להשכרה!!!

../images/Emo23.gifלהשכרה!!!../images/Emo124.gif

לב להשכרה!!! לב להשכרה, משומש, במצב די טוב. עבר רק עד יד שנייה-כולל הרצה. לא, אין לי צורך בו-לפחות לא לעת עתה כי באם יעבור טלטלה נוספת-לא תיוותר בו כל רוח חיים-וזה חבל...נורא! אז החלטתי על השכרה, כך סתם לתקופה ללא הגבלה כל הקודם זוכה. לב המכיל המון אהבה. לב עם כמיהה אדירה לקצת נחת ושלווה. לא זקוק להרבה טיפוח והשגחה- רק טיפל´ה של חום וערגה. לגבי העלות???? יש על מה לדבר! סה"כ לא מדובר בסתם לב-זהו לב מגזע/זן משובח עבר רק עד יד שניה.....כולל הרצה!!! אז ח´ברה יש לי כאן במבצע: לב להשכרה!!!מישהו מעוניין?????

אורמור

New member
הלו גיברת!!

כן! אני רוצה להשכיר, להזקיר ולהזכיר לך! <לא לתקן לי ת´´עברית, יודעת לשכור> הלב הזה הוא שלך! סוג א´ סוג ב´ יד ראשונה, יד שניה הוא הכי טוב שיש לך! אז נא לא להשכיר ולא להפקיר! רק להפקיד למשמרת אצל הראוי ביותר! אצל זה שידע לשמר לטפח, לפתח,ולאהוב! ואם הוא מתמהמה לא נורא הוא יגיע תטפחי את בנתיים את בעלת הלב האמור פנקי אותה, אהבי אותה חזקי אותה שמעת? לא מפקירים לב! אור קוראת אותך לסדר ומוודאה שלבשת סוודר !

redredole

New member
כן אני מעוניין בפרטים

כי לב כמו שיש לך זה מתכון לחיים בריאים כי אם הייתי זקוק להשתלת לב הייתי לוקח לב כמו שלך בשתי ידיים לא הייתי מהסס אבל מצד שני קיימת איזו פרח פרח גן עדן והפרח הזה זקוק ללב הזה כמו הנשמה של בעלת הפרח נשמה של זהב לכן יקירתי אל תמהרי להשכירו שמרי עליו מכל משמר עוד תראי איך הוא יתרחב וימלא אהבה, אהבה הראויה ללב כזה.

באמת לב מגזע/זן משובח !

והלב הזה פועם בגוף של אישה מיוחדת ואת השאר לא מסוגלת לאמר.... לפחות לא כרגע.... אשמור לי זכות להביע את דעתי כשהדמעות יפסיקו לזלוג.

פרח יקרה ../images/Emo39.gif

פרח חומד כבר משכירה ?? כולה עבר - רק יד שנייה? עוד מוקדם, עוד לא הזמן לב של פרח - דבר מתוחכם! עוד לא נמצא זה המשכיל, האחד שאותו ידע להפעיל. גם אם נפגע מחץ האהבה לא לוותר קיימת תקווה אז תני לו טיפול באהבה עצמית אותך לשרת הוא יוכל, לתמיד אהבה זה דבר שבא והולך כשיבוא האחד תוכלי לחייך אהבה אמיתית לא קל להשיג ולב כמו שלך לא שווה להפסיד. אז שימרי על ליבך ולא לוותר כי הזמן, על הכל יתגבר קבלי כאן חיבוק חם ואוהב מי כמונו יודע ....כרגע כואב... חיבוק חזק לוחץ עד כאב, שיחזיר אהבה אל זה הלב.
+
=

רוצה להוסיף ../images/Emo132.gif

אך מבלי להכאיב פרח יקרה עוד יהיו לך אהבות... את עדיין צעירה רק נסי בפעם הבאה רגע לפני ההיסחפות במערבולת האהבה לעצור רגע ולחשוב....... האם זה בדיוק זה.. יודע...קשה, אבל......אפשרי....

marianna

New member
פעם מזמן

לפני הרבה שנים, לארץ רחוקה הגיעה ילדה קטנה, וחיפשה קוסם.. קוסם שיחזיר אותה הביתה. בדרך פגשה את האריה הפחדן הדחליל, ואיש הפח שחפש לב. הקוסם כדרכם של קוסמים, התגלה כנוכל של תעלולים, שאת הדרך הביתה לא יודע, ובעצמו לעזרה זקוק. את הדרך הבייתה אפשר למצוא רק עם לב כמצפן, יש כאלו שלבם קטן כצימוק, יש שלבם רחב כים, כאלו ששומרים את לבם מכל משמר, ואחרים שפותחים את השער רחב, לכמה יש לב שבור. אבל, אפילו לאנשי הפח לכולם הלב הוא מצפן. ואיך תמצאי דרכך הבייתה ללא לב? אז לא למהר? לאט, במתינות הלב כדרכם של לבבות יחלים, יערוג יצפה ויאהב.

