לומדים לאהוב

EishEsh

New member
../images/Emo23.gifלומדים לאהוב

כתפים רחבות תחת ידי גופו החזק צמוד אלי פיו החם נע על גופי ריחו הגברי ממלא את אפי עצמתי עיניים התמסרתי לתחושות לידיו הקשות הרכות המלטפות עור אל עור גוף אל גוף צמרמורת עוברת בגבי החשוף שדי לחוצים אל שריריו הקשים לשונות טועמים מבטים נפגשים נעים יחד קרוב קרוב אתה ואני לומדים לאהוב.

לומדת לאהוב

מתרוממת מחדש ולומדת לאהוב לומדת לחוש מחדש לומדת א"ב חדש לומדת בשקדנות לומדת במסירות לומדת לחיות מההתחלה לומדת להאמין ולאהוב אותך. כבר לא מפחדת ללמוד את גופך את הריח המגע לא מפחדת ללמוד להתמסר ולקבל בחזרה לומדת לא לפחוד מעוד אכזבה לומדת לאהוב מההתחלה. סגולית
מ-ה-מ-ם!

שמים1

New member
ערפילי חצות ../images/Emo79.gif

בערפילי חצות מבעד לשרעפים, שמורות עיניך חולמות אותי . כוכב קטן למעלה מאיר לי את הדרך עוצמת את עיני חולמת אותך ארוג בתוכי ברגע של אהבה.

יערית 1

New member
ערפילי חצות

בחצות הליל מבעד לערפילים מביט בי ואוהב. בחצות הליל, משתרגת לתוכך מתעטפת באהבתך וחולמת.

כלכך למדנו לאהוב...

מרגיש שלם כלכך החיים עוברים בתוכי ולא לידי... כי איתך... האושר הוא חלק מחיי מרחף בתוכו ולא רק נוגע בקצה אצבעותיי איתך נשרו הקליפות, המסכות וכל הערפל איתך חזרתי להיות שקוף והעתיד מצטלל אני , הכי אני שאפשר מרגיש שייך מרגיש מותר איתך אני משוחרר ולא בגלל העבר אלא בזכות ההווה והעתיד הנותר כי איתך אני הכי אוהב שאפשר... MR
כי איתך... אני הכי לא שפויה והכי כן. כי איתך אני הכי מקודשת והכי נערצת והכי הכי כי איתך כל השערים כבר מזמן נפתחו כי איתך אני נחשול מתגלגל בימה סוערת וגם אדוות עדינות על חופו של הים כי איתך אני ניחוח פרחים בשדה שמש אביבי וגם סופת ברקים ורעמים וגשם שוטף מתדפק על חלון כי איתך רקדתי הלילה בריקוד חושני בחלום כי לידך אני מתעוררת בחיוך יום יום כי איתך אני ניגון עתיקוגם צלצולי פעמונים רחוקים מאוד... כי איתך אני צבעונית ויפה כלכך כל כל כך אני הרי הקשת
שלך...זוכר?!
מRאה

EishEsh

New member
../images/Emo51.gifטאKילה../images/Emo140.gif

טאKילה, אין לי מושג איך את עושה את זה, לוקחת את המילים שלי, מוסיפה להם גרפיקה, צבעים ותמונות נותנת לשיר אופי משלו, קסם אחר.
אלה

למעלה