ה"י 29.11

חעחע לבל 51! ../images/Emo13.gif

אחרי מליוני שנים, סוף סוף עברתי את משבר לבל 50. :) מקווה לעלות עוד כמה לבלים בדאבלים הקרובים..
(ומחכה שיהיה משהו מרגש בסיילים, שמו שם בעיקר זבל.)

הטיZרית

New member
102 45% הספקתי רק שעתיים בX2 EXP

ןלא יכולה להכנס לקשופ בסיילים זה מעיף אותי מהמשחק

ReallyWrong

New member
נמ

בבוקר התעוררתי שעתיים לפני שהייתי צריכה [%@$&] אז התחברתי להעלות את ה10% הנותרים ועליתי לרמה 43, בצהריים התחברתי וחבר ממש טוב שלי היה שם ובדיוק הייתי בNLC לקנות שיקויים, וגם הוא בדיוק היה שם לעשות קווסטים אז כבר עשינו ביחד ועליתי ל40% בדאבל עשיתי CPQ עד שעליתי ואז סתם דיברתי בבאדי ובגילד ואז נהיה לי כאב ראש מכל הצבעים של הצ'אטים [בגילד אנחנו בעצם גילד אחד מפורק לשניים, אז הכל באליאנס צ'אט וזה ירוק מזעזע] והייתי עייפה והלכתי לישון
בקיצור, רמה 44 [כתבתי בסכמ"ש שאני מקווה ל45, אז .. נראה, אולי] והסיילים בינתיים לא ממש שווים [מבחינת מחיר כן, לא הדברים עצמם], חוץ מהפינגווין שהיה אתמול שלא הספקתי ;( אני מחכה לבגדים זולים, איכ בגדים של קוסמים.

Don Nirtin

New member
40%../images/Emo87.gif

נקווה שהיום נעלה ל78 ואז 79. אגב- הדאבל אקספי יהיה גם ביום ראשון.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

הממ קודם כל סליחה שנעלמתי...בלע..=[ א-ב-ל-! נטסומי חזרה באופן רשמי...:) דיברתי עם נקסון ומה שהם אמרו לי נראה לי הולך לפתור הרבה מבעיות ה"שינוי שאלת אימות" לאנשים בפורום. השאלה השתנתה כי נקסון שינו את השאלה. פעם נדרשתם לענות על שאלת אימות מס' 2. נקסון שינו את השאלה לשאלה מס 1 שעליה עניתם גם כן! זה כל הבעייה..^^ אז נטסומי חוזרת..D: אמממ אני אשמח אם אמישהו יוכל לתת לי תרומות של ציוד/כסף לרמה 70 לגנבים..:) וכולם מוזמנים להוסיף את הגנבת שלי natsumi8chan D:

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהוספתי אותך לבאדי

נראה איך אוכל לעזור לך

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה רבה..3>

באמת שעזרת לי המון היום!!!

רגערגע שאני אביןןןןןןןן

גם לי השאלה הוחלפה, זה אומר שיחזירו שאלה המקורית?? בכלל לא נשאלתי על 2 שאלות -.-"

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחחח

פעם כשנרשמת למייפל שאלו אותך 2 שאלות בטחון. אז פעם נדרשת לענות על שאלה מס' 2. עכשיו הם החליפו את זה לכל המשתמשים לשאלה מס 1=0 או לפחות ככה הבנתי..0.0

miss_t

New member
אנה, מזל טוב! +שאלות

את יכולה לקחת ממני הלוואה אם את צריכה. סומכת עלייך בעיניים עצומות. משום מה אני לא זוכרת וגם לא כתוב לי במחברת סיסמאות שעניתי על שאלת האימות האחרת.... האם הם שינו לך את שאלת האימות שביקשת?? או האם פשוט זכרת את התשובה?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifליאתוש../images/Emo23.gif

:) מתה עלייך..:p אני מביאה פה את מה שהם כתבו לי במכתב.: The website now requires you to submit the answer to your Secret Question 1 and not your Secret Question 2. All accounts are required to answer this question at the time of registration. I will not be able to reset it for you, give you the answer, or change the website to ask for your Secret Question 2. It is our policy not to give account information to users due to security reasons, so I will be unable to give you any account information. Please remember, you are required to enter valid information during registration. It is your responsibility to remember your account information. Sincerely,

miss_t

New member
שיט!

אז הם לא נותנים את התשובה, לא מאפסים את השאלה ולא משנים את זה שזה ישאל אותי את שאלה 1. ממש רעים! איך זה יתכן? הרי אם מבצעים הרשמה עכשיו הוא לא שואל שתי שאלות אימות. ואני בטוחה ב100% שלא עניתי על שאלה שכזו. האם בסוף נזכרת בתשובה? (שלחי לי מסר ותעדכני) תודה על התגובה

למעלה