שלישישבת

cohen shir

New member
../images/Emo23.gifשלישישבת../images/Emo23.gif

והפינה הזאת מוקדשת באהבה לוהטת ביותר לרוני המקסימה שלי!
אגב, שישי שלום לכולם!!!! [פתחתי אגודה נגד שבת שלום מהיום אומרים, שישי שלום!!!!] ______________________________ שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? התחלתם תהליך קיץ בשבט? איפה עברת/העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

liss 8D

New member
מקסימה שלי../images/Emo99.gif

כפרעליך
שם / כינוי: רוני ליס שבט:
יהודה
הנהגה: אהבה אין לה סוף - הנהגת החוף!
תפקיד: חמשושית קולית במיוחד, וביום שלישי מדריכת ד' בנים|: שעת הגעה לשבט: 3 וחצי שעת חזרה מהשבט: 7 וחצי כמה חניכים הגיעו? 20 ומשהו. בשבט לא הרבה בכלל\: איך היה? כיף! סופסוף פעולה!!!!D: ומה היה? המדריכות, כחלק מהפעולה, אמרו שאחת פורשת. זו ש'פורשת' עשתה את זה ממש טוב והשניה פשוט צחקה כל שניה והיה מבדר. בקיצור - פעולה על 'תפקדי המדריך' שבהתאם לסיטואציה הוא צריך "להחליף כובעים" וגם על מדריכים שפורשים וזה. התחלתם תהליך קיץ בשבט? עוד 8 שעות קטיף בוסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 איפה עברת/העברת את הפעולה? חדר, רחבת מפקדים, גבעה מאחורי השבט.. מה לבשת מתחת לחאקי? גופית סבא בצבע כחול רויאל
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: כל הפעולה ההזויה הזוD: וסתם משהו מעניין שקרה: אני הולכת להדריך ד' בנים בהתנסות עם חברה. ושנינו הולכות למות!!!!
האיש שעשה לך את היום: שירל'ה שלי החיים שלי! וכמובן, שיר המקסיימה!!! למה? כי אנחנו הולכות למות ביחד וכי אני מתה עליה!
ושיר המקסימה, כמובן כי היא פתחה את השרשור במיוחד בשבילי!!!!!
מתעעעעעליך
נשששששמה
מסר לאיש שמעלך: ככככככה תודהD: אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: לא עולה לי משהו
מסקנה יומית: יום שלישי אני הולכת למות:)

s h a r o n 7

New member
זה הפעולה שהייתה לנו שבוע שעבר../images/Emo126.gif

חחחחחחחחח
פעולת קורס נכון?

liss 8D

New member
חחיחי, מין הסתם<:

אבל מין זה לא סתם. אויואי אני כזו בדרנית
עוד 6 שעות קטיף בוסים
ויהחיהויהויוהיD:::::

cohen shir

New member
../images/Emo12.gifחצופה זה משפט שלי!!!!! גנבת לי אותו!../images/Emo12.gif

סתם אני מסכימה לך...

cohen shir

New member
חחחחח בהחלט כבר מאומץ לחייקי.......

יוגבי אתה לא מבין מה קרה, ישבתי ליד בן באיזה מרוכז ביולוגיה ויצאתי עם שלושה דפים כתובים במיץ.... אני משתגעת!

noname202

New member
אני ../images/Emo4.gif

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה לשבט: 3 וחמישה בערך שעת חזרה מהשבט: 7 וחצי
כמה חניכים הגיעו? 5
איך היה? פעולה בסדר, ישיבה מעצבנת ומה היה? פעולה לפני אחרונה במערך הבטחה [ווהווו] על סמלים ועל ההצדעה, וישיבת שכב"ג התחלתם תהליך קיץ בשבט? הייתה ישיבת התנעהD: [פחח.] איפה עברת/העברת את הפעולה? ממ...דשא, מתחת לבמה, דשא, מתחת לבמה, דשא. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של ההבטחה שלנו מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ש"הופ" זה אחד מחמשת הנושאים האפשריים לצפונבורי. עצוב, ממשש עצוב. וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: שי למה? כי כל כמה שזה מוזר שאני שמחה מזה, הוא לא בטוח שהוא רוצה לעבור הבטחה מסר לאיש שמעלך: שבת שלום וזה אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: [לא ממש מהיום אבל ציטוט משעשע מאתמולD:] "למה לי את אף פעם לא קוראת חומד?"
ועוד אחד משעשע מאתמול: "אתם לא יכולים לבוא לאמריקאים ולהגיד להם "יא לבנים, אתם לא רגילים למזג אוויר הזה אז תשימו כובע" ולא לשים בעצמכם כי אתם יותר שחומים", במקום שבו כולם אשכנזים לבנים רצחחD: מסקנה יומית: ארררר

