סופ"ש פרוע

danduuu

New member
../images/Emo23.gifסופ"ש פרוע../images/Emo23.gif

נו כי קארין לא פותחת אף פעם
שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:
השאלה השבועית
מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?
תהנו בל"ג בעומר ושבוע מעולה בכללי

LoveYourHate

New member
../images/Emo191.gifD=

שיר השבוע של HIM: Death is in love with us שיר השבוע לא של HIM:megadeath- a tout le mode אלבום השבוע:30seconds to mars-abl להקת השבוע:mega משהו טוב שקרה השבוע:התקבלתי למגמות שאני רוצה משהו רע שקרה השבוע:חברה הכי טובה בדיכאון..
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ספר מחזור של השיכבה שלי ציטוט השבוע:true love forever die לינק/אתר השבוע:youtube סמיילי השבוע:
חח הטרול שלי .. סרט/סדרה/ספר השבוע:דור הפרוזאק תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:30stm-Edge Of The Earth השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?להיות עם החברים סוף שבוע מעולה

ואיפה התמונה???? ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של HIM: right here in my arms שיר השבוע לא של HIM: leave me alone - Hana Pakarinen אלבום השבוע: חחחחח אני לא רוצה לענות על זה!! להקת השבוע: Nemesea
משהו טוב שקרה השבוע: סהר
צרחות על המפקדת שלי. הסרט מעודדות צמודות בחדר מדהיייייייים בבסיס שלי. שבוע מגניב דווקא. חחח משהו רע שקרה השבוע: מלא חחחח משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום שלישי סהר חוזר... לא מצפה לכלום
ציטוט השבוע: היו מלא... עזבו. לינק/אתר השבוע:
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט - מעודדות צמודות והיפה והחיה [באנגלית!!]
ספר - זה לא שאני לא אוהבת. ספר טובבבבב!!! תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: counting crows - big yellow taxy השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? לא יודעת, דנה... אולי תספרי להם את?
סתם... ללכת עם חברים לכנרת. חח חופש מצהללללללללללללללל

Girl In The Box

New member
../images/Emo170.gif

שיר השבוע של HIM:behind the crimdon door שיר השבוע לא של HIM: AIC-heroin bootleg-junkhead Doors-the end Jimi Hendrix-all along the watchtower Blind Guardian-theater of pain Dream theater-finally free AIC-sludge factory Sheryl Crow-tommorow never dies Soundgarden-spoonman אלבום השבוע:somewhere far beyond להקת השבוע:בליינד גארדיאן,דורס,ג'ימי הנדריקס משהו טוב שקרה השבוע:לא זוכרת משהו רע שקרה השבוע:לימודים משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:למחר:] ציטוט השבוע:אני אף פעם לא זוכרת לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים!!!
ומגרש ביתי תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:angry chair-AIC השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?עם חברות :]

danduuu

New member
רק'עעאדר

שיר השבוע של HIM: החדש ההוא מההופעה
ושל וילה ונטליה סאמר ווין שיר השבוע לא של HIM: Tokio Hotel-Schrei Sonata Arctica-Paid In Full
החדש שלהם
30STM-From Yesterday Alter Bridge-Open Your Eyes Alter Bridge-Down To My Last Killswitch Engage-This Fire Burns ועוד כל מיני שירי אירוויזיון למיניהם אלבום השבוע: אושנבורן :] להקת השבוע: נייטוויש ו30 סקנדס טו מארס
משהו טוב שקרה השבוע:לא זכור לי משהו טוב האמת =/ משהו רע שקרה השבוע:אמ הבגרות בפסיכולוגיה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אמ לסיים עם הבגרות בתיאטרון, ולא ממש מצפה לזה אבל צריכה להתחיל לחרוש לתנ"ך ומתמטיקה באותו זמן. מה שאני באמת מצפה זה שהשבוע הזה וכל האלו אחריו עד ל-26 ליוני יעברו מהר. ציטוט השבוע: אמ לא זוכרת לינק/אתר השבוע: יוטוב וג'ארדלטו.אורג[זמה] סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: מגרש ביתי$%#$%@#$$@##$!@$@!
אני שונאת אותם
תמונת השבוע:שיהיה
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Within Temptation-Our Solemn Hour
השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? חוף פרטי מחר בטבריה עם חברים קרובים
נו וגם עם קשת הזאת

הופה הופה!

הצליח לעידן... החדיר בי את אלטר ברידג' פתאום גם את התחלת??
למה כולם הולכים לטבריה???

LoveYourHate

New member
אההההההההההההה../images/Emo99.gif

שקסי...!!!
ש..אופק להרגע..להרגע..

FFTL

New member
../images/Emo61.gif צבא רולז!@# ../images/Emo195.gif

שיר השבוע של HIM: טרילהלה. אין. |: שיר השבוע לא של HIM: המכשפות - עד העונג הבא.
אלבום השבוע: אין. להקת השבוע: אין. משהו טוב שקרה השבוע: גיחה. משהו רע שקרה השבוע: גיחה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח במבחן במתמטיקה.
ציטוט השבוע: "איפה יהופץ?" "יהופץ נדרסה!!1" "מה? איך? אבל היא יונת שלום!!!!111אחדאחד" לינק/אתר השבוע: - סמיילי השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: - תמונת השבוע: מהגיחה >< אני עם הסופרמן הלא אמיתי. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כנסיית השכל - תנו לי לשתות!@#
השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? אמ. הרבה אוכל ובירה><

lintu1

New member
D:

שיר השבוע של HIM: And love said no שיר השבוע לא של HIM: evanescence-my immortal אלבום השבוע:evanescence-fallen להקת השבוע:אוונסנס
משהו טוב שקרה השבוע:נמ...כלום. משהו רע שקרה השבוע:הכל0_O משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע:אין לינק/אתר השבוע:תפוז,כנראה. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:אין תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:nightwish-devil&the deep dark ocean השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?לא עושה כלום.

danduuu

New member
תצטרפי לפורום נייטוויש [קשת שתקי../images/Emo11.gif] ../images/Emo3.gif

יקבלו אותך שם בברכה
באמת שכדאי לך לבוא, אנחנו אנשים נחמדים מאוד שם, ואם תוסיפי שאת פינית, גם יאנסו אותך

אם היא מצטרפת לפורום נייטויש...

אני מטביעה אותך היום בכנרת! ואני לא צוחקת!! וגם אייל יעזור לי! אביב - שלא תעזי להצטרף אל החבורת ****** האלו!!!

danduuu

New member
סתמי ת'פה ../images/Emo3.gif אביב-את כן מצטרפת../images/Emo98.gif

שתצטרף...

אין בעיה בכלל... אבל השאלה מה אני אסביר לאמא שלך על למה לא חזרת איתי הביתה מחר?

למעלה