סופ"ש פרוע

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gif<;

שיר השבוע של HIM:אמ! Your sweet 666
שיר השבוע לא של HIM:אר. Pink floyd - Welcome to the machine Dream theater - Octavarium [מסקור] Dream theater - The spirit carries on [מסקור
] Led zeppelin - Stairway to heaven Placebo - Ask for answers The doors - Do it Opeth - Forest of october Alice in chains - Real thing Smile empty soul - The freaks are coming Porcupine tree - The sky moves sideways. ועוד הרבה;; אלבום השבוע: Porcupine tree - The sky moves sideways The doors - The soft parade Placebo - Without you i'm nothing Opeth - Orchid Alice in chains - Facelift Pink floyd - Wish you were here. להקת השבוע:פינקפלויד, דרים, פלסיבו, אופת', לד זפליןD: משהו טוב שקרה השבוע:התחדשויות^_^" משהו רע שקרה השבוע:כלום. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ל"ג בעומר, לקנות דיסק של דרים, ולראות כמה סרטיםD: ציטוט השבוע:אין. לינק/אתר השבוע:תפוז. סמיילי השבוע:
-.-" סרט/סדרה/ספר השבוע:סרט-היומן, ספר-הרוזן ממונטה כריסטו. תמונת השבוע:איןP: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:The doors - The soft parade.

זה היה ארוך וחופרO_O../images/Emo16.gif

וזה נעלם*-* שיהיה,מההתחלה: שיר השבוע של HIM: SOF בהחלט.
שיר השבוע לא של HIM: IDWTMAT,איירוסמית'.
אלבום השבוע:FWN.החדש של ארטקיז.כןכן,זה שאנשים פשוט מ ס ר ב י ם להביא לארץ
להקת השבוע:צ'ארון
משהו טוב שקרה השבוע:לא קרה? |: משהו רע שקרה השבוע:נקעתי את הרגל
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מבחניםמבחניםמבחנים
ציטוט השבוע:היו כמה- "לו הייתי מקבל שקל על כל מוח שקל לך, אז היה לי שקל אחד" -- בובספוג
"אתה יודע מה מעצבן? זה שלאולמרט יש 19 דירות, והוא עיין לא הולך הביתה! זה מעצבן!" -- מועדון לילה. בוהו. זה נגמר.
"למה היטלר התאבד? כי הוא ראה את חשבון הגז." -- פחח זה עדיין קורע אותי כמה שזה לא מצחיק
לינק/אתר השבוע:הממ..כנסו למייספיס,תעתיקו את שורת הכתובת,תחזרו לכאן ותדביקו אותה^-^ סמיילי השבוע:
בהחלט. סרט/סדרה/ספר השבוע:האריפוטר. טובטוב,תקראו לי גיקית,אבל זין,אני אוהבת הפ *-* תמונת השבוע:אני לא במחשב שלי^_^

little WhiSper

New member
אש אש.

שיר השבוע של HIM:pretending שיר השבוע לא של HIM: פיי יש כמה: סינרגיה- סינטטי סינרגיה- ספרי סינרגיה- ליבי נשבר סינרגיה- זה לא ביחד סינרגיה- את לא כאן סינרגיה- לחבק אותך סינרגיה-יחד נתגבר. Foo fighters- in your honor Foo fighters- best of you. אלבום השבוע:Foo fighters- in your honor. להקת השבוע: סינרגיה. משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של סינרגיה, אורבן מוטורמיוזיק. משהו רע שקרה השבוע: האחריי הופעה של סינרגיה, האחריי של אורבן, הכישלון במתכונת, ועצבים כרגיל. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שלא ייגמר. ימים קצרים ויום חופש.תוצאווות ושייתקשרו אליי משם. ציטוט השבוע:וגם אני בוכה בשקט, מוכרח להילחם. ואז בסוף היום נשאר שם רק אני לבד עם הדמעות, אין מי שינחם. ועוד אחד- "הם חושבים שהם נורמאלים, כי הם כולם עושים את אותו דבר." (מתוך 'ורוניקה מחליטה למות.') לינק/אתר השבוע: כרגיל,ישרא במיוחד. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:"ורוניקה מחליטה למות". תמונת השבוע: באורבן מוטורמיוזיק. מה את/ה שומע/ת עכשיו?:טלויזיה.

למעלה