גיים בויז

שרוןן כתבבב+פלוס תמונה חדשה

אז היום קיבלתי ידיעה שסוף סוף זה קורה... לא בעוד שבועיים....ולא בפסח ולא בשנה הבאה... מחרתיים אני מקבל ושאר הלהקה את הדיסק ליד... התפוצה לחנויות תצא כנראה ביום ראשון.... אתם מעקלים? הדרך הייתה ארוכה ומעניינת אבל הציפייה משתלמת מאוד.... אני מבטיח לכם להנות מדיסק מעניין ומגוון.... אני באמת מקווה שהדיסק יידבר אלייכם ויגע במקומות חדשים שלכם ויעזור לכם להבין שמוזיקה לא באה בקלות ... ושההשקעה משתלמת בסופו של דבר... אני רוצה לספר לכם דבר אישי: בתחילת הלהקה ועד היום החווייה הכי גדולה שהייתה לי היא להקליט את השירים ולצפות מהצד בתהליך שבו השיר נולד.... מהחזרה הראשונה שבה לומדים לשיר את השיר...עד ידיעת הקולות שלך ולדעת להשתלב בלהקה ובהרמונייה של כל אחד ואחד.... זו הייתה חווייה מעניינת ומדהימה ואני מקווה מספיק שאנשים יעריכו את העבודה הזו שלנו וירכשו את הדיסק בחנויות ולא ייצרבו אותו בקלות תוך 5 דק' וייהרסו שנה ו-3 חודשים של עבודה... בשבילי מי ששומע מוזיקה צרובה לא מכבד את האומן ואת העבודה שלו... אני מאוד מעריך את הסבלנות שלכם שחיכיתם כ"כ הרבה זמן עד לצאתו של האלבום השלם..... אני מקווה לראות אתכם בסבב שלנו בארץ של שבוע הספר.... היומן זכרונות יפה ומעורר השראה !.... כמו כן ייצא גם יומן לימודים לשנת 2006-2007 שהוא מפוצץ תמונות שלנו ודברים שלא ידעתם עליינו.... בקיצור-שווה מאוד לחכות! אני מאוד מתגעגע אלייכם ואתם חסרים לי מאוד ,אבל אל דאגה אנחנו בזמן הקרוב נפרסם לוח הופעות מטורף שקיבלתי לחודשים יוני יולי אוגוסט שחלק מההופעות הנ"ל יתקיימו באילת ברשת מלונות פתא"ל... לדוגמא: מרידייאן, מג'יק פאלאס, מג'יק סאנרייז, וגולדן טוליפ.... אז הפתיחה של ההופעות תהייה ב-1 ל-8 ב-4 המלונות הללו... אז תבחרו וגשו את ההורים ובואו לעשות עם הגיים בויז כיף ובטן גב באילת! אני בכל זאת שלכם ואתכם בהחלטות והעיקר שאראה אתכם ויזואלית נהנים ומאושרים.... אני אוהב אתכם מאוד מאוד! וזכרו עוד 3 פרקים של סיפוריי נולי בפרק 30 יהייה פרק על אהבה שבו אחליט לספר לכם משהו קצת אישי... אז נתראה בפרקים הבאים...אני כבר מרגיש את הקייץ! שלכם-נולי שרון סנדלר...

../images/Emo41.gif10 דברים שלא ידעתם על ביחוששש../images/Emo41.gif

*לקוח מתוך הפורום השני* * אני שונא חושך, ושונא שסוגרים את כל האורות בבית. *אני לא נרדם בלי טלווזיה. * אני חולה על בגדים ובגלל זה לוקח לי שעה מה לבחור. *לא רק שאני בן מזל תאומים - היה לי תאום זהה והוא נפטר אחרי שבועיים מהלידה. *נולדתי פג (ממש ממש קטן). *אני מאוד מאוד אוהב מזג האוויר ומתעניין בזה , ואחד החלומות שלי זה היה להיות חזאי! *אני מאוד מתעניין באסטרולוגיה, ואין יום שאני לא חולם ! (אמיתי ). *לפני כל הופעה, אני חייב להירגע בצד, ולקרוא תפילה. *הייתי בבית ספר דתי, והייתי במקהלה 8 שנים. * שונא מאוד שהחדר שלי לא נקי, אני מאוד מסודר, ואני מאוד אוהב שהחדר שלי בצבעים כמו :לבן, צהוב, כחול בהיר .

בנות אתן לא מבינות

חברה של אחותי מתקשרת אלינו.. (היא עובדת באליטל חנות נעליים בבני ציון ) אוקצור היא עושה לנו אתן לא מבינות במי תיפלתי עכשיו .. ואנחנו כזה במי ? היא עושה לנו באדם יוסף מהגיים בויז יאאא איזהה חלוםםםםםם

ירדוששש

New member
אעעעעעע לא פיירררררררררררר

גמני רוצה לטפל בדמושששש :( אררררררר איזה שווה לה

עאעאעאעאעאעאעאעאעא אדםםם1!?!?

אימאאאאאאאאאאאאאא חח אני עוד אתאהב בבנאדםם הזה :) חחח סתמצ'יקק איןן עלל נולוןן צ'ליי ;] טוב בנות אני חייבתת לגלותת לכןן אתת הפרצוף האמיתי שלל תהילה אז כלל מי שרוצה לדעתת משהוו שתשלח לי הודעה אליי לאיסיקיו ואני יגיד לה כלל מהה שהילדה המגעילה הזאת עשתה

חחחח אולסטר ורודות. ../images/Emo6.gifחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חח מאיפה לה לדעתת אבלל תשאלי אותה

למעלה