יום שישי

dcohn

New member
ממממ הבייביסיטר מתחיל ברבע ל9

יש מצב שעד 12 אני בחוץ, אבל אני לא ככ מאושרת מהעניין, אני פשוט לא אוהבת אותה ולא רואה צורך להגיע למסיבת גיוס שלה.. זה נראה לי כזה לא במקום- להגיע לשם רק כדי לראות אנשים אחרים... בכל אופן בדיוק היום חשבתי על זה שצריך לבקר אותה.. תחילת שבוע הבא מבחינתי:] וגם אני מתגעגעת

Anni Lupu

New member
אז דברי עם מאי, כי היא חשבה אולי לחתוך משם...

ושנעשה משהו ביחד.. אז דברי איתנו שתסיימי את הבייביסיטר, סבבה? וליאורה אמרה לי שראשון או שני זה מצוין מבחינתה.

dcohn

New member
סבבה אני אדבר איתכן כשאני אסיים שם

וראשון/שני אני אהיה חזק בבייביסיטר, אבל רוב הסיכויים שזה יהיה בבוקר, אז פשוט נקפוץ לליאורה אחה"צ או ערב:]

R o n 2 5 6

New member
בוקר :)

אתמול היה כיף. ההורים קמו בבוקר וראו את מה שאילתרנו להם ב-3 בלילה,שדווקא יצא אחלה.20 שנה כבר יחד. עוד איזה חצי שעה-שעה הדודים באים לבקר קצת,וב-4 אני יוצא לעבודה ונראה מה משם. סופ"ש נעים אנשים.

חמשוש זה טוב!

אתמול נפגשתי עם 2 ידידות...אבל כל החברים שלי בבורגאס איזה באסה והיום נראה כבר מה נעשה...

זונע

New member
אגב נופרי

אני 3 פעמים בשבוע בעזריאלי...בואי נשב מתישהו

NoFaRi1

New member
חמישי זה אפשרי נראה לי, נדבר כבר :)

התחלת לעבוד שם או משהו?

זונע

New member
פשוט כי קיבלתי המלצה חמה ללכת לשם

וגם בגלל כל הקטע של התכנית האישית והכל, זה משהו שאני חייב אחרת אני לא מתפקד בכלל(גם כרגע אני לא, אבל עוד יש תקווה).

giraffeeeee

New member
כמה טוב שבאת הביתהה:)

חזרנו היום ממש ממש מוקדם אז נסעתי כמובן ישר מהרכבת לאיריסקה ורק עכשיו הגעתי הביתה באוטובוס האחרון... ראיתי את התמונות מההשבעה שהייתה ביום ראשון, כמה התרגשות הייתה שם. עוד מעט תל אביב. [לא ידעתי שעברנו פורום אז כתבתי קודם בשמיניסטים ואז שמתי לב לכך]

Snow fairy

New member
הבוסית שלי בלתי נסבלת!

לא יכולה יותר!!
הקטע המעצבן הוא שרק אני לוקחת אותה כזה קשה! ההורים נסעו אז הבית ריק למעט אחיות, אבל מה זה משנה כי ניצן לא חזר

למעלה