שאלון חדש!

z u z i

New member
../images/Emo23.gif שאלון חדש! ../images/Emo23.gif

*השאלון מנוסח בלשון זכר לשם נוחיות בלבד* שם: גיל: בן/בת: החבר הכי טוב שלך בן או בת? אתה מאוהב? האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? ציין 2 תכונות טובות שלך: ציין 2 רעות: מה היית משנה בעצמך? את מי אתה הכי אוהב בעולם: היית מצטלם בעירום: מה אתה רוצה להיות: לאן אתה רוצה לטוס: השאלון מעצבן: -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: האם אתה אוהב אותי: -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: אתה כותב שירים/סיפורים? זהו - הסוף!!

z u z i

New member
תשובות לעצמי...../images/Emo12.gif

שם: זואי גיל: 12 וחצי בן/בת: בת! החבר הכי טוב שלך בן או בת? בן אתה מאוהב? יאפ האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא... ציין 2 תכונות טובות שלך: חברותית, אמינה. ציין 2 רעות: מדברת מלא חח, מתרגזת מדברים מרגיזים (?!) מה היית משנה בעצמך? השיעררר את מי אתה הכי אוהב בעולם: מי שאני מאוהבת בו היית מצטלם בעירום: חלילה..אולי עם בגד-ים?! מה אתה רוצה להיות: לא ידוע לאן אתה רוצה לטוס: איטליה השאלון מעצבן: אני כבתי אותו! :) -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: השפתיים
האם אתה אוהב אותי: אני אוהבת את עצמי.. -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: יש הרבה אתה כותב שירים/סיפורים? יאפ, סיפורים

...

שם: נסטיה גיל:16 בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בן ובת אתה מאוהב? לא האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: שאפתנית, פרקטית ציין 2 רעות:מאחרת כל הזמן, ישירה מדי מה היית משנה בעצמך? גוף! את מי אתה הכי אוהב בעולם: את המשפחה היית מצטלם בעירום: לא מה אתה רוצה להיות: לא יודעת לאן אתה רוצה לטוס: לתיאלנד השאלון מעצבן: קצת -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: אופטמיות האם אתה אוהב אותי: לא ממש -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: אין אתה כותב שירים/סיפורים?לפעמיים

עונה..

שם: יהודית גיל: 13 בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? לא האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? כן ציין 2 תכונות טובות שלך: ציין 2 רעות: קנאית, מכוערת מה היית משנה בעצמך? ה-כ-ל את מי אתה הכי אוהב בעולם: אף אחד היית מצטלם בעירום: לא מה אתה רוצה להיות: לאן אתה רוצה לטוס: השאלון מעצבן: לא -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: לא אוהבת.. האם אתה אוהב אותי: -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: אין אתה כותב שירים/סיפורים? כן זהו - הסוף!!

../images/Emo113.gifעונההה../images/Emo3.gif

שם: ענבל
החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת
אתה מאוהב? לא האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא.. אולי ידידה
ציין 2 תכונות טובות שלך: חברותית, מצחיקה
ציין 2 רעות: מתעצבנת דיי מהר, ושוכחת כל דבר
מה היית משנה בעצמך? את השכחנות
את מי אתה הכי אוהב בעולם: את המשפוחה
היית מצטלם בעירום: לאאאא
מה אתה רוצה להיות: שחקנית
לאן אתה רוצה לטוס: לדיסנילנד
אני נוסעת לשם בטיול בת מצווה ^_^ השאלון מעצבן: לא
אפילו נחמד ^^ -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: לא יודעת.. אם אתה אוהב אותי: לא
סתםסתם
-בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: הבקסטריט בויס, וגרין דיי אתה כותב שירים/סיפורים? מדיי פעם סיפורים.. זה כיףP: ענבל

