גיים בויז

חח אמרתי לכן..אולסטר ורודות ../images/Emo6.gif

חעעעעעעעעעעעעעעעעע חעחעחעחעחעחעח תחשבוו שיש פה מישהו שמתפקע מצחוק יחיחחיחיחכדגחלילכךחיגכדךיכגךיחכליחכ דציבל===>חחחחחחחחחחחחחחח הפקקים של קוקה קולה [מיוזיק]חיחחחע שתקוו התחרפנתייייייי חחחחחחחחחחחחחח יוו מה ניזכרתי עכשיו שכשסיגי אמרה לתום ולאוסקר שהיא עוזבת והיא חוזרת לעבוד אצל טובה אז הוא אמר לה שייק מי אינת'וכעססססססססס ווואייייייייייי ניקרעתיי זה יעני שקי לי ת'תחת יוווו איזה בן אדםם מפוצלח

להלהלההלללה בא לי אגסס...

שניה הלכתי להביא חזרתי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ניגמרר
איזהה אחים חזירים :-\

חיחיחיחח :)

עאעאעא אני מתה כבר לעשותת אתת העגילל באףף אני ואחותי עושותת :) היא מחזירה אותוו אני מחכה לשבוע הבא

חחחחחחחחחחח כפרעלייךך

בלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלה ראית כמה דיברתי?!?

פשש כמה דיברת..וכמה..

מסר העברת לנו עכשיו כל העולם הבין מה את רוצה עכשיו הסברת את עצמך באמת

חחח ראיית =]

יש מוסרר השכלל לכלל הדיבוריםם צ'לי מה את חושבת!?? כמו אחדד שלא להקשיב לי אפעם! הבנתת נשמאמי[נשמה+מאמי]?

למעלה