פרק 18~

קייייה~~ ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הו, טלי אמרה את רוב מה שרציתי להגיד, אז אני רק אוסיף כמה הערות חסרות חשיבות~ :> אקיהיקא!אקיהיקא~!! ושוב... אקיהיקא~!! D= אמ"ג~~~ *__* הבגד של היקארו כזהההה חמוד~! אני גם רוצה כזה בגד :< אגב, אקירה התלבש נורמלי~~ D= רק אני שמתי לב לזה? X: וואיה~! ראו וואיה!!! *נוצצת ובוהקת וזורקת נצנצים* המ... המ. סאי! מסכן, עכשיו הוא לא יוכל לשחק גו באינטרנט יותר :< *מחבקת את סאי* ו...ו...אקירה טיפש~ היקארו מסכן ;; *מחבקת את כולם* ;[ נאמ... טוב, זהו, אני חושבת @@; כשאחותי תחזור מהבייביסייטר, אולי אני אוסיף עוד משו P=

אה! שכחתי משו~!

אוגאטה הוא פאקינג מפחיד!!! X________X; כ"כ פדופיל, אימא'לה ;O; ו...ו...הדגים שלו מטרידים, פשוט ראיתי בעיניי רוחי את הדג הגדול טורף את הדגיג הקטן @@; הוא... כמו המפחידים בסרטי מאפייה האלו! ~__~ זהו~ *בורחת*

PENELO

New member
XDD הדגים הקניבלים XPP

הדבר היחיד שאני ראיתי בעייני רוחי .. זה היה בזמן שאקירה רץ .. ואז הוא נתקע באיזה קיר ..O_O;; זה עשה לי תגובה לא טובה XDDDDDDDDDD

XDDDDD~

הווו... כשהוא הלך כזה והשיער שלו התנופף זה היה יפה *__* גם הקטעים שהוא שיחק גו נגד סאי היו מדהימים, ממש *O*

CibiHeart92

New member
נכון ביותר!

הוא מפחיד! ומה יש לו מהדגים?! תמיד הוא מסתכל על הדגים!

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif די! ../images/Emo58.gif אוגטה

ילדות קטנות וטיפשות, תעזבו את אוגטה המסכן. אז נכון, יש לו קצת פוזה קשוחה ונבזית כזו, אבל בסך הכל, הוא עושה להיקארו ולאקירה רק טוב ותומך בשניהם לאורך כל הדרך. אני מעריך אותו בתור role model יותר מכל דמות אחרת שקיימת בסדרה הזו, והוא היה הדמות האהובה עלי עד שהופיע קוראטה (אחח, שמן מצחיק שלי).

אל תתחיל עם שמות ../images/Emo3.gif

זה לא היה ברצינות וגם אם כן זה לא נותן לך שום סיבה להתחיל לרדת על אנשים רק משום שהדעה שלהם שונה

../images/Emo45.gif :X

אל תעז לקרוא לי ילדה קטנה וטיפשה, לא כדאי לך! >__<; [אגב, "הוא עושה להם רק טוב" לא נשמע טוב... *בורחת*]

למעלה