יום שישי

Aline In Chains

New member
----

הייתה לי אתמול בערב התמוטטות עצבים[?] נראה לי. ובדיוק חן אסף אותי בסוגשל הפתעה כי לא הייתי אמורה בסוף לראות אותו. וכל העצבים והאיכסה הוצאתי עליו. ופשוט כל כך לא מגיע לו,והוא עוד המשיך להיות בסדר איתי..וניסה להצחיק אותי ולשפר לי את המצב רוח. נסענו לפיצה, והסתובבנו הרבה..ופשוט מכל דבר קטן עשיתי פיל..והתחלתי לבכות כמו מטומטמת..אני לא יודעת איך הוא סבל אותי באותם רגעים חחחחח.. נרגעתי רק בערך..ב 3 בבוקר|: והתפוצץ לי הראש מכל הבכי המטומטם הזה, ובאמת שאין לי מושג מה קרה שהתפוצצתי ככה החוצה. הייתי כבר כמה ימים בעצבים..כולי באטרף, והדחקתי הכל, ובסוף הדבר הכי קטן והכי שטותי שבר אותי. בקיצור בסוף השלמנו והכל..והכל בסדר.
קמנו ב 6 בבוקר כי הוא היה צריך לזוז לעבודה, אז אני בבית כבר וזה. אני פורקת כאן כי אין לי כח לפתוח תבלוג. והיום המסיבת גיוס שלי, והאמת שזה הדבר האחרון שבא לי כרגע. כוסעמו. לפחות ההורים נסעו לאילת ויש לי בית ריק, אז חן גם ישן אצלי ויהיה כיףכף. ועכשיו לנסות לישון בפעם המיליון. לילה טוב.

Under the GUN

New member
סעמק

אני לא יכולל לזוז.. הרגל כואבת לי כ"כ... אני שונא להיות תלוי באחרים, ועכשיו זה ברמה שאני לא יכול ללכת מהחדר לסלון בלי עזרה

חצילע

New member
עבודה.

בטח עד 4, ואחר כך נוסעים למוזס עם המשפחה!
בערב בטח נצא וזה :)

החופש הכי עמוס בחיים

לא רואה מיטה בבית קיצר אתמול חזרתי מסלובניה אוסטריה היה אדיר כמעט דפקנו פרארי!!#$ בלילה הלכתי למסיבת "גיוס" של הינבי, היה חביב פלוס ראשון קרוז עם הבנות עד שישי ראשון הבא מתחילה מדרשה מסיימת מדרשה בסוכות ומתגייסת שבוע אח"כ חח אינעל ראבקקקקקקקקקקקקק לא רוצה קרוז בכלל!!! ונכנסתי לחובות אדירים בגללו יוו

פטל זה אחד הטובים.

ותאמין לי שבבחינה עצמה זה הרבה יותר קל. אמא שלי ניגשת עכשיו לבחינת אמי"ר (רק האנגלית של הפסיכומטרי), נתתי לה את הספרים שלי מלפני שנה. הצצתי בהם וקיבלתי באסה.
כל כך לא חוזרת על זה שוב לעולם.

סתם, זה לא קשור לגאונות

זה רק תפיסה אישית, יש כאלה שיותר טובים ב-X ויש כאלה שב-Y וכו'

DanieLushka

New member
בלע, לא התעוררתי לרופא עיניים

הייתי שפוכה פשוט. עכשיו עוזרת לאמא להכין כל מני סלטים\סייד דישז כאלה, ב2 יש על האש. :] יום נעים!

dcohn

New member
סיכומיים (סיכום יומיים../images/Emo3.gif)

אתמול התעוררתי ב11 בערך, והתחלתי בבטלה היומיומית.. כשאמא התקשרה ואמרה שמלראות טלויזיה לא יצא לי שום דבר, החלטנו יחדיו שאני אסע לעבודה שלה באוטובוס (רמת גן), אקח ממנה את האוטו, אסע לאסוף את גל, אסע לאסוף את אורלי (בת דודה) וניסע כולנו יחדיו לחולון... (וזה מה שהיה) אספנו את הבנות (רומי ויולי) מהגנים והיינו איתן כמה שעות עד שבעלה של אורלי (עדי) הגיע:] אני אוהבת אותם... לקחנו את רומי איתנו לסבא שישב על הספסל הקבוע שלו ואחרי חצי שעה נסענו והשארנו את רומי איתו
חזרנו הביתה וליאורה ואנה באו אליי
באמת שכיף לי לראות אותן כל פעם, שיחות נפש וזה.. ואין לכם מושג כמה גני שעשועים יכולים להראות כמו סרט אימה בשעות מסויימות של הלילה
ואפילו לא היה כזה מאוחר.. החזרתי אותן הביתה ליפו (חזרתי בבטחה, דרך אגב
) היום התעוררתי ב10 ותכננתי להתעלק על התכנונים של אמא כי 100% שזה היה מסתכם בקניית בגדים, אבל הבייביסיטר התקשרה כשהיתי במקלחת והיא רוצה אותי בצהרים לכמה שעות.. סבבה. עוד שעה אני אצלה, אחזור אחה"צ. בערב אני שוב שם. מחר בערב גם. אני חושבת שאני אלך לגור שם וזהו :| והיום בערב מסיבת גיוס למישהי שלא בטוח שאני אצליח להגיע, אבל מילא. אני צריכה עבודה נורמלית.

Anni Lupu

New member
תבואי היום בערב!

אני מתגעגעת! וצריך לקבוע מתי הולכים לבקר את ליאורה :) (הכוונה לאמא של מאי חח)

למעלה