פרק 18~

star_female

New member
לא הייתי קוראת לי ילדה קטנה../images/Emo58.gif

... בכל מקרה. חוץ מזה שזה היה בצחוק, אוגאטה באמת מטריד לפעמים, ולא בגלל ה"פוזה הקשוחה והנבזית". אפילו אם הוא באמת תומך בהם (לפעמים ברמות מטרידות
).

Yosh Yosh

New member
../images/Emo45.gif על ההטרדה ../images/Emo58.gif

*אוגטה מטיח את שינדו על הקיר* אוגאטה: תן לי לשחק נגד סאי! >< שינדו: ;0;

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif הייתי קורא לך ועוד איך

הזקנה באה עם פריווילגיות מסוימות
התואר השני נאמר בצחוק. אני כנראה לא כותב כאן מספיק בשביל שאנשים ידעו שאני לא נוטה לחלק עלבונות סתמיים.

harar8

New member
OMG*_*

היה פרק כל כך יפה איך אקירה רודף כל הזמן אחרי היקארוXD ומסכן סאי הוא לא יוכל לשחק יותר באינטרנט:(

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif תגובה ראשונה../images/Emo9.gif

ואגב תודה למי שאמר לי ברוכה הבאה^_^ אוקיי, כבר אמרו את זה אז אני לא היחידה עם מחשבות בראש אז גם לי מותר לי! "אחרי שאני רודף אחריו כלכך הרבה זמן, למה אני מרגיש שסוף סוף הישגתי אותו?" זהו זה סיימית להגיד את דברי ותשכחו שיש לי מחשבות בראש! אבלאבל זה כזה חמוד איך שהיקארו קרא לו לחזור;; ומה הקטע בלרדוף אחרי הצל? מישהו הבין את זה? ממתי ילדים ביסודי אומרים משפטים כאלה?

star_female

New member
הם אומרים משפטים כאלה...

כשזה המצב האמיתי שלהם. ^^; סאי הוא באמת כמו צל של היקארו, לפחות היקארו מרגיש ככה. אקירה לא באמת מסתכל עליו, אלא על צל שלו, והיקארו רוצה שהוא יסתכל *עליו*. וכן, הוא כבר בחטיבה. ^^;

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif חלק גדול מהניסוחים הם כאלו

אין מה לעשות, הכותבים (והמתרגם) ממאנים לפעמים להסתפק במה שנראה כמו אוצר המילים התקני של תלמיד כיתה ח' כיום. אקירה ועוד כמה מהדמויות מתנסחים כמו אנשים שקראו ספרים בתרגום ביאליק מכיתה א' ("אני מרגיש כאילו אני ניצב מול קיר גבוה"...), והייתי מאושר ממש כשהזקן ההוא שרימה את מיטאני התחיל לזרוק כל מיני פתגמים שיכולתי לתרגם כמעט מילולית. והיקארו אפילו השתמש באחד מהם אחר כך
שוב, צריך לראות חלק מהטיוטות שלי כדי להבין באיזה ביטויים וניסוחים הייתי משתמש אם לא הייתי חושב שיחתכו אותם בעריכה לטובת משהו ששאר האוכלוסיה תוכל לעכל
אצל היקארו זה אפילו יותר מרגיז, כי רוב הזמן הוא מדבר בצורה מאד בוטה (ונראה מי יקלוט את כל הפעמים שהוא מדבר עם מישהו מבוגר, מתחיל לומר "אורה" ואז מחליף את זה ל-"בוקו" או משהו ממשלב נימוס גבוה יותר) ומבליע חלקי משפט. כשהוא פתאום מתחיל להביע רעיונות מורכבים ולהתנסח בצורה פואטית, זה נשמע ממש לא לעניין.

הו, אהבתי איך שתירגמת את הפתגמים,

זה היה משעשע *O* "אל יתהלל חוגר כמפתח"~ יום אח"כ דיברתי על זה עם המורה שלי להבעה P=

shui chan

New member
^^~

האמתי שאחרי הפרק הזה הסדרה פשוט הופכת להיות כיפית בטירוף [: המשחק גו באמת היה עשוי ממש טוב O: למרות שאהבתי יותר איך שעשו אותו במנגה.. הקטע אקירה\היקארו היה באמת באמת חמוד >; והבגדים של אקירה דווקא היו ממש מוצלחים בפרק הזה~

פרק מעולה... בכיתי XD

אני מזדהה עם אקירה. הוא כל כך חמוד ואובססיבי, והיקארו היה צריך להגיד לו את האמת..

למעלה