dona flor

New member
יפה...../images/Emo45.gif

מאמצת את רעיון המצפן הלב! אהבתי!
dona flor

פרח לב הזהב....../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

זוכרת את הסיפור הזה? סיפור שאהבתי נורא בתור ילדה ולא זוכרת את התוכן מישו מוכן לזכיר לי? פרח גן עדן נ נ נ נ חממ מאומן אמר שאין שלם יותר מלב שבור אני האמת משקיעה המון מחשבה כבר שנים לגבי המשפט הזה ועוד לא הגעתי למסקנה סופית תיקון הלב האם באמת אין יותר שלם מלב שבור?

מייקי69

New member
אני ! אני !

אוף סוף סוף להחליף את הטרנטה! אחרי אוברול, טיפול מנוע, שברים ושריטות... אוי, כמה מתאים לי לב כולה 2 שברונות קילומטראז´. צ´מעי, אני לוקחת כמו כלום. לא צריך אפילו בדיקת שאסי. אבל אם את מצפה לקבל אותו חזרה במצב טוב - אני ממש לא מבטיחה. אני מתכוונת לקרוע איתו את החיים !!!!!! אז.... עשינו עסק???

שכחתי לציין בהתחלה.....

לכול המעוניין אני מוכנה להשכיר חוץ מל......מייקי! למה? כי היא אף פעם לא תחזיר!!!

האלי

New member
מצאתי על המקרר של מיכאלה

זו היתה הכותרת שנתתי לשיר הזה בפעם הראשונה שפרסמתי אותו באחד הפורומים. מיכאלה היא ידידה יקרה לי, באחד הביקורים שביקרתי אותה ראיתי את השורות האלו, העתקתי אותן ומאז אני שומר אותן... הערב אני מקדיש אותן לך פרח גן עדן. כי אני מקווה שיהיה בך הכוח ללכת ברחוב אחר. 1) אני הולך ברחוב במדרכה יש בור עמוק; אני נופל לתוכו. אני אבוד… אני חסר ישע אין זו אשמתי. לוקח לי נצח למצוא דרך החוצה. 2) אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק; אני מעמיד פנים שאינני מבחין בו. אני נופל לתוכו שוב. אני לא יכול להאמין ששוב הגעתי לכאן. אבל אין זו אשמתי. ושוב לוקח לי נצח לצאת. 3) אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק; אני רואה אותו. אני נופל לתוכו בכל זאת… כוחו של הרגל. עיני פקוחות; אני יודע היכן אני. זוהי אשמתי. אני יוצא מיד. 4) אני הולך באותו רחוב במדרכה יש בור עמוק; אני עוקף אותו. 5) אני הולך ברחוב אחר. שלך, האלי.

mirchell

New member
יפיפה

ועל מוסר ההשכל- אין מה לדבר יישר כח -אנשים נפלאים

האלי-תודה למיכאלה בשמי......

ואם תוכל להוציא ממנה גם את הכתובת הנכונה-אשמח גם אשמח לקבלה!!! כי משום מה מסעי מסתיים לו תמיד באותה הפינה של אותה השכונה.....

האלי

New member
תמשיכי ליפול פרח

בלי לפחד כי רק ככה לומדים לגלות איפה הבור ורק ככה מוצאים בסוף את הרחוב ההוא האחר... שלך, האלי.

*חתולה*

New member
"אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים"...

כך זה נקרא. לא יודעת מי כתב את זה. וכל פעם אני קוראת ואני רואה שאני מתקדמת לפרק אחר. משום מה נדמה לי, שאני אישית תקועה עדיין בפרק רביעי. תודה האלי

אצלי ספרים עם פרקים מעלים אבק

ליד המיטה משום מה. אבל אני עוד בפרק 3, עמודים אחרונים,אבל עוד שם. מצד שני, בקצב שאני קוראת ספרים -אני אגיע אל בית האבות וגרשונק´ה שלך לפני שאגיע לפרק 4 שלא לדבר על 5.

למעלה