להשכרה!!!

*חתולה*

New member
גרשנולה, גרשונלה ../images/Emo13.gif

חרגת אותי אחותי, ככה על הבוקר הזקרת לי את הבית אבות שלי ואת תפקידי המיוחם... ושמה דרך הגב, בכלל לא יהיו לי ספרים שמה יהיה רק אקשיין, חחחח על הבוקר

האלי

New member
חתולה ../images/Emo25.gif

גדולה את. ידעתי שיש לך את הקטע הזה
אני אפילו לא ידעתי איך קוראים לו. אבל את יודעת מה? הולך רגע לראות, הוא כתוב בספר המתים והחיים הטיבטי של סוגיאל רינפוצ´ה. אם הצלחתי לעבור את מבוך ההערות בלי טעות, כי אז כתב/ה את השיר הזה פורשה נלסון והוא מצוטט בספרו של צ´ארלס וייטפילד healing the child within . אבל מה זה משנה, זה כל כך אוניברסאלי... כל כך נכון שמח לשמוע שאת כבר בפרק הרביעי
קחי לך נשיקה ממני
אוהבותך, שלך, האלי.

*חתולה*

New member
כן. נכון. פורשה נלסון. ואני זוכרת

תמיד את המקרר של מיכאלה בנושא אחר לגמרי שאף פעם לא אשכח *************************************** לצחוק זה להסתכן בלהראות טיפש, ליצור קשר עם מישהו זה להסתכן במעורבות, לבכות זה להסתכן בלהראות רגשן ורך, להתגלות ולחשוף את רגשותיך זה להסתכן בחשיפת עצמיותך, לגלות את רעיונותיך, חלומותיך ותשוקתך בפני אנשים זה להסתכן באבדנם, לאהוב זה להסתכן שלא יאהבו אותך בתמורה, לחיות זה להסתכן למות, להראות חוזק זה להסתכן בלהראות חולשה, לעשות זה להסתכן בכשלון הסכנה הגדולה ביותר בחיים היא לא לסכן דבר, האדם שאינו מסכן דבר אינו מקבל דבר, אין לו דבר, והוא הינו שום-דבר. ייתכן והוא נמנע מסבל, כאב, צער, אבל הוא איננו למד, הוא איננו גדל, הוא איננו חי, הוא איננו אוהב, הוא מכר, איבד את החופש, האינטגריטי, הוא עבד, כבול אל הבטחון, אסור על ידי הפחד. מכיוון שרק אדם שנכון לסכן מבלי לדעת את התוצאה, הוא חופשי. ********************* אוהבת אותך וגם מאוד מאוד געגעתי
(קראתי על הילד והייתי מאושרת עבורך...)

אטיוד5

Active member
בואי נעשה ´חלפות

יש לי פיפי מעצבן. בגללו אני צריך ללכת כמה פעמים ביום למקום קטן ומסריח. ונמאס לי. לעומת זאת הוא עובד די טוב כשהוא בחברת נשים. אז אולי תבואי תקחי אותו ממני. בתמורה אני מוכן לקבל לב להשגחה זמנית.

תותית11

New member
עוד הצעת חילופין(הוגנת לדעתי:)

מקבלת את הלב שלך היפה והרגיש תמורת זה שתקחי ממני את המנהג הזה להביט במבט אלכסוני ולקרוץ כל פעם שחתיך עובר לידי! נהרסות לי העיניים לאט לאט:)

*חתולה*

New member
ואני פעם הבטחתי את חדר שמאל של ליבי

אם תבוא ותאמר.... ================= אם תבוא ותיתן לי חיבוק ותאמר: אני אוהב אותך! מבטיחה שאתן לך את שעותיי הפנויות מחשבותיי את גופי, תשוקותיי, תאוותיי את חדר שמאל של ליבי... ואם רק תתכוון למילים "אני אוהב אותך" אתן לך את נשמתי אחכה לך שתבוא ותאמר.... 2/99

x 7

New member
../images/Emo60.gif הבטחות ../images/Emo41.gif

כשאומר אותך אוהב אומר רק מה שחושב אומר לך את שלי אך לא אסתפק בחדר שמאלי ארצה אותך את כולך שעותייך כולן, נשמתך תשוקותייך, תאוותך את ליבך וכל גופך אך כל אלו אינם שווים ללא אהבתך

למעלה