינים ב-ה'? האם אתם מאמינים בגורל? אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? איזה סרטים אתה רוצה לראות? באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? איזה יומן יש לך? מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אתם אוכלים רק אוכל כשר? חיות מחמד,יש? טלויזיה בחדר,יש? מחשב בחדר,יש? מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? אצל הרופא שיניים? איזה חטיף את הכי אוהבת? איזה שוקולד את הכי אוהבת? איזה מסטיק את הכי אוהבת? מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? באיזו שעה התעוררת היום? מה/מי העיר אותך? מה אכלת בבוקר? סיימתי לענות על השאלון בשעה-
ENJOY

LINKINBOY

New member
אני אני אני!

התחלתי לענות על השאלון בשעה-21:36 מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)?מחשב
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?LINKIN PARK-WITH YOU פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?לפני שעה פעם אחרונה שהתפדחתם?אתמול הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?צ'רלי וחצי הסרט הכי מפחיד שראיתם?RESIDENT EVIL הסרט הכי מותח שראיתם?שחר המתים לא ממש זוכר אחרים מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?אני ערס
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?היום מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?היום בבוקר מה אתם חושבים על רפי גינת?שמן מה אתם חושבים על מל גיבסון?שמן מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?מנהל שמן שמנהל אותו מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?שחקנים שמנים האם אתם מאמינים ב-ה'?לא האם אתם מאמינים בגורל?לא אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?מיקי מאוס יאייי! איזה סרטים אתה רוצה לראות?RESIDENT EVIL 2 APOCALYPSE באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?מתמטיקה איכס איזה יומן יש לך?של ONEIL אורגנית כזאת מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה?בול בול מבושל
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? תינוק את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו החזיר האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? RASMUS אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?זה לא קבוע אצלי אתם אוכלים רק אוכל כשר? כה חיות מחמד,יש? חתולההההה טלויזיה בחדר,יש? אין היתה
מחשב בחדר,יש?יש והיה מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?לפני חודש אצל הרופא שיניים? חצי שנה בעע שונא אותם מוות לרופאי שיניים!!! איזה חטיף את הכי אוהבת? ביסלי גריל איזה שוקולד את הכי אוהבת? לבן איזה מסטיק את הכי אוהבת? מסטיק קולה מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? בצפר הפאשיסטי שלי באיזו שעה התעוררת היום? 7וחצי מה/מי העיר אותך? פלאפון מה אכלת בבוקר? קורנפלייקס סיימתי לענות על השאלון בשעה- 21:45

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif אז אתה כ-ן אהבת את הראסמוס

? וואל.... אין כמו הפאשיסטים (בעצם יש, הגרמנים
) למה התעוררת כל כך מוקדם?!?!?!?!?!?!?

