may24

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

אני לא ישנתי כבר ימים עבר כל כך הרבה זמן מאז שהתקשרת ואני הייתי כאן הרבה פעמים אני רק לא יודעת מה אני עושה לא בסדר מה אני יכולה לעשות כדי שתאהב אותי מה אני יכולה לעשות כדי שיהיה איכפת לך מה אני יכולה לומר כדי שתרגיש את זה מה אני יכולה לעשות כדי להביא אותך לשם יש הרבה דברים שאני יכולה לשאת ואני צריכה לתת לך ללכת ואולי מי יודע אני ארגיש טוב אם אני לא אנסה אני לא אקווה מה אני יכולה לעשות כדי שתאהב אותי מה אני יכולה לעשות כדי שיהיה איכפת לך מה אני יכולה לומר כדי שתרגיש את זה מה אני יכולה לעשות כדי להביא אותך לשם לא מחכה יותר לא מנסה יותר אין יותר כאב אין יותר ויכוחים אולי אין יותר מה לומר וזה מצחיק איך שאני רגועה כי הכוח הוא לא שלי אני פשוט יגרום לזה להיעלם מה אני יכולה לעשות כדי שתאהב אותי מה אני יכולה לעשות כדי שיהיה איכפת לך מה אני יכולה לומר כדי שתרגיש את זה מה אני יכולה לעשות כדי להביא אותך לשם ותאהב אותי אהוב אותי תאהב אותי אהוב אותי

kokula79

New member
מה את יכולה לעשות?

כנראה שכלום....אם זה לא בא ממנו, אין דבר שתוכלי לעשות, להפך, אולי חוסר העשייה, ההרפייה , להניח לו לנפשו ולהתרחק, אולי זה מה שיעשה לו בסוף הכי הרבה... למה את כל כך בטוחה שאת לא בסדר?? אולי הוא פשוט מבולבל?? זו אולי קלישאה אבל - רק אחרי שנעלמים, אנשים מרגישים בחסרונך.... בהצלחה - מי יתן והוא ישוב, איכפתי, מרגיש....והעיקר אוהב אותך יותר!

moran500

New member
what can i do...?

זה מצחיק איך ששיר שאיזה להקה אירית שרה (The Corrs), יכול לפעמים להגיד את כל מה שמרגישים....

למעלה