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין גיל: 15 בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת.. אתה מאוהב? לא האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: דואגת.. אממ חברותית ציין 2 רעות: ביישנית קנאית עקשנית.. להמשיך? מה היית משנה בעצמך? אממ שיהיה לי יותר קל ללמוד דברים (להצליח בבצפר בקיצור) ועוד כל מיני דברים שהיו יכולים להיות נחמדים.. את מי אתה הכי אוהב בעולם: פעם הייתי עונה על זה בלי בעיה.. אבל עכשיו.. לא יודעת היית מצטלם בעירום: לא מה אתה רוצה להיות: אין לי שמץ
לאן אתה רוצה לטוס: כרגע? ממש בא לי ארה"ב השאלון מעצבן: מה? -אני ימשיך בכל מקרה..- אמשיך*.. מה אתה הכי אוהב בעצמך: שיש לי חוש הומור ואני לא אדישה כמו הרבה אנשים האם אתה אוהב אותי: מי את בכלל? (סורי על הבוטות) -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: אוונסנס
אתה כותב שירים/סיפורים? לא ממש

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאנייייייי

שם: עדן גיל: 20 בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? לא האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: מתחשבת ורגישה ציין 2 רעות: ביישנית ורגישה מה היית משנה בעצמך? את הביישנות את מי אתה הכי אוהב בעולם: את החברה הכי טובה שלי היית מצטלם בעירום: לא מה אתה רוצה להיות: לא יודעת לאן אתה רוצה לטוס: לספרד השאלון מעצבן: לא ממש -אני ימשיך בכל מקרה..- טוב, אם אתה מתעקש מה אתה הכי אוהב בעצמך: את האף האם אתה אוהב אותי: אנ'לא מכירה אותך -בטח שאתה כן..- אולי... הזמר/הלהקה האהוב עליך: נינט טייב אתה כותב שירים/סיפורים? לא

mikaaaaaa

New member
עונה...../images/Emo9.gif

שם: מיקה גיל: 15.5 בן/בת: בת! החבר הכי טוב שלך בן או בת? ממממ,בת. אתה מאוהב? לאפ. האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לאא ציין 2 תכונות טובות שלך: אוהו,רגע...צריך לחשוב...נאמנה,מנסה לעזור תמיד... ציין 2 רעות: פגיעה מאד,סגורה. מה היית משנה בעצמך? הרבה. את מי אתה הכי אוהב בעולם: ממממ לאדעת אח שלי נראה לי. היית מצטלם בעירום: לאלא.עדיף לכולם שלא. מה אתה רוצה להיות: מאושרת... לאן אתה רוצה לטוס: דרום אמריקההה השאלון מעצבן: ממש לא! -אני ימשיך בכל מקרה..- חופשי מה אתה הכי אוהב בעצמך: כלום... האם אתה אוהב אותי: כה,וואלה,יש מצב. -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: נו דיי עם השאלה החרושה הזאת...לאדעת...יש הרבה יותר מידי.. אתה כותב שירים/סיפורים? חחח לא. זתומרת מחוץ לשיעורי אנגלית בהם מחייבים אותי לרשום סיפורים....לא. מיקה!

sukrazit

New member
עונה

שם: סיון גיל: 13 בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? לא האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: אני אופטימית ויודעת לשמח אנשים! ציין 2 רעות: אני רגישה וקנאית מה היית משנה בעצמך? שאני יהיה פחות קנאית את מי אתה הכי אוהב בעולם: את הכלב שלי! היית מצטלם בעירום: לא בחיים לא! מה אתה רוצה להיות: תסריטאית לאן אתה רוצה לטוס: ללונדון השאלון מעצבן: לא ממש.. -אני ימשיך בכל מקרה..- חח מה אתה הכי אוהב בעצמך: אממ שתמיד יש לי פיתרון לכל מצב! האם אתה אוהב אותי: אממ... -בטח שאתה כן..- חח הזמר/הלהקה האהוב עליך: אממ שאלה קשה... אתה כותב שירים/סיפורים? לפעמים! אני כותבת יותר סרטים!

PaperLanterns

New member
הידד D:

שם: צ'רלי גיל: 15 בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? אין לי, נגיד שבת. אתה מאוהב? לא, קצת, אולי. האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא :/ ציין 2 תכונות טובות שלך: המפ. ציין 2 רעות: המפ. מה היית משנה בעצמך? המפ. את מי אתה הכי אוהב בעולם: המפ!!! היית מצטלם בעירום: כןבטחלמהלא? מה אתה רוצה להיות: אני P: לאן אתה רוצה לטוס: לונדון
השאלון מעצבן: לא ממש -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: הכל :O האם אתה אוהב אותי: לא -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: גרין דיי. אתה כותב שירים/סיפורים? לא, קצת, אולי.

