זהב

../images/Emo23.gif זהב

ביצוע: דניאל סלומון שם שיר: לב זהב ושוב אני נכנע לעוד געגוע אחרון של אהבה שלא נשארה לי שכבר נגמרה לי מזמן ועכשיו לאן כמו אביר לבן שמחפש לו נסיכה ונברח ביחד מארמונות של פחד אז גם אם את שלי את יכולה ללכת יש לך לב זהב אבל זהב זו רק מתכת כן אהובתי זה נצח בלעדייך לא אל תדאגי יש עוד מלאך שומר עלייך שומר עלייך תמיד הקיץ מאחר וכולם אומרים לי תתאהב ותתבגר עליי זה לא משפיע לי זה לא מפריע לראות שיש עוד נסיכות ואני מוכן להצילן אם הן רוצות להלחם ביחד בשדים של פחד אז גם אם את שלי את יכולה ללכת יש לך לב זהב אבל זהב זו רק מתכת כן אהובתי זה נצח בלעדייך לא אל תדאגי יש עוד מלאך שומר עלייך שומר עלייך תמיד מתי תבואי את אליי ותשאלי אותי היכן היית בלעדיי אולי אם תחשבי עליי תכנסי לי אל חלומותיי ותהיי לי שוב לנסיכת חיי אז גם אם את שלי את יכולה ללכת יש לך לב זהב אבל זהב זו רק מתכת כן אהובתי זה נצח בלעדייך לא אל תדאגי יש עוד מלאך שומר עלייך &n

גם אני רוצה!! ../images/Emo3.gif

+*+כשתחזרי+*+ שנה אחרי שנה וכלום לא השתנה גלים של אהבה עוד נשברים בך מה היא מבינה קמה ועזבה לראות יותר משנינו למצוא את שאיננו את עוד תפלי עמוק עמוק עוד תתרחקי רחוק רחוק וזה אף פעם לא יעבור זה כל הזמן יחזור כי את תיפלי עמוק עמוק כי תתרחקי רחוק רחוק וזה אומר תיזהרי אולי אני לא אהיה שם כשתחזרי כמו חתול רחוב חייבת לאהוב את כל מה שסביבה את מי שלידה לאן הלכת ילדה? עם מי את ישנה? האם הוא טוב אלייך? עמוק בזרועותייך? את עוד תפלי עמוק עמוק...

חיפiשית

New member
השיר שלו..עדיף..

השיר "עדיף" של דניאל סלומון יפה.. את זה עדיין לא שמעתי אבל הוא לא נשמע משהו.. חחח איזה מפחיד הוא..? נכון?~

חיפiשית

New member
חחח יאללה שירה בציבור!!

"פנסים" -עברי לידר ושרון חזיז עצור! הפנסים שלך שורפים אותי הדיכאון הזה שלך ולא שלייי אני הולכת ולא בשביל לחזור עכשיו תקשיב! אתה פיספסת משהו איכותי, כמו שוקולד או סרט איטלקי כמו מסיבה פרועה בערב יום שישי פזמון: מול מראה גדולה אני שרה לעצמי, שירים שיעזרו לי להבין סוכריות קופצות בשביל אדרנלין, זה קסם שגדל על העצים זה קצת מפחיד עד שמנסים , אז בוא תיתן לי יד אז בוא תיתן לי יד אני יתן לך חייםםםם עכשיו תראי, אני ביקשתי רגע מלכותי, שתדעי שזה לא את זה אנייי ואם את הולכת זה לא בשביל לחזור. כן וגם אצלי, שתדעי זה סרט לא ישראלי וגם וגם מישהו אוהב אותיי אפילו כשאני שיכור ו..אין לי כוח להמשיך.. החלק הכי יפה: "הייתי רוצה לשבור לך את הלב שתדמם על השטיח החדש של אחותך הפרצוף הכי חמוד בצד הטוב של תל אביב, אתה מוכר את עצמך לחיוכים..וכו'..
איזה שיר יפההה

../images/Emo8.gifיש לי 2 שירים יפים..

תגידו איזה יותר מוצא- חן בענייכם: את ואני/אבי סיוואני ומיטל טל את נוגעת בשמיים מאירה את הפסגות שולחת אהבה ומשכיחה לי דאגות חודרת אל תוך הנשמה בקול מתוק ערב שבא ועושה לי מנגינות בלב לא זוכרת את הדרך בה עברתי לבדי הלכתי כמו עיוורת בעקבות אהבתי רציתי להתמזג איתך כמו נחל אל הים כמו מיים נהיה ביחד לעולם את ואני זה גוף אחד כמו מיים שאת איתי הגבול הוא השמיים כמו זוג יוניים נעוף ביחד אל ענן נפרוש כנף ולא חשוב לאן כמו חלום שמתגשם אני רואה אותך מולי מביט אלייך ורואה אותך חיים שלי הייתי הכל נותנת להשאר כאן בחלום עוד רגע אחד עוד לילה ועוד יום את ואני זה גוף אחד כמו מיים שאת איתי הגבול הוא השמיים כמו זוג יוניים נעוף ביחד אל ענן נפרוש כנף ולא חשוב לאן שמרי על עצמך/שלומי שבת וחיים משה הביטי בעיני הביטי עיניים לא משקרות לעולם אני יודע שטעיתי כמו כולם אני רק אדם יש לך מקום חם בלבי אל תלכי רחוק מכאן לעולם לבד לא תישארי אני אתך כל הזמן שמרי על עצמך שמרי אני לך דואג את יודעת שמרי על עצמך שמרי אני אוהב את שומעת הביטי בעיני הביטי מיופייך לבי נפעם להיות אתך קיוויתי אתך עד קצה העולם הביטי בעיני הביטי אני יודע לא מושלם לחבק אותך רציתי כל הזמן לך נאמן שמרי על עצמך שמרי אני לך דואג את יודעת שמרי על עצמך שמרי אני אוהב את שומעת גלי את לבך פתחי על כתפך אני נשען אנא הישארי כאן לצדי אלוקים אותך לי נתן הביטי בעיני הביטי עיניים לא משקרות לעולם אני יודע שטעיתי כמו כולם אני רק אדם

LoVe NaTi

New member
אני חושבת ש........

אני חושבת שהשיר הראשון "את ואני" הוא יותר יפה מהשיר השני

למעלה