שאלון חדש!

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. גיל: 15. בן/בת: נקבה. החבר הכי טוב שלך בן או בת? גם וגם. אתה מאוהב? כן, בנוכחי. האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא, היה לי אקס כזה וזה הדבר הכי טפשי שאפשר לעשות. נוט אנימור. ציין 2 תכונות טובות שלך: אופטימיות, יצירתיות. ציין 2 רעות: עקשנות, פיוזים קצרים. מה היית משנה בעצמך? תחת, רצונות. את מי אתה הכי אוהב בעולם: חבר שלי והחברים הכי טובים שלי. היית מצטלם בעירום: אם הייתי מרוצה מעצמי, אז אולי. מה אתה רוצה להיות: מלכת סאדו, אומנית, מנהלת בית קפה וחנות גרביים, מפיקת הופעות. לאן אתה רוצה לטוס: אירלנד. נראהלי מבדר שם. ולונדון, כי יש המון דברים לקנות. השאלון מעצבן: לא, אחותי מעצבנת. -אני אמשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: ספונטניות. האם אתה אוהב אותי: לא. -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: אין קבוע עכשיו. אתה כותב שירים/סיפורים? כשבא.

Come Alive

New member
להלהלההלה

שם: נעה גיל: אתמול חגגתי 16 בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? לא האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: אוהבת ושומרת סוד ציין 2 רעות: קריזיונרית ושתלטנית מה היית משנה בעצמך? את השתלטניות את מי אתה הכי אוהב בעולם: אממ... לאדעת חח היית מצטלם בעירום: אמנותי אולי אי פעם בחיים שלי מה אתה רוצה להיות: שחקנית לאן אתה רוצה לטוס: קליפורניה השאלון מעצבן: קצת -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: את הפנים שלי האם אתה אוהב אותי: אממ מי את P: -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: כריסטינה אגילרה אתה כותב שירים/סיפורים? לא

O r c h i d

New member
../images/Emo160.gif

שם: ענבל[בן] גיל: 10.5 בן/בת: בן החבר הכי טוב שלך בן או בת? בן אתה מאוהב? לא כרגע האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: נחמד, חברותי[?] ציין 2 רעות: חסר סבלנות, עקשן[זה לפעמים טוב ולפעמים לא] מה היית משנה בעצמך? ^ את מי אתה הכי אוהב בעולם: משפחה היית מצטלם בעירום: לא... לטובת הציבור[גם עם בגדים הם היו סובלים
] מה אתה רוצה להיות: משו שקשור במחשבים לאן אתה רוצה לטוס: איטליה השאלון מעצבן: לא ממש... -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: לאיודע האם אתה אוהב אותי: לא מכיר... -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: Opeth אתה כותב שירים/סיפורים? לא

יווובל

New member
../images/Emo30.gif

שם: יובל גיל: 17 בן/בת: בן החבר הכי טוב שלך בן או בת? בן אתה מאוהב? לא האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? ממש לא.. ציין 2 תכונות טובות שלך: לוקח דברים בקלות, ספונטני.. ציין 2 רעות: פזיז וחסר סבלנות מה היית משנה בעצמך? את הצבע שיער את מי אתה הכי אוהב בעולם: לא יודע... היית מצטלם בעירום: ממש לא!! מה אתה רוצה להיות: אסטרונאוט. סתם, אין לי מושג. לאן אתה רוצה לטוס: לשומקום. השאלון מעצבן: די נדוש... -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: לא יודע.. האם אתה אוהב אותי: לא יודע! -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: אין מישו מסויים אתה כותב שירים/סיפורים? לפעמים, אבל לא רציני..

My self and i

New member
../images/Emo3.gif

שם: שרית
החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת
אתה מאוהב? לא יודעת
האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? מממממ תלוי ציין 2 תכונות טובות שלך: חברותית ומצחיקה
ציין 2 רעות: לא הכי סבלנית ,מתעצבנת מהר
מה היית משנה בעצמך? להפסיק להתעצבן מהר[
] את מי אתה הכי אוהב בעולם: את אמא
היית מצטלם בעירום: לאאאא
מה אתה רוצה להיות: אני
לאן אתה רוצה לטוס: לונדון השאלון מעצבן: לא -אני ימשיך בכל מקרה..- יפה מה אתה הכי אוהב בעצמך: תשיער
האם אתה אוהב אותי: מתה עלייך -בטח שאתה כן..- נכון הזמר/הלהקה האהוב עליך: בלאק אייד פיס והביטלס
אתה כותב שירים/סיפורים? חחחחח אממממ כשממש השעמום גובר
זהו - הסוף!!

hilary22

New member
הנה!

