*_____*
ההאאה~ *_* אני חייבת לציין שהפרק נטף אקיהיקא מכל הכיוונים ומכל הסצינות. *_* "סאי, תשחק נגדו כמה שאתה רוצה, אני שיחקתי נגדו פעם שעברה." ...... אני לא היחידה שזה עושה לה קונוטציות, נכון? :X טויה מתחיל... "זה הוא? לא, לא יכול להיות.. לא..." *עוצם עיניים ומנסה להירגע* טויה מעדיף לשחק נגד שינדו, אפילו שהוא לא בטוח שזה הוא... למרות שהוא "לא רודף אחריו יותר" ^_^ טויה ממשיך... "זה לא שינדו?" "זה היה?.. לא.. לא יכול להיות... לא יכול להיות!" "לא, הוא יותר חזק משינדו... אבל המהלך הזה..." הדגים של אוגאטה XDD היקארו: "אז טויה השתפר? D:" (איזה חיוך ^_^) "הוא גרם לאקירה לרקוד כמו בובה על חוט" XD קונוטציות רעות טויה... מסיים? *עיניים עצומות* "זה הוא." *פותח עינים* "לא, זה לא הוא. ... אבל למה אני מרגיש כאילו השגתי אותו סוף סוף? ... לא, זה לא שינדו." *מסתכל על הידיים שלו* (זה רק ציטוטים מהפרק
כל השאר בראש שלכם~) "אקירה, איך היה בבחינה?" "eh? ...לא הלכתי ^-^;" XDDDD איזה חמוד~~ הירוסה: "אקירה, ראיתי את שינדו בקפה אינטרנט" אקירה: *טס משם* XDDD אקירה: *מפתיע את היקארו מאחורה* היקארו: "o_o ... טויה..." המסך: "יחי החציל הטיפש" XD (במנגה זה היה האתר של שונן ג'אמפ, המגזין שבו היקאגו התפרסם~) "חבר שלך?" "כן.. אה... בערך..." *גורר אותו החוצה*
"למה אתה תמיד מופיע מולי בפתאומיות?" זו הפעם הראשונה או כבר השנייה שהוא אומר את זה? ^^; "אז זה באמת לא אתה.." "לא חשבת שזה אני?" XDD היקארו תמים~ "אני לא אופיע בפניך שוב" *היקארו מופתע ומושיט יד קדימה בהלם* "טויה... חכה רגע, טויה!" "אם אתה... אם תמשיך לרדוף אחרי הצל שלי אני אשיג אותך בסוף!" "המפף... אתה?" רשע :< (טויה מחזיר לו על זה שהוא לא רצה לשחק נגדו 4 חודשים לפני זה~) עוד מישהו שם לב לבגדים של היקארו? XD תמונות... כי לא יכלתי להחליט על אחת בודדה אז החלטתי לשים את כולן. ^^; (במהלצת חופית
)