../images/Emo23.gif חדשהההה ../images/Emo23.gif
שלוםםםםםםםם אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני חדשהה פהההההה
קוראים לי מאיההההה>>מיוקנעםםםםם<<חח ליד חיפההה>>חוררר אחושרמוטההה!! =========================================================== טובב אז ככה.... אני פה בגלל חברה שלי לוטוששששש כפרוני עליהה.. חחחחח באתיי להביא לכולכםם סיבה להיכנס לפורוםםם... חחחחחחחחחחחחחחחחח... סתם סתםם עכשיו ברצינות<<<אושריי תעשה לי ילדדדד..!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח ============================================================= קיצררר אני אצל לוטושש עכשיווו צחוקים רצחחח.. והמחשב שלה הואא אחדדד האיטייםםם...555555
בלי עין רעה שלא יכבה לי עכשיו...
... קיצררר המצאנוו שיר על המחשב של לוטםם עם המנגינה של "אשמור את ליבי.." =============================================================== אשמור את מחשבי/לוטם ומאיה "מדליקה, את המחשב בתמימות חושבת, שהוא יעלה לי בקלות אבל, שוכחת רק את העובדה שיש לי, מחשב מלפני הספירה המסך שלי לא נידלק אני רוצה מסך דק!!! נמאס, שאתה כל היום ניתקע התקיעות, גורמות לי לאבד שליטה אבל, אתן לך עוד ניסיון לפני, שאזרוק אותך מהחלון המסך שלי כבר נשרף וניגמר לי הדף!! תני לי, המחשב שלי מתמוטט תני לי, עוד כוח לעשות ריסט תני לי, לפני שאתפרק לגורמים אחליף חלקים..." ============================================================= איןןן אנחנו פשוט כישרוןןןןן!!
==================================== קיצר שיהיההה לכולכםםםת'יום הכי מדהיםםםם אני התפזרתי מפהה.. בה בייי -=-מאיוש-=- << תמונה שלי בהודעה הבאה...
שלוםםםםםםםם אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני חדשהה פהההההה