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif

התחלתי לענות על השאלון בשעה-
21:27 לפי השעון בפלאפון. מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)?
עט, לטאה מחרוזים, עגילים, טישו, אוזניות, מין כדור קלקר מצופה בפאייטים ירוקים, מחזיק מפתחות.. יאדה יאדה.. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?
לא שומעת מוזיקה, האוזניות דפוקות (גאד איך זה קורה?!) פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?
אמא התקשרה והשמיעה לי שיר ברדיו באמצע האוכל
פעם אחרונה שהתפדחתם?
אין לי פאדיחות, אני לא בנאדם שמתפדח, כנראה
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?
הממ לא יודעת, לא זוכרת... הסרט הכי מפחיד שראיתם?
החוש השישי??? אני לא רואה סרטים מפחידים כי זה פשוט..מפחיד. הסרט הכי מותח שראיתם?
דפינטלי מוצאים את נמו. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?
בטח היום ראיתי כמה בבצפר... מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?
אתמול. זה לא שזה קורה כלכך לעתים קרובות, פשוט אתמול היה תאקל מעצבן שבסופו טרקתי את הדלת בדרמטיות והלכתי לי לתופף בקוּליוּת
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?
הממ לא יודעת... מה אתם חושבים על רפי גינת?
WTF?! הממ שהוא עושה את העבודה שלו (במציאת פושעים או מה שהוא לא עושה) בדרך הטובה ביותר..
מה אתם חושבים על מל גיבסון?
יש לו אחלה של תווי פנים, אבל אחרי "לב אמיץ" אני כבר לא יודעת מה לחשוב. ולא ראיתי סיינס. זה סרט מפחיד, נראה לי. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?
כשזה טוב- זה ממכר. (מישו אמר סקס ולא שמעתי?
) מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?
את הבורקסים והוואנבי-סרטי-פורנו/קומדיה-מוצלחים אני ש-ו-נ-א-ת, אבל יש להם אחלה יציאות כמו כנפיים שבורות והיאדה יאדה החדשים. האם אתם מאמינים ב-ה'?
לא. האם אתם מאמינים בגורל?
ל-א. אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?
יאאאאא כל החבר'ה שלי
מלך האריות, פוקהונטס, מולאן, מפלצות בע"מ, שרק, כל הכיפיים האלה
איזה סרטים אתה רוצה לראות?
מלך האריות שלוש!!!!!!!!!! באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?
מתמטיקה, דה. איזה יומן יש לך?
יומן בצפר כאילו? של הסתכל בקנקן, במתואר בתמונה
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה?
חח בדיוק היום היה לנו בארוחת ערב בבית דיון על מה נאכל תמורה מיליון דולר, ואמרתי שתמורת מליון אני אוכל אפילו מנגו (!!!!), אבל אני חושבת שלעולם אני לא אוכל חרא. יאק. איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?
א. אוסם זה התינוק, ור-ק להם קוראים במבה, כל השאר זה חטיפי בוטנים
ב. מה עם ע-ו-ד סוגים?? מה עם בנג'י (שזה מגעיל אבל כל המשפחה שלי בערך חוצממני מכורה לזה)??? מה עם באולינג, חטיף הבוטנים הטעים ביותר עלי אדמות?!?!?! את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?
את פו
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?
לא, אני עדיין שומעת היי פייב/ווסטלייף מדי פעם ומתענגת על הנוסטלגיה (סתמו
) אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?
אני לא מחליפה בגדים אלא אם אין לי סיבה (חום/קור יתר, מקלחת, חשק)... אתם אוכלים רק אוכל כשר?
חחחחחחח...א-נ-י
גאד, לא. חיות מחמד,יש?
מימי
כלבתי הסקסית והטיפשה. טלויזיה בחדר,יש?
יש בהחלט
. מחשב בחדר,יש?
לא
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?
שיט, אנלא זוכרת ת'תאריך, אבל זה היה סביבות מרץ 2004. הפעם שלפני הפעם האחרונה היתה ה-04.04.2003.
אצל הרופא שיניים?
מתישו בחופש הגדול. איזה חטיף את הכי אוהבת?
צ'יטוססססססססססססס. איזה שוקולד את הכי אוהבת?
הו גאד, לבן עם עוגיות זה פשוט חולשה. איזה מסטיק את הכי אוהבת?
אני חושבת שמנטה אקליפטוס, או תפוח, אניוואי, כל מה שלא מתחיל במנגו ונגמר באפרסק נשמע לי טוב. מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?
שארתור רחוק ממני...
באיזו שעה התעוררת היום?
שש וחצי מה/מי העיר אותך?
הפלאפון
מה אכלת בבוקר?
מי אוכל בבוקר?! סיימתי לענות על השאלון בשעה-
21:55 לפי שעון הפלאפון

