יום האהבה

../images/Emo23.gifלאורטלוושש../images/Emo23.gif

חולה עליך יפה שלי ורק שלי!! התינאשי לי אהובה את תהייה לי לאישה? חחח מואהההההה!! אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

oRTaLi 612

New member
ל' אני אוהבת אותך!../images/Emo23.gif

תמיד אהבתי, חבל שאתה לא יודע את זה, או שכן?
הההההההההה איזה "צעירים חסרי מנוח" של ראש1 עשיתי פה
תאהבו אנשים-זה בריא!

oRTaLi 612

New member
לוליטו../images/Emo99.gif

סתם! נו דיי אני לא מגלה זה סוד הי הי הי
*פלאשבק כיתה ה'*

Brwonie22

New member
עכשיו לכולנוו בנותתת!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

דבר ראשון והכי הכי חשוב זה שנמצא אהבההה!!!!!! ושכולכןן בע"ה תמצאוו את נשפשותיכן התאומותת ולמי שכבר יש חברר שיהיו ביחד לנצחח נצחיםםםם אמןן!!! שבחיים בחייםם לא ישברו לכן תלב
ותמיד תמידדד הצלחההה בהכלללללללללל!! אוהבתותכןן מאוד מאודדד!!! ברבייי!!

בנותת רוצה למסורר לכןן

יוםםם אהבהה שמחחחחחח!! אניי אוהבתת אותכןןןןןן מלאא מלאא שיהיה לכם חיים מלאיםם רק אהבההההההההההההההההההההההההההההההה ולביחו'ששש שליי אני אוהבתת אותךךךךךךך וימשיךך תמידד ולכלל עםם ישראללל יום אהבה מאושרר שמחרר ומלא אהבהה חחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת את כולםם כולםם :)

כנסו בנות..

יום אהבה שמחח יפות שלי.. מחר תהנו =]] שיהיה לכן כיף.. אין לי עם מי לצאתתת חיחיחיי.. אדם אהובי יום אהבה שמח יפה שלי

יום האהבההההההה../images/Emo23.gif

יוו קניתי לחבר שלי כזה 2 דובים גדולים מחובקים עומדים על לב ואומרים i love you וגם סוכריה כזאת גדולה על מקל בצורת לב שרשום עליה i love you!! והכול מקושט בשוקולדים קטנים בצורת לב
וגם בדיוק מחר אנחנו נהיה שבועיים ביחד
חיחיחי אז אני רוצה לאחל לכולם חג אהבה שמחחחחחחחחחחחחח
לכול הפורום המקסים הזההההההה שבאמת התחברתי פה עם כולם ועם כמה בנות במיוחד
וגם לגיים בויז המושלמים חג אהבה שמחחחחחח
אדםםםםםםםם אושרייייייי שרוןןןןן אביחיייייי וערןןןןןןן אני אוהבת אותכםםםםםםםם
זהו חג שמח לכולם

Charmed Galia

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifלערני../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

יום אהבה מקסים,אני אוהבת אותך הכי בעוללללם וחכה מה אני מכינה לך בבית חעחעחע

משחק: זר אהבה!

לכל אחת מפה יש פרח אחד בלבד, למי הוא יעניק אותו?! ר-ק- מ-ה-פ-ו-ר-ו-ם ל-א- כ-ו-ל-ל ה-ב-ו-י-ז

אני מעניקה אותו ל...

בר בגלל שהיא החברה הכי הכי שיש...היא תמיד מקשיבה ועוזרת...ומצחיקה(מאוד)... עפתי לבי"ס...

למעלה