שם:גל גיל:12 בן/בת:בת! החבר הכי טוב שלך בן או בת?בת אתה מאוהב?לא! האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב?אממ נראה לי שכן! ציין 2 תכונות טובות שלך:שומרת סודות ומגוננת על חברה(יעני אם מישהו בא להציק או להרביץ לה!) ציין 2 רעות:עצבנית ואני יכולה להיות שטן כשאני רבה עם מישהו! מה היית משנה בעצמך?אממ..נראה לי את השיער! את מי אתה הכי אוהב בעולם:את המשפחה שלי! היית מצטלם בעירום:בחיים לא!!!!!! מה אתה רוצה להיות:שחקנית/משוררת לאן אתה רוצה לטוס:נוי יורק השאלון מעצבן:לא! -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך:את הצמידים שלי!!!(זה נחשב...?) האם אתה אוהב אותי:לא הבנתי.. -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך:הילארי דאף אתה כותב שירים/סיפורים?שירים

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אני..

שם: אירנה גיל: 12 וחצי בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? כן האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא חושבת ציין 2 תכונות טובות שלך: נחמדה, חברותית ציין 2 רעות: מתעצבנת מהר, אממ.. לאיודעת מה עוד.. מה היית משנה בעצמך? אולי ת'שיער..
את מי אתה הכי אוהב בעולם: משפחה, חברות.. היית מצטלם בעירום: לא מה אתה רוצה להיות: עורכת דין לאן אתה רוצה לטוס: אוסטרליה
השאלון מעצבן: לא -אני ימשיך בכל מקרה..- טוב מה אתה הכי אוהב בעצמך: עיניים האם אתה אוהב אותי: אממ... אולי..>< -בטח שאתה כן..-
הזמר/הלהקה האהוב עליך: בקסטריט בויז, הילארי דאף, בריטני, ועוד
אתה כותב שירים/סיפורים? פעם כתבתי סיפורים.. עכשיו כבר לא..

d r o r y

New member
יאללה נענה:

שם:דרור גיל:24 בן/בת:בן,כך נראה לי החבר הכי טוב שלך בן או בת?בן אתה מאוהב?הייתי מאוהב רצח עד לא מזמן,אך אני מרגיש שבזמן האחרון זה הולך ונחלש.אך עדיין דיי מאוהב.או דלוק,אם תרצו... האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב?לא ציין 2 תכונות טובות שלך:יושר,יצירתיות ציין 2 רעות:דימוי עצמי שלילי,נטייה לדכאוניות מה היית משנה בעצמך?את הדימוי העצמי שלי,את הדרך בה אני רואה את העולם,מחזק לי את האופי באופן משמעותי,משפר בהרבה את יכולת הביטוי שלי,ועוד דברים רבים... את מי אתה הכי אוהב בעולם:לא יודע היית מצטלם בעירום:לא מה אתה רוצה להיות:מאושר ובריא לאן אתה רוצה לטוס:בינתיים לשום מקום השאלון מעצבן:לא -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך:יושר,עמידה בעקרונות שלי,דמיון מפותח. האם אתה אוהב אותי:--------- -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך:הזמר האהוב ביותר(יש כמה):אריק איינשטיין,גידי גוב,מאיר בנאי,שמוליק קראוס,שלמה ארצי,דני סנדרסון,אביב גפן.הלהקה האהובה ביותר(יש כמה):אתניקס,משינה,כוורת,גזוז,החלונות הגבוהים.יש עוד פול זמרים ולהקות שאני אוהב,אבל אלו שציינתי הם ממש האליטה אצלי. אתה כותב שירים/סיפורים?כן

למעלה