שיר אהבה

../images/Emo23.gifשיר אהבה../images/Emo23.gif

אתמול הלכתי עם חברה הכי טובה שלי. פתאום שני ילדים אומרים לי שנפל לי משהו (חזרנו מלהוציא ספרים מהלוקרים והיינו בדרך לכיתה), אני מסתכלת, ואני רואה מעטפה לבנה... חברה שלי אומרת שזה שלי, ואני אומרת שלא. בסוף היא משכנעת אותי לקחת את זה, והתרחקנו משם... על המעטפה, היה כתוב בספרדית Pinso en ti-cancion שזה בעיברית: אני חושב עלייך- שיר. פתחתי את המעטפה, ובפנים היה כתוב מן שיר, שמזכיר מאד שיר אחר מהסידרה הפופלרית- קטנטנות ! אין לי את המילים שלו, אז אני לא יכולה להשוות... אבל זה ממש דומה. השיר הוא של קמילה ופליפה-אני חושב עלייך! אני יודעת ספרדית מסבתא שלי, אבל רק ילדים ´קרובים אליי´ יודעים את זה !! הנה תירגום של השיר: כשאני מתעורר, בלעדייך אני לא שמח אני נזכר בך כמה את מתוקה, עומדת מולי אני מסתכל עליה והיא לא מסתכלת עליי *משפט שלא הבנתי* אני מסתכל עלייך ויודע שאת חושבת עליי הכל היה כתוב בספרדית... אבל באותיות אנגליות ! שני הילדים שאמרו שזה ´נפל לי´ מן הסתם ´עבדו עליי´ ואחד מהם זה ****. הילד שאני אוהבת ושאני ידידה כ"כ קרובה שלו, והוא יודע שאני אוהבת אותו.... ועוד חבר שלו. חברה שלי הלכה לשאול את שניהם מה זה, והם מן הסתם אמרו ש´אין להם מושג´. אני ממש חושדת שזהו. חברה שלי בטוחה... מי שמכיר את השיר, ויודע איפה אני יכולה למצוא באינטרנט את המילים שלו, או להוריד אותו, שיצור איתי קשר כמה שיותר מהר וישלח לי!!!

GirlFriend

New member
לא נראה לי שזה יעזור לך ממש אבל...

קבלי קישור מהמאמרים של פורום קטנטנות.... ואולי בפורום ספרדית יסכימו לתרגם לך הכל... אני לא ממש מבינה הכל... רק מעט
הקישור

../images/Emo13.gifתודה!

אבל מה דעתך על מה שקרה..? השיר מאד דומה לשיר של קמילה ופליפה, אבל... הוא לא זהה. השיר שאני קיבלתי כתוב גם עם קצת שגיאות כתיב
אבל לא נורא... לדעתך זה הוא ? או..?

מקווה בשבילך שכן

זה נשמע נחמד אני יודעת קצת ספרדית -לא מהטלנובלות אולי תכתבי לנו את השיר בספרדית זה נשמע לי הרבה יותר יפה בספרדית .. איזה כיף שיר אהבה ...

GirlFriend

New member
הוא יודע שאת מחבבת אותו../images/Emo35.gif

אולי הוא גם מרגיש אלייך משהו ובדרך שלו הוא בחר להשאיר את זה בטעות באיזור שלך, או שהם מעריצים של קטנטנות והם בשלבי הדחקה
ברצינות, זה תלוי אם הוא מחבב אותך ,אפילו מעט, או שהוא יודע שאת מחבבת אותו....

כן!../images/Emo13.gif

הוא יודע שאני אוהבת אותו. אמרתי לו את זה במו עצמי
קטקטנות-?? בלעעעע... אין סיכוי ! אני אישית אוהבת אבל הוא... לא ! הוא מחבב אותי, אבל בינתיים אנחנו רק ידידים... שאלתי אותו, הוא אומר שזה לא ממנו ושזה נפל לי !!!!! הוא גם רוצה שאני אראה לו מה כתוב בפנים... להראות או לא ?

למעלה