של אבן

יש אנשים שעשויים מאבן

אבל את לא יכולה לשנות אותם אלה לקוות שיום אחד זה ישתנה, שיום אחד הם יבינו ויקלטו את זה.

אני לא מסוגלת להבין את ההתנהגות הזו!

אני מבינה את הכאב שלך ואת כואבת בצדק. בסופו של דבר זה ההפסד שלהם. לא הייתי רוצה סבא וסבתא כאלה לילדות שלי. אני מאמינה שהכאב הוא בגלל שאת רוצה לילדיך סבא וסבתא תומכים ואוהבים ולא כי את רוצה אותם בתור סבא וסבתא. תחשבי שהם לא חלק מהמשפחה שלך ותמשיכי הלאה. חבל שתנסי ותפגעי מהם עוד פעם הם לא שווים את הפגיעה שלך ושל הילדות שלך.

אייבורי

New member
מבדידות האנשים הופכים קשים

בכל מקרה, הם ההורים של הגרוש שלך, זאת בעיה שלו לטפל בעניין תתמקדי בילדות שלך ובמשפחה שלך.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif

מיתי...כל כך עצוב, אנשים לא מבינים לפעמים שבעבור עקרונות שאולי באותו הרגע נראים הכי חשובים בעולם הם בעצם מפסידים כל כך הרבה. תראי בגדול זה נכון שלא ניתן לשנות אותם אך לטעמי מילים ומעשים כ ן יכולים בדרך זו או אחרת להשפיע....תאמיני לי היו מספר סכסוכים בין הגרוש שלי (בזמנו בעלי) לאמא שלו שאני הצלחתי לפשר שם..בצעדים קטנים ומחושבים... נחשוב ביחד ,נראה מה עושים לא לדאוג, ברור שהם מפסידים וגם אתם. חיבוקי.

DANAQ32

New member
מוכר כ"כ

גם אצלי יש "סיפור" עם חמי וחמותי, אני לא אשכח איך אחרי שהנסיכה נולדה עברנו ליד הבית שלהם ואמרתי לחמי שירד לראות את הקטנה הוא הציץ לתוך האוטו, לכוון אחר ממנה ואמר :, "כן, יופי, חמודה." הוא בכלל לא הביט בה, בעיניי הוא אידיוט וההפסד כולו שלו. חמותי בגלל סכסוך בינה לבן בנה לא ידעה בכלל על ההריון של הקטנה ועד היום היא מאמינה שזה בגלל שרצינו לעשות לה הפתעה (נו, באמת...) ולא בגלל שהיא לא דיברה עם בנה מעל שנה. כששואלים את ילדיי איך קוראים לסבא ולסבתא שלהם הם יש אומרים את השמות של הוריי, וכששואלים אם יש להם עוד סבא וסבתא אז הם אומרים את השמות של סבא וסבתא שלי!!!. אכן מצער, אבל אני יכולה להגיד לך היום, שכמה שניסיתי כל השנים שיהיה קשר טוב בינו לבין הוריו ואחיו, ועם ילדיי, חבל על המאמצים שלי, הם לא אנשים טובים אם הם מסוגלים לא לראות את הנכדים, הנכדים זה אושר גדול שהם בוחרים שלא להינות ממנו. בעיה שלהם. לילדיי הם לא חסרים, כי מעולם לא היו שם באמת. כמו שכתבה לך נועה, תהני ממה שיש. זה עולם ומלואו עבור הילדות שלך, הן לא מכירות משהו אחר. אם הם מעולם לא היו שם עבורן, אז זה לא חסר להן. מבינה את צערך, לדעתי אל תתאמצי.

NoaModiin

New member
../images/Emo201.gif פשוט תתעלמי...

לדעתי כלום לא יעזור... לא מעשה נועז ולא אחד נואש... יש אנשים קשים, שלא יודעים לשכוח ולסלוח. והאמת ? ההפסד כולו שלהם !!! כמו שנעה כבר אמרה - תתרכזי במה שיש להן - ויש להן המון !! והכי חשוב - אמא ואבא במשרה מלאה
את רק בנאדם. לכן קשה לך לקבל את זה. אבל תנסי לעשות "סוויץ" בראש ולהפסיק לעשות להם כל כך הרבה חשבון...

Rtitan

New member
יקירתי, את מבזבזת אנרגיה לריק ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