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifשכחתי לציין,

שבתמונה, בצד שמאל זה היומן מבחוץ ומד ימין זה חלק מדף ממוצע

m e 1 5

New member
../images/Emo39.gif

התחלתי לענות על השאלון בשעה-21:30 מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? וואי...המון: פלאפון, מנורת לבה, טלפון, מדפסת, רמקולים, מצלמת אינטרנט, בושמים, המון המון חיות מחרסינה וכאלה, נרות, קופות בצורות-חזיר, פרה, וכלב. פח קטן, מודם, דיסקים, שלטים, מיקרופון, מסגרות, ארנקים, עכבר מקלדת וזהו נראה לי. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? Korn - Falling Away From Me פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני חמש דקות פעם אחרונה שהתפדחתם? לא זוכרת
. הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? וואי..היו המון! אין לי מושג מי הכי...אבל אהבתי נורא את אין כמו אלבמה..שבסוף היא אמרה לו את המשפט שהוא אמר לה בהתחלה
הסרט הכי מפחיד שראיתם? לא זוכרת איך קוראים לו...אבל עם איזה אח ואחות..שמצאו איזה מפלצת שאוכלת אנשים..כאילו, האח נפל למערה שלה.. הסרט הכי מותח שראיתם? לא זוכרת. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? לא זוכרת. מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לפני שבוע
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? ביום שישי
מה אתם חושבים על רפי גינת? לא יודעת
. מה אתם חושבים על מל גיבסון? הוא חמוד אבל טיפש
. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? זה טוב. מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? אממ..הסרטים הישנים היו טובים...עכשיו אני כבר לא רואה. האם אתם מאמינים ב-ה'? ל-א
. האם אתם מאמינים בגורל? לא. אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? כן,גדלתי על דיסני. סרטים? המון. מלך האריות (1,2,1.5), אלדין, השועל והכלבלב (זה של דיסני? אני לא בטוחה) בת הים הקטנה, נמו (אם זה של דיסני), אחי הדב, חתולים בצמרת, כלבים וגנבים, הרקולס, היפיפיה והיחפן, מולאן, היפיפיה הנרדמת, סוד הממלכה הקסומה, שלגיה, ועוד המון שאני לא זוכרת כרגע. איזה סרטים אתה רוצה לראות? יומני הנסיכה 2, ללכת על הכל 2, והבת של הבוס שלי. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? היסטוריה איזה יומן יש לך? כחול שכתוב עליו סקצ'רס מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? סושי
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אסם את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פה הדב האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אן סינק אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? בגדי רחוב?! אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא חיות מחמד,יש? כלב, כלבה, עוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת. תוכי ארה מדבר, תוכית קוקטייל. אקווריום דגים קטנטן עם דג אחד, אקווריום רגיל, אקווריום גדול, ובריכת דגים. היה גם לא מזמן לאחותי הקטנה זיקית ונחש. מספיק? טלויזיה בחדר,יש? ברור. מחשב בחדר,יש? ברור. מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? ביקרתי...אבל לא הסתפרתי.. לפני חודש-חודשיים. אצל הרופא שיניים? לא זוכרת. איזה חטיף את הכי אוהבת? טעמי..או טופיפי איזה שוקולד את הכי אוהבת? מריר, או הזה בעטיפה הכחולה עם הרבה בועות בפנים. איזה מסטיק את הכי אוהבת? מנגו-אפרסק
.. חחח סתם. בזוקה. מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? יובל
. באיזו שעה התעוררת היום? 9:20 מה/מי העיר אותך? ג'רי...אני חושבת מה אכלת בבוקר? סנדוויץ' עם גבינה לבנה 5% סיימתי לענות על השאלון בשעה- 21:57-ואנשים הפריעו לי באמצע.

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifמשו אחד קטן-

הבת של הבוס שלי זה כמו כל הסרטי קולג' המגעילים האלה סטייל אמריקאן פאי/גאי וכל השיט הזה, שמה ש"מצחיק" בהם זה סקס לא מבוקר ונפילות של אנשים. לא אהבתי. דברים טובים שיש בסרט:
כרמן אלקטרה
טרה ריד
ינשוף מדהים. בעיקרון יש היגידו שגם אשטון רוצ'ר אבל אני לא מחבבת אותו כלכך.

