לאמא

BunnyGirl

New member
../images/Emo23.gifלאמא../images/Emo23.gif

טוב,כולם(או שלא)פה יודעים מי אמא שלי! בגלל שרבתי איתה,והיא לא מוכנה לדבר איתי,חשבתי שאולי דרך הפורום נוכל להשלים..... כרגע זה לא ממש מעניין מה עשיתי(או מה לא עשיתי),אני כאן רק בשביל לבקש סליחה,אז,אתם מוכנים???
סליחה
LOVE YOU

yalyul

New member
יה, איזה מותק

אני סולחת לך , לא חשוב על מה אני מקווה שגם אמא תימס לנוכח הלבבות אבל סליחה וירטואלית לא תביא לך נשיקה בסוף לכי אליה וקבלי נשיקה אמיתית.

גלי®

New member
מודה באשמה ..אני האמא של ה"אגנבת"..

ולצורך העניין דווקא כן מעניין מה היא עשתה .... איך הייתם מגיבים לו צאצא שלכם היה קם ומצהיר שהוא "מתבייש" בכם ?! אני לא חושבת ש1000 נשיקות , וירטואליות או אמיתיות , היו מוחות את העלבון הצורב .... זה מה שעשתה ה"אגנבת" ...

yalyul

New member
גלי, די נו תסלחי לה

היא בטח לא התכוונה וזה היה בלהט היא בקשה כל כך יפה.... כמה קל לתת עצות על ילדים של אחרים

חני ב

New member
הייתי מאד מאד נעלבת

אבל...זוהי בתך, ותראי איזה מעשה אמיץ ויפה היא עשתה כעת: מעל דפי הפורום היא מתנצלת.

גלי®

New member
ממש "מעשה אמיץ" ... היא החליטה ,

בתור מוצא אחרון , להשתמש בכם כקבוצת לחץ ... לפחות היא יודעת איפה הכפתורים שלי...

vered4

New member
מה כבר עשית?

לבשת מכנסיים צמודים למטה, הבאת לה סנדווי´ץ לבית ספר? מאיפה נפלה ההצהרה הזו בכלל?

גלי®

New member
ביצעתי "פשע אופנתי" ... הלכתי

לפגישה השבועית שלי עם היועצת והמחנכת (שכמובן , ממלאה בכל שבוע את ליבי רק "גאווה" ו"אושר" , כן ?) במכנסי טרנינג ... לא מהסוג שמנקים איתו ת´בית , או שעושים ג´וגינג , אלא משהו שנראה לגמרי לא רע ... על כך , סיפרה הקרציה לאביה היום , שאני "מתלבשת כמו זקנה" , "לבושה שמעטס" , ו"למה היא לא יכולה להיות כמו כל האמהות"... {אגב , למי שלא היה כאן לפני שנה : זו אותה אחת שיבבה שאמא שלה גונבת ממנה את כל תשומת הלב , ומתלבשת צעיר וחושפני מידי ....} נ.ב. החלטתי להצהיר "הצהרה אופנתית" ולהשאר בבית הערב , במקום ללכת ליום ההורים ! שהקרציה , אביה והמחנכת יפתרו את הבעיות ביניהם - אני בחוץ !!!!

חני ב

New member
מאד מעליב, שוב, את צודקת

אפשר להעביר ביקורת אבל בשפה אחרת.

vered4

New member
פתרון לא רע בכלל

שהאבא יפגש עם המחנכת במקומך (ולא רק כתגובת מחאה). למה שכל האושר יפול רק בחיקך?
ואם היית יוצאת עם חברה לבלות קצת, בטח היית מרגישה אפילו יותר טוב.

גלי®

New member
זהו , שאת לא יודעת עד כמה זה מסובך:

האבא שלה , אקס בעלי , הוא "פיטר פן" במהותו ...מתנער מכל אחריות (או ממשהו שמריח כמו)...כך , שאני לא הולכת היום לפגישה , וגם הוא לא... אבל , העברתי אליו את האחריות לשיחת הטלפון ה"התנצלותית" היום בערב , ואת קביעת הפגישה ביום ה´ הקרוב(הוא +מחנכת+יועצת).... כרגע , ממש לא אכפת לי שהוא צריך להביא את עצמו ממרכז הארץ , לפגישה הזו...

vered4

New member
תקווי שתפוח האדמה החם הזה

לא יפול שוב אל הידיים שלך (סיטואציה שנשמע שאת רגילה אליה
) ולגבי הבת, לדעתי טוב שהילדים ידעו שאהבה יש כל הזמן, אבל בשביל כבוד צריך ל"עבוד".

