יום האהבה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifחוגגים על שם כומר כלשהו

שהשיא זוגות צעירים בחשאי! או על שם אסיר כלשהו, ששלח מכתבים לאהובתו וחתם עליהם "שלך, וולנטין". יש 2 גרסאות לזה, שמענו היום ביחד :$ בלי קשר שזה נוצרי והכל ואני אדם שמאוד מאמין ביהדות, אני לא חוגגת את הנצרות, רק את התאריך המסויים הזה. מבחינתי הוא מציין עוד דברים מעבר. ומי שלא חוגג - בכיף שלו, זכותו.

NoFaRi1

New member
../images/Emo80.gif

אז מה.. יוצאים היום? לחדר כושר D: עם מי? :) אבא P: ומה בתכנון? ;) להוריד קלוריות האם אתה חוגג את יום האהבה? לא מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? זכותם P: האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! יופ דיי מפגר, לדעתי. היום הזה לא אמור לשנות לאנשים שאוהבים משו, הריי הם אוהבים כל יום P:. אבל בקטנה, עוד תירוץ לצאת או לעשות משו חמוד. למי שיש עם מי ]:

היה קורע היום

כל הבצפר בוורוד אדום לבן. וקיבלתי כ"כ הרבה שוקולד לבבות, הייתי היפראקטיבית!:p אז מה.. יוצאים היום? נופ עם מי? :) איים סינגל איף יור ריץ' ומה בתכנון? ;) לעשות שעווה [נקרא?] האם אתה חוגג את יום האהבה? לא מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? ? האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! חחח לגמרהההה

עונה באיחור../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

אז מה.. יוצאים היום? אכן.. עם מי? :) עם ידיד ומה בתכנון? ;) סרט בחינם! (בזכות אורנג') האם אתה חוגג את יום האהבה? לא מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? סבבה להם האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) תספרי.. נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! לגמרי!...

תמיר1991

New member
יצאת עם ידיד בוולנטיינס?../images/Emo98.gif

זה לא או עם חברות או עם דייט?
תמיר.

למעלה