היי

מריה111

New member
../images/Emo23.gifהיי

היי קוראים לי מריה ואני בת 14 מבאר שבע אני נכנסת לפורום כבר הרבה זמן וקוראת את כל התגובות שלכם אחד אחד אני לא מצתרפת כי אני לא ממש יכולה להיות פעילה אבל הרגשתי שאני חייבת להגיב... אמא שלי ילדה אותי בגיל 19 כך שהיא היתה די צעירה וכשה עליתי לכיתה א' היא היתה בת 25 בערך ואולי קצת פחות וככה שכל הזמן אמ טי וי היה דלוק וזאת בדיוק היתה התקופה שבריטני התפרסמה והייתי די קטנה אבל כל כך אהבתי את השירים שלה וכשה היינו הולכים לקניות או משהו ראיתי שם את הדיסק שלה ביבי ואן מור טיים פשוט התחלתי לצרוח בכל החנות ולבכות שתקנה לי אותו חחחח אז בסוף היא קנתה לי ולמרות שייתי קטנה חרשתי עליו ואפילו החרכתי אותה לקנות לי גם את הקלטת של הטייפים של בייבי ואן מור טיין ככה שהיה לי גם את הדיסק וגם את הקלטת וככה זה המשיך....... כל פעם שהייתי רואה תמונה שלה הייתי ישר קופאת לכמה שניות ומסתכלת...ואחרי זה אמא שלי התחילה די לא לאהוב אותה ואפילו רבתי איתה לכתה זמן כי היא אמרה שהיא סתם אחת שלא יודעת לשים ואני התחלתי להתווכח איתה וכל החברות שלי חוץ מאחת שונאות אותה ואומרות שהיא זונה ועכשיו אני אפילו לא מדברת אם חברה שלי בגלל זה (כן מוגזם) טוב דיברתי מספיק על איך התחלתי לאהוב אותה כשה שמעתי את כל מה שקורה איתה ואת כל הדברים המגעילים שרושמים עליה אני פשוט מתחילה לפעמים לבכות וחושבת איך אני זוכרת אותה כשה היא רק התחילה ומה קרה לה ואני פשוט לפעמים לא מבינה למה הם כל כך יורדים עליה כל הכתבים האלא כמו למשל כשה היא הצתלמה בערום כשה היא היתה בהריון עשו מזה מה זה עינין ואמרו שהיא כזאת וכזאת ולא הבנתי למה הם כל כך יורדים עליה כשה היא הצתלמה בערום מלא פעם אחת כשה כריסטינה אגילרה הצתלמה מלא פעמים אני יודעת שיש פה גם מעריצים של כריסטינה ואולי תתעצבנו עכשיו אבל אני פשוט לא סובלת אותה!!! יש לה קול נחס והיא בעצמה מגעילה אותי אין מה לעשות!! ולפעמים הייתי חושבת שאולי כדאי לי להפסיק לאהוב אותה כל כך אבל פשוט כל פעם שאני שומעת שיר שלה אני לא יכולה להפסיק. אני ראיתי מלא סירטונים שלה שהפפרצי צילם שצילמו לפני כמה חודשים כשה עדיין לא הייתה לה קרחת והיא פשוט דיברה איתם בצורה הכי נחמדה שיכולה להיות כשה היא הייתה נכנסת לאותו היא הייתה אומרת להם להתראות ואני יודעת שאם הייתי במקומה גם אני הייתי יוצאת עליהם ומקללת אותם כי הם כבר עברו את כל הגבולות ואם הם הייו עוזבים אותה שום דבר מזה או לפחות חצי לא היה קורה . וראיתי גם כמה תוכניות שדיברו על כריסטינה ועל בריטני ואמרו ואני מצטטת: ''עדיף שהיא לא תשיר אבל איך שהיא מתייחסת למעריצים שלה-אף פעם לא ראיתי בן אדם שאוהב כל כך את כל המעריצים שלו ומוכן לעמוד שעות כדי לחתום לכל אחד או להצתלם'' ומכל התוכנית מה שאפשר להסיק זה שאולי כריסטינה שרה יותר טוב מבריטי ( למרות שלבריטני יש שירים פי 1000000 מאלא של כריסטינה) אבל היחס של בריטני לבני אדם והיחס של כריסטינה לבני אדם זה הבדלים ענקיים!! כי בריטני מתייחסת לכל אחד הרבה יותר טוב מכריסטינה ואני גולשת לפעמים באתרים אמריקיים וגם שם יש מלאא כתבות על בריטני אבל הם משום מה תומכים בה ולא צוחקים עליה במצב שלה אז למה הכתבים בישראל שונאים אותה כל כך!!?? ואני פשוט תומכת בפורום שלכם ושיש פה כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותה!!! תמשיכו ככה אני אולי לא מגיבה אבל אני ימשיך תמיד לקרוא את כל מה שאתם רושמים אהה וכל המעריצים של כריסטינה סליחה על מה שרשמתי עליה אבל גם לי יש זכות להביע דעה :) אוהבת את כולכםםםםםם למרות שלא מכירה אותכם!!