מלודוש

New member
עונה!! ../images/Emo9.gif

אתם זוכרים שמלודוש זה
מלודי מתה על מאיוש(?) נכוווןן?! שם:מלודי גיל:12 בן/בת:בת החבר הכי טוב שלך בן או בת?בת(?) אתה מאוהב?אפשר להגיד
האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב?לא,אבל קרה לי פעם אחת שאהבתי מישו אח"כ קצת נמאס לי ממנו ורק חיבבתי אותו .. ציין 2 תכונות טובות שלך:ממ... חברותית ואוהבת לעזור ;] ציין 2 רעות:בוכה בקלות,קנאית מה היית משנה בעצמך?ממ.. שיער.. שהוא היה חלקק..לא גלי :-| את מי אתה הכי אוהב בעולם:את המשפחה שלי! היית מצטלם בעירום:בגיל כזה לא ! אבל אולי מה אתה רוצה להיות:ממ.. או דוגמנית או שחקנית או זמרתת.. לאן אתה רוצה לטוס:ממ... שוויץץ.. השאלון מעצבן:לא -אני ימשיך בכל מקרה..-חיחיחי מה אתה הכי אוהב בעצמך:ממ.. שאני חברותית...(?) האם אתה אוהב אותי:חחח לא.. סתםם
-בטח שאתה כן..-מואהה הזמר/הלהקה האהוב עליך:מאיה בוסקילהה ;] אתה כותב שירים/סיפורים?כשמעמם בטירוףףף.

CrazyYoYo

New member
דים דם דה דם

שם: צ'ן גיל: 14 בקרוב בן/בת: בן החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? כן האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: נחמד ואיכפתי ציין 2 רעות: עקשן ומתבודד מה היית משנה בעצמך? צבע עיניים, גובה ושיער את מי אתה הכי אוהב בעולם: אותה היית מצטלם בעירום: תמורת סכום מסויים, כן מה אתה רוצה להיות: נאהב לאן אתה רוצה לטוס: לחופשה זוגית איתה :) השאלון מעצבן: לא -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: לא יודע האם אתה אוהב אותי: מאוד
-בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: אין מישהו עיקרי אתה כותב שירים/סיפורים? כן

הופ../images/Emo103.gif

שם:נוֹמי גיל:21 בן/בת:בת החבר הכי טוב שלך בן או בת?יש גם בן וגם בת
אתה מאוהב?ממ יאפ האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא חבר חבר... זה לא ממש אפשרי בסך הכל ציין 2 תכונות טובות שלך:סובלנות ונאמנות ציין 2 רעות: פחדנות.. זה פחות או יותר סביב זה מה היית משנה בעצמך? ממ קצת פחות לפחד את מי אתה הכי אוהב בעולם:אנשים שקרובים אליי היית מצטלם בעירום:ממ לא ממש מה אתה רוצה להיות:משו שיאפשר לי להיות אומנותות
לאן אתה רוצה לטוס:ממ לא יודעת יש כמה מדינות.. אולי סקוטלנד.. ועוד כמה השאלון מעצבן:לא ממש חח -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך:אני מניחה שאלה התכונות האהובות.. למרות שלא תמיד זה לגמרי פועל לטובתי.. אבל בסך הכל כן
אולי גם היצירתיות שלי הוחוש הומור האם אתה אוהב אותי:זה קצת בעיה כי אני לא מכירה אותך
אבל אני מניחה שאת\ה נחמד\ה -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך:ממ רובי וויליאמס אלאניס מוריסט לינקין פארק אוואנסנס קווין ועוד אתה כותב שירים/סיפורים?יאפ

מואה

שם: דניאל גיל:X_X בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בתX_X אתה מאוהב? לא רוצה להיות מאוהבת מזה. האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא רוצה חבר גם אם אני מאוהבת יא שמנים. ציין 2 תכונות טובות שלך: אני מרשעת, ואני מושלמת.
ציין 2 רעות: אני יותר מידי מושלמת, ואני לא ממש מרשעת. מה היית משנה בעצמך? כלום מה. את מי אתה הכי אוהב בעולם: אותי?! היית מצטלם בעירום: כמובן מה אתה רוצה להיות: מלכת סאדו. לאן אתה רוצה לטוס: לכל מקום שניתן. השאלון מעצבן: כמובן. -אני ימשיך בכל מקרה..- אה חבל. מה אתה הכי אוהב בעצמך: את הכל. האם אתה אוהב אותי: לא, אתה שמן. -בטח שאתה כן..- חח רק נדמה לך
הזמר/הלהקה האהוב עליך: אפיקה בזה הרגע. אתה כותב שירים/סיפורים? למי יש זמן בימינו שאני כלכך עסוקה בעצמי?