שRונה

New member
עונההה

שם / כינוי: שירלי שבט: יובלל הנהגה: אילון תפקיד: מדריכה ו' שעת הגעה לשבט: 2 שעת חזרה מהשבט: לוזוכרת כמה חניכים הגיעו? לאדעת.. לא העברתי פעולהה איך היה? היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקק ומה היה?יום ירוק.. אז לא העברתי פעולה.. ויום השישיסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט התחלתם תהליך קיץ בשבט? נו בטחחחחח איפה עברת/העברת את הפעולה? אמ... התישבצתי (בערך..) בדשא למטהה מה לבשת מתחת לחאקי? גופיהה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אמ.... הרטיבו אותי... כי עשינו עם נהצפצפותתתתת אללה שישיסטיםםם וסתם משהו מעניין שקרה: בכללי היה יומצפעילות מצחיק ביותררררררררררררררררררר האיש שעשה לך את היום: אמ.. שכבת עומררר למה? כי אנחנו פשוט מקסימיםם מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך תהליך קיץ משגעעעע אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: "היום יום שישיסט..." "יום שישיסט שמחחח" מסקנה יומית:לא לפהה

gorck

New member
שלישישישבת שלום....

שם / כינוי: עופר שבט: נוה מגן הנהגה: שר"דר תפקיד: יו"ר פני-שבט... שעת הגעה לשבט: 3 בערך....אולי לפני... שעת חזרה מהשבט: 7 וחצי בטח... כמה חניכים הגיעו? יום פעילות חלש....משהו כמו 300 שבטי איך היה? נחמד ומה היה?יו"פ ריק, אחריו כשרונות חניכים-כוכב נולד לחניכים....בלי מנצחים וכאלה.... התחלתם תהליך קיץ בשבט? מזמן איפה עברת/העברת את הפעולה? לא עובר ולא מעביר מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת שכב"ג מחנ"ק 2004 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: טיפלתי בילד שנפצע.... וסתם משהו מעניין שקרה: ישבנו עם הרשג"דים של פרויקט ג'ים...(אני מרכז בפרויקט...) האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

hadarinke

New member
הערב הזה ממש לא במקום.

כלכך מבולבלת
שם / כינוי: הדר שבט: און הנהגה: דרג תפקיד: חניכה שעת הגעה לשבט:6 שעת חזרה מהשבט:8 ככה כמה חניכים הגיעו? הרבה...30... איך היה? רע. ומה היה?כאילו היה טוב אבל זה לא היום שלי התחלתם תהליך קיץ בשבט? אנערף איפה עברת/העברת את הפעולה? חדר 4...ומתחת לשיחים עם זיו מה לבשת מתחת לחאקי? חאקי?היה לנו ערב מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אמרו לי לרוץ מסביב למעגל ולשיר טרילילה טרילילי אני אוהב את הגדוד שלי... וסתם משהו מעניין שקרה: חברות שלי ניסו לעודד אותי והם לא מבינות שהם לא יצלחו האיש שעשה לך את היום: אמ...ליהי למה? כי יש לה מחר מומולדת...מזל טוב!
|לץ|
מסר לאיש שמעלך: שבת שלום:) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: אולי אני מפגרת במציאות אבל אני לא מפגרת בדמיון...... מסקנה יומית:מישהו יכול להסביר לי למה כלכך רע לי?!

אלללה יום השישיסטטט!!../images/Emo110.gif

שם / כינוי: לירונע שבט: יובל הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ד' בנים שעת הגעה לשבט: ממ 2 ומשו שעת חזרה מהשבט: 7 כמה חניכים הגיעו? לאזוכרת איך היה? נחמדד היה ישבצצ ומה היה?יום ירוקק אז עשינו ישבצ מצחיק חחח התחלתם תהליך קיץ בשבט? כן איפה עברת/העברת את הפעולה? בשבט מה לבשת מתחת לחאקי? חולצהשקופה וגופיה שחורה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: יום השישיסטטטטטטטט וסתם משהו מעניין שקרה: יום השישיסטטטטטטט האיש שעשה לך את היום: שכבת עומר המדהימולהה וטל למה? כי ככה באליי!! מזה למה!?!?חוצפניםםם חח סתם מסר לאיש שמעלך: סופש מקסיםםם אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "היום יומשישיסטטטטטטטט" מסקנה יומית:

ענבל317

New member
בואו אני אסביר לכם זה לא קשה...

אז ככה- אחרי שראיתי 10 אנשים שכתוב להם "יום שישיסט שמח" [כולם מהשכבה של לירון כמובן חח] ניסיתי לחשוב מה זה...והבנתי בלי בעיה בלי לשאול חחח היום [או אתמול בעצם] היה התאריך 1.6 או בעצם 1/6 שזה גם שישית:] זה הכל חחח מתוחכם,אה?

cohen shir

New member
גם אנחנו עשינו יום השישיסט שנה שעברה!!!!!!

ישנו בשבט ועשינו ארוחה שכבתית וסרט ושטויות... היה לפאנים!

כמו שענבל אמרה..../images/Emo110.gif

אתמול היה ה1/6
. וחולצה שקופה מפוקס..עם ציור רק שהיא שקופה כזאת..חח נוו

למעלה