2008 Favorite Men

Magma99

New member
טאקי ../images/Emo23.gif

וטסובאסה אלוהים, גם בקימונו הוא הורס...

בטי בופ3

New member
איזה רשימה../images/Emo178.gif

כל תמונה פה היה צריך לנגב אותי מהריצפה, להיתאושש ולחבר את עצמי לקוצב לב
ולהמשיך הלאה.... קיוי, ככה? רוצה שכולנו נהיה חולות פה? ה-ר-ש-י-מ-ה, דבר ראשון זה לא עסק שאני כל הזמן שומעת קובי קובי ואני אפילו לא ראיתי דרמה אחת שלו- אז המלצות יתקבלו בכיף (ולמה יש לי הרגשה שיש לכם הרבהההה מה להמליץ).
הנוכחות של ג'וני בטבלה היא לגמרי לא מפתיעה, ג'ין מקום שלישי
בשבילי הוא תמיד באקה מס' 1!
מוצימוצי ג'ון (או כפי שהוא מוכר בכרם התימנים- ג'חנון) הוא לא ממש הסגנון שלי (וסליחה סליחה מכל מעריצותיו) פי צ'אן,
אוגורי
(כי תכלס הוא נראה ככה עכשיו), וקאמה
איי... יווו אני מה זה שמחה ששו ברשימה! אני הכי אוהבת אותו מאראשי! הוא פשוט
. ראיתם את זה? http://www.youtube.com/watch?v=Oxw2HfadfA4&feature=related
בתיאבון לך! איזה צחוקים, אני עוברת אחד אחד בשרשור ואני כולי בדאגות איפה טומה? אולי במספר
4, לא! אולי ב6,
לא! וכן הלאה ובדיוק שהתייאשתי נחשו איזה קרן שמש
הופיעה לי בתמונה? נכון! טומה!!
טאקי-אכזבה
, מגיעה לו יותר... וואי ואיך שכחתי? כבוד - נאג'י!!!!!! (מהאגודה לתרבות הדיור
, חחח מישו רואה פה הפיג'מות?) פששש החפירות שלי משתפרות....

geminigum

New member
זה ממש לא בכוונה.

אני רואה את הפיג'מות ממש אולי בחודשיים האחרונים והבת שלי סיפרה לי לפני שבוע על הקטע של קובי ונג'י. חחחח כי היא שמעה אותי מדברת עם לולי.

בטי בופ3

New member
חחח גדול...../images/Emo13.gif

רק חבל שקובי ונג'י של הפיג'מות לא מתקרבים באלפית לשלמות של קובי ונג'י שלנו

Magma99

New member
דרמה של קובי

(הכוונה לקימורה טאקויה, נכון?) האחת היחידה שלו שראיתי קצת איטית ודיי אפלה אבל הסוף חזק A Million Stars Falling From The Sky (Sora Kara Furu Ichioku no Hoshi)

geminigum

New member
אוי, לקימוטקו יש המון...

כן, קימורה טאקויה = קימוטאקו = קובי.... יש לו את שPRIDE את ENGINE GIFT וואו יש מלא לא זוכרת את כולם. לולי עכשיו סיימה את GIFT. אמרה שיפה. אמנם ישן קצת, אבל מהמם. אני חושבת שגם HERO זה שלו ויש סרט בתור ספיישל.

Sivan 85

New member
אני מתנצלת על עוגמת הנפש...

לא! ברור שאני רוצה שכולן יהיו חולות..! למה שרק אני אסבול.. שוב ושוב שואלים אותי.. למה קיווי מרושע? למה את עושה לנו את זה?... אבל באמת רבותיי... אני באמת יכולה לשמור את כלללל זה לעצמי?.... אני קיווי קטן ומסכן שלא מסוגל להתמודד עם כמות היופי הזאת לבדי ובשביל זה הוקם המקום הזה! כדי שאני אוכל להדביק אחרים בטירוף שלי ולגרום להם לסבול איתי! אז תסבלו ותהנו.. בשביל זה יש חברים!

geminigum

New member
תודה קיוי חולה שלי!

תודה שעשית לי התקף יפני.... תודה שוב שעשית לי התקף יפני. זהו. היה לי נעים להכיר את כולם. זה ממש כואב פיזית לראות את השרשור הזה. שניה, שניה... הדימום מהאף פסק. קובי המהמם מקום ראשון, אוי קובי, פוקויאמה... אוי הוא יפה.... אוקאדה.. אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. נאג', אוי נאג'.... היד שלו עשתה לי התקף אפילפטי... שניה, חייבת לנגב רוק... הוא לא מפסיק לנזול פה על הרצפה... הכל נהייה דביק... אוי טומה....... אוי ויי... שימי את צביקה מהר, לפני שאני באה אלייך הביתה עכשיו.....

mishi 1

New member
לא לא לא!!

מזה השרשור הזה? מה זה התמונות החדשות האלה? הא? את יודעת שזה לא בסדר?! לא בסדר לפגוע ככה ... אני.. אי ספיקת דם לב אוויר לריאה\ראש אני כבר לא יודעת מה אני אומרת כל מילה בתגובה זו נכתבה פעמיים כי הפעם הראשונה תמיד היא עם איזשהיא שגיאה אין זה פשוט מדהים איך כל פעם מחדש אני מצליחה לטעות גם במילה הבאה... את מבינה מה עשית!?!@D@@!!~EWG%$##
ואני לא אגיד לך תודה! נו דינר פור יו! גו סיט ביי דה דור! אאוטסיד! אנד ברינג זה דוג ויס' דה "ואן ואן" דט לוק לייק סמ תימניק פוד אין! טנקיו!