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שם: סמדר גיל: 13 ו-8 חודשים
בן/בת: בת
, אני חושבת
החבר הכי טוב שלך בן או בת? בן אתה מאוהב? כן האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: עזבו, אני לא מתלהבת
את התכונות הטובות שלי רק החברים שלי יכולים לספר, לא אני
ציין 2 רעות: חסרת סבלנות, מרדנית. מה היית משנה בעצמך? חיצונית: את הגובה. 1.54 זה נורא נמוך
פנימית: הייתי רוצה להסתגל יותר בקלות למצבים חדשים.. את מי אתה הכי אוהב בעולם: את יעל שרוני
היית מצטלם בעירום: לא. מה אתה רוצה להיות: שחקנית.. לאן אתה רוצה לטוס: הממפ.. להמון מקומות. השאלון מעצבן: קצת, כן
-אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: אממ, את השפתיים והאף
האם אתה אוהב אותי: אממ
-בטח שאתה כן..- וואלה
הזמר/הלהקה האהוב עליך: סער בדישי, נינט, אפרת גוש, אנסטסיה, אשלי סימפסון, היהודים, גרין דיי, HIM וגוד שארלוט. לא הרבה
אתה כותב שירים/סיפורים? פעם כתבתי.

.......

שם: שיר גיל: 14 בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? יש כמה וחלק מהם גם בנים אתה מאוהב? ועוד איך האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? זה קרה ציין 2 תכונות טובות שלך: חברתית ומקשיבה ויש לי כוח רצון ציין 2 רעות: עקשנית ומאמינה לכל דבר מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים את מי אתה הכי אוהב בעולם: יש הרבה אנשים כאלה היית מצטלם בעירום: ממש ממש ממש לא מה אתה רוצה להיות: יענט כשאני אהיה גדולה? פסיכולוגית בעז"ה לאן אתה רוצה לטוס: השאלון מעצבן: לא -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: כלפי חוץ? ת'עיניים האם אתה אוהב אותי: ברור -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: יש הרבה אתה כותב שירים/סיפורים? לא זהו - הסוף!!

עונה../images/Emo9.gif

*השאלון מנוסח בלשון זכר לשם נוחיות בלבד* שם:רונה
החבר הכי טוב שלך בן או בת?בת אתה מאוהב?כן
האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב?לא! ציין 2 תכונות טובות שלך:נחמדה,מצחיקה ציין 2 רעות:מתעצבנת מהר ולא יודעת עוד מה היית משנה בעצמך?גוף את מי אתה הכי אוהב בעולם:את החברה הכי טובה שלי,משפחה ומי שאני מתה עליו
היית מצטלם בעירום:
מה אתה רוצה להיות:עורך דיןית.[בנקבה
] לאן אתה רוצה לטוס:ניו יורק השאלון מעצבן:לא -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך:פנים האם אתה אוהב אותי:לא מכירה אותך -בטח שאתה כן..- מאיפה לך? הזמר/הלהקה האהוב עליך:ואי הרבה אתה כותב שירים/סיפורים?לא

CAM1LA

New member
עונה!

שם: לא חשוב גיל: 15 בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? כן האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא נראה לי ציין 2 תכונות טובות שלך: מתחשבת (יותר מדיי לפעמים) ואמינה ציין 2 רעות: חסרת סבלנות וביישנית מה היית משנה בעצמך? חוסר ביטחון את מי אתה הכי אוהב בעולם: את דורון היית מצטלם בעירום: תלוי מה אתה רוצה להיות: שחקנית לאן אתה רוצה לטוס: לארה''ב השאלון מעצבן: לא -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: את העיניים האם אתה אוהב אותי: לא מכירה אותך -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: אמינם אתה כותב שירים/סיפורים? עכשיו אני כותבת סיפור

למעלה