ה"י 10.7.11

../images/Emo23.gifה"י 10.7.11../images/Emo23.gif

אחרי העצבים שנקסון גרמו לי ועוד יותר עצבים שהביאו לי לקוחות שהוציאו את העצבים שלהם עליי בעובדה הוצאתי את התסכול בדאבל... וסוף סוףף אחרי חודשים הקוסמת שלי עלתה רמה
וקיבלה אפילו 7 FAME חחחחח לילה טוב

btekx

New member
מכונאי עלה הלילה ל153,

וגם לפני זה, סופסוף צלחתי להגיע עם הDB לרמה 80, וקיבלתי מסכה דם!

btekx

New member
תודה, לצערי זה לא מתאים בכלל לדמותי...

ואני נראה רוצה לקנות NX מסכה בלתי נראה או משהו כזה... מחכה לחפצים תמיד...

Macbook

New member
עליתי מרמה 77 ל81 וקיבלתי את הטבעת../images/Emo13.gif

הפכתי גם לג'וניור של האראן של אדם.

מ י ל ר

New member
לא כזה ניצלתי את הדאבל

לא התאמתי או משהו, סתם העברתי את הזמן עם המפתיע ינשופים D: אבל! נגמר הדאבל הלכתי לדוג'ו לעשות סיבוב אחד לפני שאני הולך לישון ראיתי שם שדאור ו-NL רמות 150 נכנסתי איתם לדוג'ו, הם מתו בבוס האחרון ואני שרדתי והרגתי אותו, אני מאמין שעשיתי 70% מהחיים שלו לבד. היה נחמד, הם היו בשוק D: *הם היו כאלה מכוערים שהצתרפתי אליהם

אבישי ר

New member
מכרתי את הכפפה של האראן ב 225 מיל ../images/Emo6.gif

קניתי את הכפפה הזאת ב 225 מיליון וקיבלתי אותם בחזרה :) אני עכשיו מוכר את כל הציוד של האראן עד שאני יהיה סגור על עצמי איזה עבודה אני רוצה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים בברה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני צריכה את עזרתכם.
אם אתם רואים מישהו בשם xVipDual-תעשו עליו ריפורט, בבקשה. הבנאדם מציק לי, עוקב אחריי לכל מקום, משאיר לי 245825245 הודעות בחנות, שולח לי צ'אט אינבייטס וכו' וכו'. וגם היה את זה
זה ממש בלתי-נסבל כבר, אז אם אתם יכולים לעזור לי בהרחקה שלו ממני, אני אשמח...

miss_t

New member
ניסית להתעלם ולא לכתוב לו אפילו אות אחת

לא להגיב אליו פשוט? וגם אפשר להכניס לBLACK LIST

אבישי ר

New member
בלאק ליסט עוזר בכלל?

אני כבר משחק כמה שנים במשחק הזה ועד עכשיו אני לא מבין מה בלאק ליסט עושה

miss_t

New member
חוסם את האדם מלעשות Whisper

או להזמין chat invite ככה לפחות אני יודעת. מה שכן- אם הוא עומד לידך ומדבר- תוכל לראות זאת וגם אם הוא כותב בחנות או אפקטים שלוטן חווה.

ליאת, הוא כבר בבלאקליסט שלי

והוא עדיין יכול לעשות לי טראק, רק לא יכול לעשות לי וויספ. אני בכלל לא מדברת איתו, זה בלתי נסבל, ואני אשמח אם תעזרו לי.

למעלה