מריה111

New member
עוד הפעם אני

סורי על כל השגיאות כתיב פשוט רשמתי מהר ולפעמים אני רושמת ט במקום ת' וההפך אז אל תחשבו שאני מוגבלת שלא יודעת לכתוב חח

tali44

New member
...

יש המון דברים שעושים מהם עניון למרות שבריטני לא כל כך אשמה. וכשאמרת שבהמון אתרים בחו"ל מתיחסים לבריטני יפה זה מן הסתם אתרי מעריצים. אבל ברוב העיתונים והאתרים מתיחסים אליה מגעיל, ובישראל פשוט אומרים מה שהם קראו באתרים מחו"ל. ובריטני כביכול נחמדה לפפראצ'י כי בכל זאת, אם היא תעשה משהוא מולם או תקלל אותם מיד היא תקבל כתבות שער ענקיות "בריטני קיללה צלם פפראצ'י" (שלא מזמן זה קרה אחרי שהיא הרביצה לאחד[ולמכונית שלו]). ועכשיו לאור הדברים האחרונים שהיא עשתה (או שקרו) אלא ששנאו אותה מאושרים עד הגג, אלא שסתם חיבבו אותה התחילו לשנוא אותה ואלה שאוהבים אותה כבר הפסיקו (אני מדברת על חלקם מהאנשים כמובן) עכשיו בריטני בדעיכה ובגסיסה (מבחינה מקצועית,נפשית..) וגם אם כל הקטע של ההתאבדות הוא רק שמועה, שום אתר כמו נענע וואלה לא יטרחו לפרסם שזה לא נכון(כמו שמישהו מהפורום אמר) והרבה אנשים כבר הפסיקו לאהוב את בריטני ואם היא תוציא דיסק ותחזור אני לא מאמינה שכל מי שעזב מלהעריץ אותה ישוש במהרה לקנות אותו. אם זה נכון ואם זה לא נכון כולם עכשיו רואים את בריטני כ- חולת נפש שניסצה להתאבד, לוקחת סמים, שותה אלכוהול, עשתה קרחת, הכתה צלם.... בינתיים,מבחינת העולם זה: "בריטני - הסוף!" ואני יכולה לשמוע את המילים- "הכוכבת הצעירה, נסיכת הפופ- בריטני ספירס שנשבינו בקסמיה לצלילי הלהיט baby one more time... דועכת מיום ליום. .......... אבל לא מבחינתינו- המעריצים. נקווה שהתקופה הזו תעבור בשלום עם כמה שפחות תמונות, שמועות, ידיעות על בריטני.

אכן, אחד הדברים המדהימים בה

זו האנושיות והחמימות שלה. כל מי שפגש אותה יצא מרוצה. אפילו סלבריטאי-על מתפעלים ממנה, ואומרים שהיא הכי down earth שיש.. :) עכשיו הטרנד החדש זה להשמיץ את בריטני, ונראה שרוב הכתבים בעולם הולכים אחרי זה. אין מה לעשות - בריטני זה שם שמתעניינים בו, ואף אחד לא רוצה לשמוע על כוכבת הוליוודית ענקית שיצאה לשופינג תמים וחזרה הביתה כמו ילדה טובה. ולכן כל יומיים ממציאים עליה שמועות חדשות, כל אחת יותר מטורפת מהשנייה. זה מה שמושך קוראים - אז למה לא להמשיך עם זה.. האמת היא שהחיים שלה הרבה יותר משעממים ממה שנדמה לכל העולם. כשהיא וקוין היו נשואים, קווין התראיין לאיזשהו מגזין ואמר שבעשר בלילה הבית שלהם כבר שקט וכולם ישנים, ושהחיים שלהם אפילו לא קרובים להיות פרועים כמו שעושים מהם. סחטיין על התמיכה תחזרי כשבריטני תתקאמבק. :)

למעלה