NiKi†a

New member
טוב אני ../images/Emo9.gif

התחלתי לענות על השאלום בשעה- 22:04 מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? חחחחח יותר מידי דברים...פלאפון, גיים-הוי, כלי כתיבה, כובע, מערכת סטריאו, מונרה, דיסקים, איפור, קליפס, וזלין, טישו, שלט למזגן, קופסא, פאוץ', דאורדוראנט, ומחשבון. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? את הדיסק של Dream Theater פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני 3 שעות בערך פעם אחרונה שהתפדחתם? היום הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? לא יודעת הסרט הכי מפחיד שראיתם? פרוייקט המכשפה מבלייר, ג'יפרס סקריפרס... הסרט הכי מותח שראיתם? קיוב, פרוייקט המכשפה מבלייר. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? כל יום בביצפר מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לפני חצי שעה מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? לפני כמה דקות מה אתם חושבים על רפי גינת? אחלה מה אתם חושבים על מל גיבסון? אחלה? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? מעפן מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? פסדר האם אתם מאמינים ב-ה'? הוא לא מאמין בי. האם אתם מאמינים בגורל? לא אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? ברור! מלך האריות בעיקר :] איזה סרטים אתה רוצה לראות? Saw, The Grudge, The Ring2, White Voic באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה איזה יומן יש לך? קטן וחמוד. מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? חצילים. איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? פרפר את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו הדב! האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? ברור...Five. אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? בקיץ הייתי מסתובבת כל היום עם אותם בגדים, עקב החורף, אני מחליפה בגדים כל פעם שאני חוזרת מביצפר. אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא חיות מחמד,יש? יאפ...יותר מידי טלויזיה בחדר,יש? כן מחשב בחדר,יש? כן מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? ממזמן אצל הרופא שיניים? ממזמן איזה חטיף את הכי אוהבת? שוקולד איזה שוקולד את הכי אוהבת? או שאלה במקום
...לבן עם עוגיות. איזה מסטיק את הכי אוהבת? מנגו-אפרסק מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שיש לי מבחן בהיסטוריה ביום חמישי ולא החלתי להתכונן. באיזו שעה התעוררת היום? 6:30 מה/מי העיר אותך? הרדיו מה אכלת בבוקר? לא אכלתי סיימתי לענות על השאלון בשעה- 22:11

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

מנגו זה השטן, השטן, אני אומרת
.

../images/Emo2.gifחחח Dream Theater

חברה שלי מתה עליהם!! היא שומעת את כל הדיסק שלהם כל היום!!! 19809184908239 פעמים אותו שיר!!

NiKi†a

New member
גמני ../images/Emo13.gif

אני שומעת את הדיסיקים שלהם לפחות 5 פעמים ביום [בלי הגזמה]. ונחמד לראות שמישהו קורא את הדברים הללו חוץ ממני

