חחחחח מוכשרות אנחנו אהה מאיו'ששש? חחחחחחחחחחחחחחחח הכי צחוקיםםם איתנווו..
ל לוטוששש New member 23/1/06 #21 חחחחח מוכשרות אנחנו אהה מאיו'ששש? חחחחחחחחחחחחחחחח הכי צחוקיםםם איתנווו..
מ מאיוש17 New member 23/1/06 #22 חחחח בטח מוכשרותתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לוטוששש אהבה שלי אתתתתתתתתתתת נ=ש=ב=ע=ת!!! חחחח אחות יפה שלייייי
חחחח בטח מוכשרותתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לוטוששש אהבה שלי אתתתתתתתתתתת נ=ש=ב=ע=ת!!! חחחח אחות יפה שלייייי
ו ורד לאב אושרי New member 24/1/06 #26 בבקשה את וחברה שלך אתן בדיוק כמוני וכמו חברה שלי... אני השפעתי עליה ובגלל זה היא בפורום וגם המחשב שלה איטי רצחחחחחחחחחח עד שהמחשב שלה מתחיל לזוז אני יכולה למות ולהיוולד מחדש!!!חח עכשיו רציני:בת כמה את?????
בבקשה את וחברה שלך אתן בדיוק כמוני וכמו חברה שלי... אני השפעתי עליה ובגלל זה היא בפורום וגם המחשב שלה איטי רצחחחחחחחחחח עד שהמחשב שלה מתחיל לזוז אני יכולה למות ולהיוולד מחדש!!!חח עכשיו רציני:בת כמה את?????
מ מאיוש17 New member 24/1/06 #27 =]] חחח מה את סטלנית??? למה שאני יכתוב סתם 17?? מה אני מסכנהה?? חחחחחחחחחחח אני בת 17 מאמי.. ויפהה לדעת שיש עוד כמה שדומות לי ולחברה שלי...
=]] חחח מה את סטלנית??? למה שאני יכתוב סתם 17?? מה אני מסכנהה?? חחחחחחחחחחח אני בת 17 מאמי.. ויפהה לדעת שיש עוד כמה שדומות לי ולחברה שלי...
ו ורד לאב אושרי New member 24/1/06 #28 חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת יש פה הרבה בנות שלא כותבות את הגיל האמיתי...
מ מאיוש17 New member 24/1/06 #33 =]] חחחחחח המחשב שלי לא כמו של חברה שלי.. חחחחחחחחחחחחחח ואני י'... פספסתי שנה
ו ורד לאב אושרי New member 24/1/06 #34 חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק לא כמו שלחברה שלך... מה המחשב שלה כזה איטי??????????????????????????????
חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק לא כמו שלחברה שלך... מה המחשב שלה כזה איטי??????????????????????????????
מ מאיוש17 New member 24/1/06 #35 חחחחח רק איטייי? המחשב שלהה ב=ט=ט=ההההההההההההההההה נשבעת לךךךךךך מלפני הספירהההה!!!!! לא סתם עשינו עליו כזה שיר!
חחחחח רק איטייי? המחשב שלהה ב=ט=ט=ההההההההההההההההה נשבעת לךךךךךך מלפני הספירהההה!!!!! לא סתם עשינו עליו כזה שיר!
ו ורד לאב אושרי New member 24/1/06 #36 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל איזה כישרוןןןןןןןןןןןןן לא כל אחד היה יכול להמציא שיר כזה,(מה לא???) יש גם לחן?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל איזה כישרוןןןןןןןןןןןןן לא כל אחד היה יכול להמציא שיר כזה,(מה לא???) יש גם לחן?
ו ורד לאב אושרי New member 24/1/06 #39 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתייייייייייייייייייייי אני אנסה את זה(לשיר את עם הלחן)!!!
ו ורד לאב אושרי New member 24/1/06 #41 את יודעת מה חסר????? קליפ!!!! תראי את וחברה שלך שרות ליד המחשב ואז....... אתן מתחילות לחבק אותו ולהתחנן שהוא יפעל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח
את יודעת מה חסר????? קליפ!!!! תראי את וחברה שלך שרות ליד המחשב ואז....... אתן מתחילות לחבק אותו ולהתחנן שהוא יפעל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח
א אדם יוסף החיים שלי New member 24/1/06 #38 השיר לפי המנגינה של אשמור את ליבי חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע