יום האהבה

יום האהבהההה

יום אהבה שמח לכולם... מקווה שיהיה לכם קצת יותר מוצלח משלי =\ **** *** אני אוהבת אותך כל כך ואתה לא יודע כמה!!!!!!!!!

טוולי

New member
יוםםםם אהבהההה ../images/Emo13.gif

אדםםם - אוהבת המון
כפרעליך מתוק אחד
שרינוששש יפההה שילי יום אהבהה שמחחחחחח אוהבתת אותך מלאאאא
אין עליך חברה מדהימה
ברוששששש יפהההה שילי איןן עליךךך מתוקההה אוהבתת אותךך מלאאאא
פשוטט מדהימהההה
ביחביח דמדם קוקי נושי נולי אוהבתתתתת אותכםםםםםםםםםם (ני וברוש המצאנו את השמ וכלל הנבות בפורוםםםםם חג אהבה שמח מתוקות
(חיחי ני וברוש המצאנו תשמות
)

oxoנועה0x0

New member
../images/Emo25.gifאוקיי אז כככהההה:../images/Emo25.gif

קודםם כללל לאדםם בעלייי האהובב והיקרר מטורפתת עלללל היופיי שלךךךךךךך כוסוןןןן יאפהה שלייי ולגיים בויזז המושלמיםם אתםםם מיי לייףף ואחר כךך לנויושששש חמיייי חולהה עלייךךך אחותיייי איןן עלייךךך כפרעע אחתתתתתתתת את ואניי זההה שילוב קטלני חחחחח ולכל הבנותת המדהימותת מהפורוםם הזהההה חולהה עליכםםםם אין עלינו!! חחחח איןן ד"ש למעריצים הזבלים של ראש גדוללללל
לכוווו ל****** זהוו ביוושש יאפיםם שליייי

NavooShiT

New member
טוב יש לי מלא..משיר נולד../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif

אבל אני לא אעלה את הכל.. אינלי כוח
אושרי

NavooShiT

New member
שרון בעליייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

מושלםם שיליי
כפרעליו
הוא לא כ"כ באדום..אבל יש סימנים

גיושש

New member
בנות כנסו

בנות שיהיה לכולכם חג אהבה ש-מ-ח.. אושרי אתה האושר של חיי אני ?!?! חולה עלייך מקווה שתחזיר כבר תגובה אוהבת המון .. מועאהההה

DaNdI2006

New member
../images/Emo23.gifב'יחוששש../images/Emo23.gif

חג אהבה שמח שיהיה לך עם בחירת לבך(אם יש) ואם אין...תצטרף למועדון...חחחחחחחח... אוהבת מלא מלא מלא מלא דניאלה

אוקהה אז ככה!

אושרייייייייי בעליייייי כמה שאני אוהבתתת אותךךךךך יפהה שלי מתה עליך! לומרות שלא תראה את ההודעה הזאתי בטח שיש לה יום אהבה מושלם שיהיה לך!!כמה שאני אוהבת אותך זה לא יתוארר מהמםם שליי!! (אני כנראה ולכת לבלות עם חבר שלי...חחחחח)

למעלה