בואי רגע אחד נביט על המקרה שלך מהצד: ההורים של ה-X שלך, החליטו בשל משבר להפסיק לדבר איתו - עם הבן שלהם - ממש הבן שלהם!! אינני יודע מה קרה שגרם למשבר הזה, וזה גם לא משנה כל כך - מאחר וה-X שלך מסתובב חופשי, לא נמק בכלא על רצח המוני, התעללות או כל מעשה אחר שהיה מוציא אותו מלהשתייך לגזע האנושי - וגם אז מוכרים המקרים שבהם ההורים נותרים לעמוד לימין ילדיהם. נולדה לו בת אחת... נולדה לו בת שניה... הם עדיין לא מדבים עם הבן שלהם. מטבע הדברים - הם גם לא ידברו עם כל מי שקשור לבן שלהם. אני לא יודע מה יכול, האם בכלל יש משהו כזה בכל היקום כולו שיכול לגרום לי לא לדבר עם הילדים שלי - ולא משנה מה יקרה, איזה משבר יקרה בינינו. אבל ההורים של ה-X שלך ניתקו את הקשר עם הבן שלהם - עם הילד שלהם ממש, עם הבנות שלו (ולמרות שהםן ממש מתוקות
- להם הן "דור-שני" ולכן יותר מרוחקות ממנו...). אל תנסי בכלל להבין אותם - אני מקווה שלעולם לא תצליחי להבין אותם, מאחר ואם כן תצליחי - את תאמצי חלק מקווי המחשבה שלהם, וזה יהיה כישלון עצום שלך. מדובר על בני אדם שהכבוד שלהם גדול מכל דבר אחר - הלב שלהם מזמן מת - ואין לך שיג ושיח איתם ולעולם לא יהיה. חישבי עליהם כעל מי שנפטרו - וזהו.

tintong

New member
../images/Emo23.gif מיתי ../images/Emo23.gif

מיתי יקרה אחרי שקראתי את השירשור עד כאן . כולם כתבו כמעט אותו דבר רק בסיגנון שונה. לו אני מיתי ובנותייך המקסימות (הלו ראיתי אותן) בנותיי. לא הייתי מרים ידיים לא נישבר לא נעשה עצוב ולא לוקח את זה קשה. יש עובדה סבא וסבתא לא מעוניינים לראות את הנכדות בגלל "בניהם" (למעשה מענישים את עצמם) אני חושב שהם סובלים יותר . (ולא צריך להסביר למה. ) לפעמים אנשים (בעיקר מבוגרים, ויש כאלו שעוד חיים בימי הביניים עם ענייני כבוד. ) צריכים קצת יותר מסולם בכדי לרדת מהעץ. עוד עזרה , עוד דחיפה.. והעזרה הזאת תבוא בעוד תמונות , משלוחי מנות, ברכות וציורים לסבא וסבתא (גם בדואר) אוטו טו פסח חג החירות והציורים והברכות לפני החג וחג ימשיכו להגיע ... כי זה, אני (את) אנשים גדולים נמדדים גם במעשים קטנים אל לנו להתעסק בטפל אלא בעיקר . והעיקר זאת "הדרך" והדרך היא נכונה ומבורכת , דרך שלדעתי תביא את השינוי.. חלילה לך להיתיחס אליהם כלא קיימים (כאילו ניפטרו) אני מאמין שבכל זאת יש בחיים צדק אבסולוטי ...יש את אלו שבאים על שכרם , ואת אלו שבאים על עונשם . לא אוהב את הדרך שכולם מפסידים. אני את שלי יעשה , ואת יודעת מה. גם אצליח ! הכל מאהבה

../images/Emo127.gif

טינגו יפה כתבת, ועוד בלי יותר מדי נקודות.... בכל אופן סיכום מושלם וזו גם דעתי.

tintong

New member
יוני ../images/Emo45.gif

בוקר טוב. יש חברים שכותבים תרפי, תעזבי, (ואני מכבד את דעתם) אך האם מדובר פה במילחמה? לא ולא ! מדובר אך ורק בדרך שמובילה למטרה חיובית (ואני מאמין שהיא תבוא על שכרה) נכון יש הרבה סוגי אנשים, את אלו שאין להם בכלל כוחות או אנרגיות להתעסק עם זה, אבל לדעתי (בלי להכליל) אנשים אלו מרפים בדרך כלל מכל דבר שמצריך מאמץ ! והחוכמה הגדולה היא לא רק לייעץ . אלא להכניס את עצמך לדמות, לנסות לחוש את הכאב, ועוד אל נשכח שזה לא למעננו . אלא למען ילדנו. להרפות ? לא!!! להבדיל אלפי הבדלות ...אנשים במחלות חשוכי מרפא ...לא מפסיקים להרפות ...... ופה הרי על מה מדובר? תמונות, ציורים , ברכות.. (לא מאמץ גדול) יוני יולי , בעניין הנקודות ...............נורמלים , לא נורמלים, העיקר שיהיו בחורים........

מיתי

New member
טינגי היקר../images/Emo23.gif

תודה על תשומת הלב. אל תשכח שלא מדובר במשפחתי. כל מעשה שאני עושה מולם חובתי לבדוק אם זה מקובל על אבי בנותיי. הוא מבחינתו איבד תקווה ולא מבין על מה אני מתאמצת. אשקול מה שכתבת ברצינות (בכל זאת, השקעת בהרבה מלל בלי נקודות) ואחשוב איך לפעול בדרכי נועם. אוהבת ש.

ליאהה

New member
תרפי

אין לך שליטה על מעשיהם של אחרים ( עם כל הכאב) | אומרת גם לעצמי ולא כלכך עוזר|

למעלה