ה"י 9.6.11

מצבניק

New member
סופסוף !!! מזל טוב!! ../images/Emo24.gif

אגב באיזה נשק ה׳Dw משתמש? חרב ליד אחת?

צ ל י ל 8

New member
הוא יכול גם ליד אחת וגם לשתיים

אישית, השתמשתי בחרב ל-2 ידיים. לא השקעתי עליה אפילו מסו אחד. הכל רק מדרופים שנפלו. ו-

מצבניק

New member
ומה עם פטיש וPOLEARM? גם כן?

תאחלי לי בהצלחה... הקטנצ'יק שלי בן 30 :]

צ ל י ל 8

New member
גם אני לא הבנתי, אבל איכשהו זה פתאום ירד ל-0%

בלי ששמתי לב. זה על 10% כי קיבלתי את התוספת של ה-EXP בעליית הרמה. כרגע היא על 0%

צ ל י ל 8

New member
אין הלאה לזמן הקרוב ../images/Emo6.gif

התאמצתי רק כדי לקחת את ה-24 אטק ושתהיה לי דמות נוספת שתוכל לקחת חתיכה לפאפ. אין לי שום כוונות לפתוח UA. לפחות לא כרגע. עכשיו אני אמשיך להתמקד ב-BM ואולי אני אתחיל גם להעלות קצת את ההרמיטית שלי (רמה 87) שקוראת לי, לא יודעת למה
הבעיה היא שאין לי שום דבר עם LUK עבורה, וזה מלא מלא כסף עכשיו...

Guid

New member
את לא חייבת להשקיע בהרמיטית בכלל,

אם זה הכל בשביל ההנאה, אז כדאי לך להשאיר את זה ככה... :) היום זה נורא פשוט להשיג נשקי מייפל (שהם חזקים לרמתם), וגם את כוכבי הזריקה Hwabi אפשר להשיג ממש בקלות (והם משתווים בחוזק שלהם לאילבי), כך שאני חושב שאת יכולה לסדר לעצמך ציוד לא רע בכלל עם ממש קצת מאמץ...

מ י ל ר

New member
מזל טובבבבב

איזה שפיצית. התוספת אטטק זה מעולה, והאופציה שעכשיו קיימת לך תמיד לפתוח UE גם לא רע בכלל D:

../images/Emo23.gifה"י 9.6.11../images/Emo23.gif

איפה אתם מציעים לעשות כסף? אני חייבת לעשות עוד כסף כדי לקנות ציוד טוב יותר... ו...האם יש אפשרות לשפר פוטנציאל על אייטם בלי להשתמש בNX?

strong mechine gloves עם +3% אינט

שווה 20 מיליון? קניתי את זה, אני חייבת %אינט...אני מאמינה שאני אשפר את זה בעתיד.

miss_t

New member
כן , נשמע שווה

יש עוד שורות? אנשים מוכרים נקי בטווח 5M עד 10מיל. ועם פוטנציאל מעפן ב15M. מה שכן- בכפפות כאלו תוכלי לסקרל (אם תרצי) בMATK, אבל הכפפות של קוסמים שבדר"כ יש עליהם INT ו-LUK יהיו חסרים לך כאן (לא יותר מידי).

מ י ל ר

New member
מאיפה המידע הזה?

מתי פעם אחרונה שראית כפפות מג'יק אטטק 60%??? אם תמצאי אחד כזה - זה עולה 300 מיל לפחות למגילה, וזה מאוד מאוד נדיר.

למעלה