ט2לולה

New member
אניאנינאני../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

התחלתי לענות על השאלון בשעה- 22:03 וכאילו מישו הולך לקרוא אותו
מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? רמקולים,מקרופון,מנורה,טלפון,דיסקים,סורק
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? My Boo
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני שעה בערך עם ידיד שלי פעם אחרונה שהתפדחתם? אמממ
יש לי פדיחות קטנות שאני לא זוכרת אחרי שנייה, אבל פדיחה ממש... ממש מזמן! הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? טיטניק
הסרט הכי מפחיד שראיתם? הסוף של פרוייקט המכשפה מבלייר :| הסרט הכי מותח שראיתם? לא זוכרת איך קוראים לו
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? ביום שישי שיצאתי מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? קולה זמן
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?
לא זוכרת מה אתם חושבים על רפי גינת? קוקילידעעעעעעעעעע מה אתם חושבים על מל גיבסון? שחקן טוב
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? חביב ביותר!
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? בלע האם אתם מאמינים ב-ה'? כן! האם אתם מאמינים בגורל? כן אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? מלך האריות!!
ועוד מלא
איזה סרטים אתה רוצה לראות? מחקה שהסרט של בבוספוג יצא כבר גררר
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה
איזה יומן יש לך? פוקה מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? בשר (חוץ מעוף) וחרקים למיניהם איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אסם ולולו
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?שניהם חמידים
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?כן
אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא
חיות מחמד,יש? ציפור
טלויזיה בחדר,יש? כן מחשב בחדר,יש? לא מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לפני 11 חודש
אצל הרופא שיניים? לפני חודש ככה איזה חטיף את הכי אוהבת? פרינגלס
איזה שוקולד את הכי אוהבת?מריר איזה מסטיק את הכי אוהבת? בזוקעעעע ומנטה מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? האוזניות האלווווווו
באיזו שעה התעוררת היום? רבע לשבע
היה לי עונש
מה/מי העיר אותך? השעון המעורר
מה אכלת בבוקר? קרלו סיימתי לענות על השאלון בשעה- 22:15

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifME

התחלתי לענות על השאלון בשעה- 23:05
מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)?כוסות,דיסקים, פלאפון וכל מיני שטויות
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?LINKIN PARK-FORGOTTEN פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לא זוכרת
פעם אחרונה שהתפדחתם? לא התפדחתי
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? "סיפור אהבה בלתי נשכח"
שולט
הסרט הכי מפחיד שראיתם? לא כל כך מפחיד אבל בכל מקרה "שחר המתים"
הסרט הכי מותח שראיתם? לא ראיתי
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? כל יום בבית הספר
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? היום-אבא כעס על זה שאני ליד ה מחשב ולא לומדת
מעצבן!! אמרתי לו שאין לנו שיעורי בית ועדיין רוצה שאתחפף מהמחשב היקר שלי!!!
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? רוב הזמן אני יודעת!? מה אתם חושבים על רפי גינת? חמוד!
מה אתם חושבים על מל גיבסון? לא איכפת לי ממנו....
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? בסדר....
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? חרא
האם אתם מאמינים ב-ה'? איזו שאלה! ברור שכן!
האם אתם מאמינים בגורל? כן
אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? לא איכפת לי מי עשה את הסרט ומאיפה הוא בא ואני לא זוכרת איזה סרטים הם של דיסני!!
איזה סרטים אתה רוצה לראות? אמממ...היום שבא אחרי מחר....(ככה קוראים לסרט?
לא זוכרת ) באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתימטיקה
איזה יומן יש לך? FOX מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? חזיר
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? תינוק---למרות שהוא ממש מעלה לי את העצבים!
הוא כזה הומו!! את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? לא זה ולא זה...
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? כן אהבתי את ווסטלייף(טחחחחחחחח) איפה הראש שלי היה אזז(?!?@#$^@!??)
X2 אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? בית!
אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא גם וגם...... חיות מחמד,יש? נופ, איזה חרא!
טלויזיה בחדר,יש? נופ. מחשב בחדר,יש? ייס
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לא זוכרת...
אצל הרופא שיניים? לפני שנה(?!) נראה לי....
איזה חטיף את הכי אוהבת? ביסלי איזה שוקולד את הכי אוהבת? דגני בוקר(אפשר!?) קוקומן!!!
איזה מסטיק את הכי אוהבת? לא משנה איזה....העיקר שזה לא מוציא לי את הסתימה מהשיניים!!
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שיש לנו בית ספר....שהעדשות שלי נהיו דבוקות לעיין המזוהמת שלי......חחחח
באיזו שעה התעוררת היום? 7:20
מה/מי העיר אותך? אמא מה אכלת בבוקר? לא אכלתי....
סיימתי לענות על השאלון בשעה-23:18

למעלה