לאמא

yalyul

New member
לא מבינה מרוקאית...

אצלינו סבתא היתה אומרת "אל דישו" והסבתא השניה "אלה די" תנועות ידיים זהות אגב אצל כל הסבתות

זה הכוונה ל"לא תחסום שור בדישו"?

סתם סתם , פשוט משתעמם קצת בין תשובה לתשובה ... ושומעים ת´פרורים עד כאן ואני נהיה רעב... El dijo אההה ? .........esta bien ,ya estoy esperando

תרגום בגוף הסרט?

It said....? ......... this good,ya I am hoping ותפסיקו לאכול את הבסקוויטים מתחת לשמיכה שומעים לכם את הפירורים נופלים.

גלי®

New member
ישבתי חצי לילה וניסיתי (בגללך , בטח

שבגללך....) להבין ממה בעצם נפגעתי ... אולי הידיעה שהיא עשתה את זה ברשעות : בחרה את המקום שבו ידעה שהכי יכאב לי לקבל את הדקירה , ואז הכניסה לשם ת´סכין ... וגם סובבה אותה , בזה שאת דעתה לא שמרה רק לה ולי , אלא הוציאה אותה החוצה אל אביה , אליכם ... בשנה האחרונה עברתי הרבה התמודדויות , חלקן בהצלחה גדולה יותר , חלקן פחות ...את המאבק לחזור לעצמי ( איבדתי אותי אי שם)ולהשתחרר מהבעיות שלי , ניהלתי לבד , היא לא עזרה לי ... בשורה התחתונה , אם אני חושבת על זה , בגדול , אפ´חד לא עזר לי ... יש משהו מאד מרושע בלצפות מהצד במישהו שנאבק לעמוד , מנסה להרים את עצמו בעזרת קביים , וכשהוא סופסוף מצליח לעמוד , ושואף אויר בפעם הראשונה בגובה שונה , לגשת לשם ולבעוט לו בקביים ... את הרשעות הזו גיליתי בה אתמול , והיא היתה ה"אגרוף בבטן" ... {מצטערת , אני חושבת שהייתי ממשיכה שלא לשתף אתכם במה שעבר עלי , לולא האגנבת החליטה "לגייס" אתכם ...}

BunnyGirl - אני אגיד לך איך זה נראה

טוב ? (בהתבסס על המעט מאוד שאני יודע עד כה ובדחילו ורחימו כי להכנס כך במערכת עדינה שכזו זה לא פשוט וקל לחטוא בחוסר אחריות). לא חשוב איך ומתי ולמה , אמרת לאימך שאת מתביישת בה. עכשיו תראי , אני לא שופט אותך. רק מנסה לשקף לך איך זה נראה ומה זה מייצר אצל הצד השני. הורה , שומע מבנו/ביתו (בת 13 כך ראיתי בכרטיסך) שהוא מתבייש בו. ברגע הראשון יורד לו כל הדם מהראש. בהתחלה הוא כואב. לא כועס, לא מאוכזב ולא כלום - הוא פשוט מרגיש כאב חזק וצורב שלא עובר. וככל שהוא חושב שוב ושוב על המשפט הזה הוא מתחיל לחוש גם עלבון עמוק , אכזבה ,תיסכול ומשם הדרך ל"כעס" לא רחוקה. את יודעת , אומרים שתסכול מוביל לתוקפנות. אז אני לא יודע אם אמא תוקפנית אלייך אבל אל תתפלאי אם כן ועכשיו גם תביני מדוע. ואת , אני מניח שאמרת את זה כי בער לך משהו בטוסיק או בעצמות. משהו בהתנהגות של אמא מעצבן אותך ומביא לך את הסעיף וחוסר היכולת לאמר לה את זה ולהביע את התיסכול שלך מה"משהו" הזה שמעצבן אותך כנראה גרם להצטברות ואז שיחררת לה את המישפט שחשבת שהוא הכי מכאיב - ומכאן יהיה הכי אפקטיבי בזיעזוע שלה (והצלחת יופי). אבל הרי מה שרצית לאמר לה הוא משהו אחר ועכשיו נשארת עם אמירה מהדהדת בחלל האויר , משהו שאני לא כל כך בטוח שהתכוונת אליו ועם אמא שחושבת שזה מה שאת מרגישה. ואמא שאומרים לה דבר כזה , קשה לה להתקרב. קשה גם "לסלוח". לאמר דבר כזה לאמא זה לפגוע באחד המקומות הכי כואבים. במקום שבו אמא רוצה להיות מודל חיובי עבורך ולא מודל שלילי שיש להתבייש בו. את יודעת , כשאומרים למישהו משהו מעליב ורוצים להתנצל עליו , עושים זאת באותה הזירה בה עלבת בו. אם אמרת זאת לאמא בפנים , הכי אמיתי , אמיץ וכן גם להתנצל בפנים. אני רואה מההודעה שלך כאן שאת נורא רוצה להתנצל ושאת פוחדת. פוחדת כי את בטוחה שאמא לא תסלח בקלות. את גם בורחת מהפאשלה שלך כי לא נעים לך להתעמת עם אותה פאשלה כי זה מביך אותך ומכאיב לך. זה לא יעזור באני´לה - את צריכה לשוחח עם אמא. להגיד לה מה באמת מפריע לך כך שהיא תבין מאיפה באה לך היציאה הזאת ומה באמת מפריע לך. בלי להקצין ובלי לפגוע בכוונה. אלו היו 60 שניות פאלצף של פיטר פן במסווה של גזר גמדי בגרוש.

