יום האהבה!

P i x i e s

New member
../images/Emo23.gif יום האהבה! ../images/Emo23.gif

אז מה.. יוצאים היום? עם מי? :) ומה בתכנון? ;) האם אתה חוגג את יום האהבה? מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?!

בלופ.

אז מה.. יוצאים היום? עם מי אני אצא?
ומה בתכנון? ;) תור לרופא?
האם אתה חוגג את יום האהבה? אין לי עם מי..
מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? שיהיה להם בכיף. האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? בערך. P: נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! אחושילינג. פשוט זוועות..

hkatsman

New member
../images/Emo23.gif

אז מה.. יוצאים היום? אכן עם מי? :) קרן ומה בתכנון? ;) המממ האם אתה חוגג את יום האהבה? כע מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? שימותו האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! ללא ספק

בע

אז מה.. יוצאים היום? לא עם מי? נו....למה בנקודות כואבות?! חחח סתם (האמת שאם הוא לא היה חוזר אליה ונפרד ממנה אתמול אולי הייתי אומרת לו בוא נלך לאנשהו...אבל זה טרי מדי. אוף למה הוא היה חייב לחזור אליה לפני שבועיים ולהיפרד אתמול?! חחח) ומה בתכנון? התכנון המקורי היה ללמוד למבחן במחשבים, אבל דחו אותו בגלל התרגיל שיש מחר...אז התכנון הוא לא לעשות כלום, ויכול להיות שחברה תקפוץ אלי עם משולש פיצה XD האם אתה חוגג את יום האהבה? אם היה לי עם מי אז כן מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? הם סתומים
האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? כה כה, וולנטיין היה איזה נוצרי משו. (ואם לא לזה התכוונת...אז- חג האהבה אולי?! חחח לאדעת)
נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! לא רק קיטשי, אלא גם אחד הימים הכי מסחריים שיש!!!

MoonyAvFreak

New member
בלעכס.

היה אמור להיות משהו אבל לא יוצא. די מעצבן. טוב אללה...לפחות אני יודעת שאיכפת לו.

almond1

New member
happy valentines

אז מה.. יוצאים היום?כן עם מי? :) חברים ומה בתכנון? ;) מסעדה האם אתה חוגג את יום האהבה? כן מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? אני חוגגת רק בגלל שזה סיבה למסיבה.....לא יותר האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! כן!!!! לא סובלת את היום הזה אבל עדיין מתרגשת ממנו...:-S

Snow fairy

New member
^^

אז מה.. יוצאים היום? כן! עם מי? :) חברים
ומה בתכנון? ;) שתיה וקינוח באיזה מסעדה בישוב
האם אתה חוגג את יום האהבה? בין ההתכוננות לספרות, לשיעור גיטרה, להניה, ולתופרת... לא, האמת שלא ממש
מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? חג בינלאומי, מה דתי בו?|: האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) לא, אין לי מושג. נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! אינדיד... ובכל זאת, זה נחמד שיש ימים כאלה פעם ב...:]

זונע

New member
:|

אז מה.. יוצאים היום? לא עם מי? :) אף אחד ומה בתכנון? ;) ללמוד למתמטיקה...כוסעמק האם אתה חוגג את יום האהבה? לא מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? מכפת לי...בעיה שלהם האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) לא נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! לא...

nse

New member
../images/Emo24.gifמזלטוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

Gadook

New member
../images/Emo191.gif

אז מה.. יוצאים היום? לא
, אולי בעצם. עם מי? :) אם כן אז עם איזה חברה. ומה בתכנון? ;) אוכל, הרבה ממנו. ולא לדבר עליו. האם אתה חוגג את יום האהבה? אם היה עם מי
מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? אני לא רואה אותו כחג, או כשמשהו דתי, סתם כתירוץ לחגוג. האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) נוצרי שלא ממש אהב יהודים אם אני לא טועה, זה לא מפריע לי. נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! זה סתם תוצאה של אנשים טיפשים

B a m b o o k

New member
../images/Emo23.gif

אז מה.. יוצאים היום? אממ כן עם מי? :) יש יומולדת לחברה אז חוגגים לה כלום.. נראה אולי יצא מזה משו
ומה בתכנון? ;) לחגוג לחברה האם אתה חוגג את יום האהבה? אממ לא יצא עד עכשיו מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? אממ לא מפריע לי.. יש יום אהבה אחר.. שיחכו האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) לא... נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! כן! למה צריך בכלל יום לאהוב?!

../images/Emo203.gif עוד מעט מתחילה מתמטיקה ../images/Emo4.gif

אז מה.. יוצאים היום?
נממ אפשר להגיד עם מי? :)
החבר ומה בתכנון? ;)
לא יודעת..הוא אמר שאני אבוא אליו..כנראה הכין משהו
האם אתה חוגג את יום האהבה?
מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי?
שיעשו מה שבראש שלהם.זה סתם עוד יום. האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:)
חח לא נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?!
והכי חמוד

../images/Emo10.gif

אז מה.. יוצאים היום?פחח לא עם מי? :) ומה בתכנון? ;) כלום? האם אתה חוגג את יום האהבה?עם היה עם מי אז בכיף.. מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי?שיעשו מה שבא להם האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:)לא ממש האמת נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?!יש מצב

תמיר1991

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

אז מה.. יוצאים היום? אני יוצא, היא לא
עם מי? :) נראה לי שאת יודעת...
ומה בתכנון? ;)
האם אתה חוגג את יום האהבה? כן!!!!1111111אחדאחד מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? שהם טמבלים והם מפספסים הזדמנות להיות עם חברה שלהם
האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) טוב נו, כשתמיר ילך...
נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! מי אמר שקיטש זה רע?
תמיר.

חחחח ../images/Emo163.gif

אני לבד.. אבל ידידים הציעו לי לבוא לב"ש... לא נראה לי שיהיה לי איך אבל אם כן אז סבבה.

BS

אז מה.. יוצאים היום? לא עם מי? :) .. ומה בתכנון? ;) לישון האם אתה חוגג את יום האהבה? לא מה דעתך על אנשים שלא חוגגים בגלל שהחג הוא נוצרי? לא אפכת לי ממש חח שכל אחד יעשה משבא לו האם אתה יודע למה חוגגים בכלל את וולנטיינס דיי? (אני אספר פה את הסיפור בסוף היום, כשתמיר יילך P:) אני לא חוגג נכון זה היום הכי קיטשי בשנה?! זה דיי דפוק [: *BS - בול שיט

למעלה