...טוק טוק...

../images/Emo23.gif...טוק טוק...../images/Emo82.gif

אפשר להיכנס
מישהו זוכר אותי? מנדי יו נואו..חח מה שלומכם אנשים?!? ממש התגעגתי...אין לכם מושג!!!!
ספרו לי כל דבר חדש על ג'ניפר אני מתחננת
ארז-שמעתי את ההודעה, אני אדבר איתך ברגע שתהיה לי הזדמנות!

QueIronia

New member
איזה בוקר כיפי../images/Emo70.gif

גם קיבלתי מסר מגל וגם את נכנסת לפורום
את קולת ש- 3 שבועות לא דיברנו

Lopezit

New member
מנדוווווווווווווווו'ש../images/Emo24.gif

בטח שזוכרים אותךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממצב?????????????????????? איך בצבא המחורבן?!??! וגם אנחנו התגעגענו! וג'ניפר כל יום יותר ויותר מושלמת תכתבי כמה שיותר שאת בבית

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כן ארז, אני קולטת
זה ממש לא בסדר.... ליאתוש- מה קורה?? יש משהו ספציפי יותר מהעובדה שג'ניפר מווושלמת???? (ראיתי רק כמה תמונות משבוע שעבר..איזו מדהימה
)

Lopezit

New member
מוסיפעה על מה שאיתי רשם....

בזמן האחרון לפי כל התמונות שיש כל הזמן היא מבלה הרבה עם בן וכנראה היא בהפסקה... ונכון התמונה הזאת ששמת מהבכורה של הסרט של בן אז היא איחרה ויש לי קטע כזה ששואלים אותה אם היא מחכה לסרט ואז היא עונה כזה מזה חמודדדדדדדדדה הגעתי!!! משו כזה... והיא הייתה מ-ה-מ-מ-ת! וגם מהטקס שהיא הנחתה
וגם ב14 בפבואר יהיה טקס-MTV ASIA AWARDS שהיא מועמדת לזמרת ואפשר להצביע.. שמתי קישור תחפשי אותו....

this is me then

New member
מנדיייייייייייייייי../images/Emo24.gif

מה נשמע
איך בצבא
והנה עידכונים על ג'ניפר:
ג'ניפר תעבוד עם כמה מפיקים באלבום הבא שלה, אחד מהמפיקים יהיה אייל ברקן הישראלי
גם פארל מלהקת הנפטון יהיה אחד מהמפיקים
ג'ניפר הנחתה את טקס הג'ינגלבל ושאחד העיתונאים שאל אותה מה עם האלבום החדש היא אמרה שהוא ייצא בשנה הבאה באוגוסט והוא ייצא ביחד עם הסרט שלה "הנרקוד".
הדי וי די החדש שלה יצא ואני קניתי אותו והוא מדהים פשוטטטט
יכול ליהיות שג'ניפר השנה תקבל מועמדות לאוסקר על הסרט שייצא בקרוב "חיים לא גמורים". וזהו... מקווה שזה כל העידכונים ושלא שחכתי כלום

../images/Emo15.gifברוכה השווה!! (../images/Emo12.gif)

אמממממממ *מנסה להזכר..* חשבתי שנעלתי את הדלת איך נכנסת? סתם סתם... ספרי את איך בצבא??? זה קשה או קשה מאוד? עדיף שירות לאומי? ג'ניפר כפרע עליה הכל בסדר הייתה לה קצת שפעת אבל עכשיו היא בסדר... וגם גילינו צלקת ביד המוווושלמת שלה..

this is me then

New member
אההה ונ"ש

ג'ניפר זכתה במקום ה-4 בקטגוריית זמרת השנה של ראש אחד, מסתבר שהיה אפשר להצביע ולא הצבענו כי לא ידענו, אוף... אנחנו לפחות היינו מעלים אותה ל-3 במקום הראשון אגב,זכתה כריסטינה

J To The Lo

New member
מנדווווווווש......./images/Emo23.gif

מה המצב ילדונההה?
אני מקווה שהכל פנאן.... תגידי מה את עושה בצבא?איפה את משרתת? אני מתתתתתתתתתה ללכת לצבא.....

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמממנננדדדייי

שלום וברכהההההההההההההההההההההההה ניפגש בשמחהההההההה המומיניםםםםםםםםםםםםםםםם חחחח עזבו התחרפנתי... מה קורה?איך בצבא???כיףףףףףף?מרגש?חחחח

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifאיזה חמודים!!!

תודה על כל העדכונים!!! מאיפה אני יכולה להשיג את ה DVD? (ידעתי שהוא יצא...) מה אני עושה בצבא? אני עכשיו בקורס, לומדת... אומרים שהבסיס שלי הוא קייטנה אז אני לא מתלוננת הרבה! חוץ מזה אני לא יכולה לתת יותר מידי פרטים
חולה עליככםםםםםםם

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifקייטנה?!

אחותי כל שבוע הייתה חוזרת וכל היד שלה הייתה כחולה מזריקות ואת בקיטנה?!וואוווווווו מה את לומדת? לירון-*הפילוסופית לעתיד,מתעניינת*

למעלה