vered4

New member
פיטר, אז למה אתה אומר שאתה לא יודע

מה זה כפתורי לחיצה?
מישהו לוחץ על כפתור לחיצה, וזה אוטומטית מפעיל תגובה. אפילו נתת דוגמאות יפות.

yalyul

New member
פוגעים בנו?

כן והרבה כשאנחנו מחליטים להעלב, שום תרוץ לא יעזור אני מבינה כמה פגעו דברי האגנבת אבל היא מתנצלת ומצטערת באה למקום שהוא הזירה של אמא שלה ומנסה לזכות באהדה - חכמה מאוד האגנבת הזותי אז מה ? לשחוט אותה עכשיו? לעשות אנליזה לאמא? כן פוגעים בנו הכי הרבה כשאנו פגיעים וכן צריך להמשיך הלאה האגנבת נראית לי במצב well done ולא כדאי לשרוף. למדה שיעור אחד, ותמציא כבר משפט מחץ אחר- לא כולם כאלה?

שכחת רק דבר אחד יולה

לא עלינו לסלוח לאגרבת אלא על אימה לסלוח לה (כי לא אנחנו שנעלבנו). לשחוט ? אנליזה ? לא ראיתי את זה ככה ולא התכוונתי לכך - אין לי אלא להצטער אם זה נתפס כך.

AYELET1

New member
אני לא יכולה להתערב...

(אוליי רק בתפקיד ריקי לייק, אבל יש לי רושם שלא לזה התכוונת
) קשה נורא לאמר למישהו אחר לסלוח או לא... אבל אני רק מקווה שהעניינים יסתדרו

מצחיקים. מכירים את "אבא עושה בושות?

אז אני כל הזמן עושה בושות. וגם אמא של חברה של הבת עושה לה בושות. לא זוכר כרגע איזה בושות אני עושה אבל יש הרבה ולא איכפת לי. ומותר לשים זין (או ציצי) ולהמשיך לעשות בושות. רק יכול לספר לכם שיש לי טעם נורא בבגדים. האמא של החברה מאד נעלבה כשהבת פתחה עליה פה, חבל"ז. אבל אני מקווה שהיא לא תשתנה. בכל אופן אני מניח שכל אחד צריך להיות שמח בחלקו עם הבושות שהוא גורם לילדים שלו. עדיף מאשר להפוך לבן אדם אחר.

yalyul

New member
לשים ציצי...

כל הזכויות שמורות לפיטר בהנחה שהציצי שלנו בולט החוצה כמו הxxx שמים אותו... השאלה מה אם הם לא בולטים ודווקא לתחת יש חזות מפותחת? פיטר , נא תשובתך...

ואני חשבתי שאני המצאתי את זה../images/Emo10.gif

כבר מזמן השתמשתי בהברקה הזו ומישהי מאד התלהבה... אז הנחתי שזה חידוש.... נו מילא. לא נריב על זכויות ציצי.

yalyul

New member
מכשפי, יש פה מספיק ציצי לכווווווולם

ואם היית קודם אז הפטנט שלך

yalyul

New member
טעות שלי ../images/Emo52.gif

מכשפי אתה צודק כנראה שהלחץ של הד"ר הפסיכולוג השפיע עלי קשות אתמול ואיכשהו התבלבלו לי הניקים ונהייה לי בלאגן בראש מרוב עצות נבונות ....

מצחיקים. מכירים את "אבא עושה בושות?

אז אני כל הזמן עושה בושות. וגם אמא של חברה של הבת עושה לה בושות. לא זוכר כרגע איזה בושות אני עושה אבל יש הרבה ולא איכפת לי. ומותר לשים זין (או ציצי) ולהמשיך לעשות בושות. רק יכול לספר לכם שיש לי טעם נורא בבגדים. האמא של החברה מאד נעלבה כשהבת פתחה עליה פה, חבל"ז. אבל אני מקווה שהיא לא תשתנה. בכל אופן אני מניח שכל אחד צריך להיות שמח בחלקו עם הבושות שהוא גורם לילדים שלו. עדיף מאשר להפוך לבן אדם אחר.

למעלה