ת´אמת גלי ? נשמע לא טוב - קורבני

הרי הכרת את האב עוד קודם. מה , שאומר לך את מה שמצופה ושנעים לאמר ? שאעשה לך את שירות הדוב הזה ? שאומר לך - "כן זה מסובך , הוא אבא רע נורא , לא נושא באחריות ..." ? הוא כבר לא איתך אני מבין (הגם שהכרת אותו בעבר וידעת שהוא כזה אבל זה ממש לא רלוונטי כרגע). זו עובדה. עכשיו ראי מהוא מיקוד השליטה שלך - חיצוני או פנימי. האם "הסביבה אשמה" ואחראית למצב או שעלייך לחפש את מה שאת יכולה לעשות והיכן האחריות שלך בסיפור. ואני מבהיר - אין מדובר בצדק ! ברור לי שכל הנטל עלייך וברור לי שזה מתסכל וקשה מנשוא ותחושת הניצול מעיקה. עם זאת , אין בין זה ובין תפיסת מקום קורבנית ובעלת מיקוד שליטה חיצוני ולא כלום. יש את המשפט הצבאי המעצבן הזה :"זה מה יש ועם זה ננצח..." . אז הוא מעצבן , אבל הוא נכון. השאלה היא תמיד איפה ומה את יכולה לעשות ולא חיפוש האשמה באחרים שעליהם גם כך אין לך שליטה
עכשיו , אחרי מה שאמרתי , אני עומד רכון ומכופף ומוכן לחבטות נמרצות על גבי ובכל חלק מכאיב אחר שתבחרי גלי , ואקבלן באהבה ובהכנעה.

גלי®

New member
פיט - פיטון ,אין לי כוונה לחבוט בך,

נמרצות או לא ... אני לא יודעת אם אני מרגישה קורבן , אבל אני די בטוחה שאני הפריירית כאן ... לא הולכת לערוך רשימה של כל מה ש"הקרבתי" בשביל לגדל אותה , אבל כיום , כשכבר לא צריך לנגב לה ת´אף , או לקום אליה בלילה (או לעשות כל מיני דברים "איכסיים" באלו ), אין שום סיבה שהוא לא יתרום את חלקו ל"מאמץ המלחמתי" ... אין שום סיבה שבעולם , שזה שיש לנו ילדה , ישפיע רק על מהלך החיים שלי והוא ייצא מזה ללא כל אחריות , או מעורבות , או השקעה ... פירוט, תמצא בשרשור שעוסק בהגשמה עצמית , מלפני איזה חודש....

גלי® -קחי רגע קפה וצ´מעי משהו קצרצר

את מנהלת עם ביתך קונפליקטים שנובעים ממתחים שהם זוגיים במהותם. מקום הילד הוא צאצא ואסור שיהפוך ל"ילד הורי" ולבן זוג ושיחסיו עם ההורה המגדל יהפכו לנעדרי גבולות ודיפוזיים כל כך. מקווה שתצליחי לרדת לסוף דעתי. . . . . . . . . . די - לא אומר יותר כלום בנושא. זהו , הנה , צלוטייפ על הפה

גלי®

New member
תוריד שניה ת´צלוטייפ , ותענה לי :

נניח שאני מסכימה לתאוריה שלך ... מה הקשר בינה לבין הלינק ? ברור לי שאני מתייחסת אל הקרציה בתור "פרטנרית" שלי לכל מיני דברים , אני לא רואה איך אפשר אחרת ... ?זה לא הופך אותה לשותפה שוות זכויות שלי בכל , אלא למישהו שחי איתי באותו הבית וגם ברצונות שלו צריך להתחשב ... נכון שבגלל שאני לא חיה כרגע עם בן זוג , רק הרצונות שלה ושלי הם קובעים את הנעשה בבית , אבל אתה יכול להרגע , אין לה משקל שווה לשלי בהחלטות ... אני יודעת טוב את ההבדל בין ילד לבן זוג ... עכשיו אתה יכול להחזיר את הצלוטייפ....

למה את לא יכולה להיות כמו כולן?

ככה. על שאלות מטופשות מקבלים תשובות דומות. ומי זה כולם, ולמה צריך להיות כמו כולם. אבל הכי ממה נפגעת שם כל כך. כמו שסבתא שלי הייתה אומרת במרוקאית צחה "הוט אייר גזוגט" משמע בעברית "אז היא אמרה!" מלווה בתנועת יד מבטלת. נ.ב. פעם אחת ולתמיד מה צריך ללבוש לפגישה עם המורה, כי הבנתי שלא חצאית מיני מעור שחור, גרבוני רשת וביריות-אוקי. אבל גם טרנינג אסור? כלומר יש קודים של תלבושת לפגישה עם יועצת? ובטח עם מנהל חטיבה צריך להתלבש אחרת? אוי ווי. הולכת מרגע זה להכנס למיטה , לתפקד בתור הסבתא של כיפה אדומה עד סוף ימיי, לקבל סלסלות של פיקניק, נכדות עם צמות.... וזאב חמוד במיטה. אבל על אמת, ממה נעלבת שם כל כך?

למעלה