Doe7

New member
מעולה!!../images/Emo3.gif

איזה מבחר ניפונים שקסי. ומאחר ומדובר במגזין ANAN מי הבא בתור מהרשימה להצטלם בערום אם איזה דוגמנית אוקראינית הפעם? אולי ג'ין? למרות שמדובר בבחור שבקושי חושף את גופו אפילו בהופעות (נראה לי שמופע האחרון הוא פשט חולצה בפעם הראשונה...
) זה יהיה מאורע ראוי לציון
. או אולי עשרת הגדולים בתצלום קבוצתי? - האיי!! תמונות מהממות תודה סיוי - תודי שאת כבר מרגישה יותר טוב?
תרגישי טוב מתוקה!

Sivan 85

New member
ג'ין..

לא מתפשט? אולי לא הרבה אבל הוא עדיין שרלילה לא קטן..
אומנם מאז שהוא חזר מLA הוא באמת מתפשט הרבה פחות אבל בימיו הצעירים יותר הוא היה מתפשט די הרבה.. אני לא יודעת אם הייתי עומדת בתמונה של ג'ין ערום בסגנון יאמאפי.. אז עוד לא ממש ידעתי מי הוא אז זה לא הרג אותי לחלוטין אבל אם זה יקרה עכשיו עם ג'ין.. אני אמות מהתפוצצות ורידים במוח.

eini3

New member
|מוות| |מוות| |החייאה| |מוות| |החייאה| |מוות|

אאאההההההההההההההההההההה אאאאאאההההההההההההההההההההה אמאלהההההההההההה אני לא נושמת א נ י ל א נ ו ש מ ת מסכת חמצן?? מישהו???? זהו אני לא פה סופית נדדתי לי למקומות בטוחים יותר מקומות בהם הגברים מכוערים מהת*ת ולא עושים לך שבץ\זעזוע מח\אי ספיקת כליות\ספירת דם נמוכה בכל פעם שהם יוצאים להתאוורר
וואו וווואווו אני באמת לא נושמת סדיר כל הוצאות האישפוז עלייך, סיוי יקרה
תודה רבה באמת...... *נשימה עמוקה* *פווווווווווווווווווווווווווווווווווווו* או קי עכשיו אפשר להגיב בהיגיון.
אז ככה- תודה רבה סיוי!!! היה מדהים, מדהים, מדהים זאת מילה שלא יכולה לתאר את זה בכלל. אני לא מבינה- האנשים האלה נכנסים לי למוח ומעתיקים את כל מה שכתוב שם ומפרסמים בעיתון? זה הכל אני- לא אנ אנ!!!!!
ושאלה- מה זה אומר "הגברים האהובים ביותר"? אהובים על מי?
ולמה כמעט כולם ג'וניז?
ולמה הם יפים כל כך?
למה? ולמה בארץ לא מייצרים אותם כאלה?
*הפסיק לשהיות שפוי, עדיף שאגמור...*

Sivan 85

New member
הגברים האהובים ביותר../images/Emo9.gif

כל שנה מיליוני פאנגירלס שיצא מזלן להיוולד בניפון מצביעות בסקר של המגזין הנחשב במייל והתוצאות הן המצעד... למה כולם ג'וניז? למה כולם ג'וניז?!! אהה.. אולי בגלל שהוא לוקח בעלות כל כל כוסוני יפן מגיל ינקות ובורר אותם אחד אחד.. אנחנו עדיין לא גילינו איך יודע שמילדים כל כך מכוערים יגדלו להיות כאלה יצורים מדהימים אבל הוא יודע איכשהו.. בתוספת כמה ניתוחים פלסטיים או סתם מזל
למה הם יפים כל כך?.. הלוואי והיית ייכולה לדעת... זאת שיטה יפנית לענות את הנשים בעולם כדי שיכנעו למרותה וישרתו אותה לנצח נצחים... בארץ... לא... מייצרים...כאלה.... אצלנו מייצרים גברים שעירים ומזיעים בגופיות שצועקים "חומוס,צ'יפס סלט!" ועושים קולות של בבונים בשביל הכיף... כל ארץ והיתרונות והחסרונות שלה... הם עושים מצעדים נוספים כמו-הגבר הכי סקסי,הגבר שהכי היית רוצה שיהיה חבר שלך וכדומה... שמחה שנהנית!

DanieLushka

New member
תודה! |מת| אבל פאק, איך לעזאזל נג'י 18?!?!

הוא צריך מינימווווום בחמישיה אם לא ב2 הראשונים ): ודווקא ציפיתי שג'חנון יהיה מקום שני\שלישי משומה.. אבל נו, קרוב ביותר XD ושו-צ'אן שלי 14! D: כפרה עליו וגם על נינו.. גאה בנשנשים שלי, 3 מקומות מתוך ה20 הפותחים {:

yaelsn

New member
תודה!!

טוב, לפחות פי עלה בשמונה מקומות שזו קפיצה מדהימה
אולי שנה הבאה הוא יצליח להעיף את קובי מהפסגה
איזה מטורף זה שהוא נבחר כבר 15 שנים ברציפות

למעלה