אז תשרשרי כמו שצריך או שאני אגיד להנהלה
T Touched By Angels New member 11/7/11 #62 הקסם שלי עובד מצויין!../images/Emo3.gif לא סתם אני קוסמת חיחיחיחייייי.
H Hasselblad New member 11/7/11 #66 נו ואני גנבת נראה לך שאני גנבתי משהו???? מה את רומזת בדיוק???? שלא עבדתי קשה על כל מה שיש לי!??!?!? לוטן זה לא יפה לרמוז שאני גנבת!!!!!
נו ואני גנבת נראה לך שאני גנבתי משהו???? מה את רומזת בדיוק???? שלא עבדתי קשה על כל מה שיש לי!??!?!? לוטן זה לא יפה לרמוז שאני גנבת!!!!!
T Touched By Angels New member 11/7/11 #68 תראי...../images/Emo268.gif כל אחד בוחר בעבודה שמתאימה לו, לא...?
פ פעם 3 סוכריה New member 11/7/11 #76 לשרון משעמם בעבודה ?! ../images/Emo67.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif
צ צ ל י ל 8 New member 11/7/11 #81 כנראה ../images/Emo3.gif נו די, אל תצחיקו אותי, הצוואר שלי תפוס וכואב לי לצחוק
D Don Nirtin New member 11/7/11 #85 אני כל הזמן עובד בתור פטרייה חרמנית../images/Emo267.gif מה זה משנה..............
M miss_t New member 10/7/11 #17 יאאאאא! במת בר מזל!!!!! אולי גם אני קיבלתי ולא שמתי לב!?!? חייבת לבדוק אחרי העבודה!
B btekx New member 10/7/11 #30 גם לדעתי, תנסה למכור בהרבה יותר ואם לא ממכרת תנסה לבוריד מחירים... ובנוסף למה אתה רוצה למכור? ולא לשמור אותו..?
גם לדעתי, תנסה למכור בהרבה יותר ואם לא ממכרת תנסה לבוריד מחירים... ובנוסף למה אתה רוצה למכור? ולא לשמור אותו..?
T Touched By Angels New member 10/7/11 #31 אנחנו לא רציניים...../images/Emo3.gif הוא ואסף סתם צוחקים עליי כי אתמול כתבתי מלא פעמים 1.5n במקום 1.5b אז זרמתי על זה...
אנחנו לא רציניים...../images/Emo3.gif הוא ואסף סתם צוחקים עליי כי אתמול כתבתי מלא פעמים 1.5n במקום 1.5b אז זרמתי על זה...