~
~אישי מדי~
~

תשובה

היינו בצבא, והייתה בדיחה פנימית על איזו בחורה, עכשיו הבדיחה לא יכלה להיות רחוקה יותר מהמציאות.. ויום אחד הוספתי קטע מוחץ יותר לבדיחה ,סתם בתור בדיחה, והיא שמעה את זה אחרי כמה ימים. לא ידעתי שהיא יודעת, היא באה אליי בוקר אחד, נישקה אותי לשלום ואמרה לי רגע לבוא איתה, הלכתי איתה והיה שם את כל המחלקה והיא עמדה שם והתחילה לצעוק שאעזוב אותה לנפשה ושאני עוד אגמור בכלא בגלל החוש הומור שלי ושלא שווה לירוק עליי ודברים כאלה. ואני כזה חושב לעצמי (אוקי, זו דרך קיצונית להזכיר לי שאני חייב לה 5 שקל.. חחח)

שאלה../images/Emo204.gif

~ ממה אתה הכי בעולם מתבייש? ~ משהו מוזר שקרה לך? ~ הפאדדיחה הכי ענקית בתבל: ~ סיפור לא טוב מהצבא: ~ הראשונה שלך היתהההה...?

תשובות

~ ממה אתה הכי בעולם מתבייש? אני חושב על זה כבר 4 דקות ולא עולה לי אפילו דבר אחד. ~ משהו מוזר שקרה לך? שפעם התחלתי עם בחורה ברחוב, ובסוף היא התבררה להיות בת 50+ !! ~ הפאדדיחה הכי ענקית בתבל: עבדנו במכשירים הכי מסווגים בצה"ל , חיל האויר, ויום לפני יום השקר החלטתי לעבוד על המפקד שלי, התקשרתי אליו ב2:00 בלילה ואמרתי לו שאיבדתי את כל המכשירים הכי מסווגים שהיו לנו במחלקה ושהם במכונית שהסיעה אותי מהדת"ק למחלקה והמכונית עכשיו יצאה לאזרחות והיא בבאר שבע. הוא התחיל לדאוג ולשאול כל מיני שאלות ואני כזה - דודו, אני מצטער !! ואני מתחיל כאילו לבכות לו בטלפון... אחרי איזה 10 דקות אני מתקשר אליו שוב, ואני אומר לו - שמע דודו, עבדתי עלייך ! והתחלתי לצחוק עליו בטלפון.. הוא עושה לי - אתה ברור לך שאתה היחידי שצוחק עכשיו?, ואני עונה לו שאני צוחק כי זה מצחיק. יום למחרת הוא העלה אותי למשפט ואומר לי, הטרדת אותי ואת משפחתי באמצע הלילה, בגלל ה"תרגיל" שלך אני הייתי צריך להתקשר למפקד שלי ולמפקד חיל האויר ואז אחרי 10 דקות לדווח להם שהכל בסדר, ואתה שיקרת לי ובכלל אתה לא יצאת בסדר מכל הסיפור הזה. מה יש לך לומר? ואני ככה רועד,- דודו , אני לא רוצה להכנס לכלא, אני רק צחקתי, חשבתי שאנחנו חברים .. ובקטע הזה הוא אמור להקריא את הגזר דין, והוא עושה לי.. הגזר דין שלך הוא .... עבדתי עלייך.. והוא התחיל לצחוק וגם המפקד הישיר שלי, חזרתי למחלקה וכל הגף (50 איש) צוחקים, כולם ידעו על זה שהוא יעבוד עליי.. זה היה כל כך מצחיק וכל כך פאדיחה.. חחחחחח ~ סיפור לא טוב מהצבא: 36 תלונות מספיק לא טוב בשבילך?? אני לא טיפוס של צבא.. ~ הראשונה שלך היתהההה...? לתת שמות?? זה נראה לי חדירה לפרטיות שלה, בכל אופן, היא הייתה נערה מדהימה, אני לא בקשר איתה, אבל עד היום יש לי פינה חמה בשבילה. בואי נגיד, שיש לה חלק בכך שאני הבן אדם שאני היום.

מה יא

New member
XDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo114.gif../images/Emo96.gif

אוי ענק
ממש צחקתי D:

אנה92

New member
אוקיי אני אנסה להכשיל..

מה אמרו לך פעם שממש העליב אותך? האם איי פעם נמשכת לבנים O_O? האם עשית משהו שהתחרטת עליו? מה אתה שונא בעצמך? תאר את עצמך רק בתכונות הכי רעות.. ממה אתה הכי מתבאס?

תשובות

מה אמרו לך פעם שממש העליב אותך? כבר שאלו את זה. האם איי פעם נמשכת לבנים O_O? מינית או בגדר להעריץ את הבן אדם? מינית = עדיין לא. הערצה = עד היום. האם עשית משהו שהתחרטת עליו? כן. ה-2 הבולטים זה נתתי למישהי מאוד מיוחדת לצאת מחיי. ולא הקשבתי לאבא שלי בעניין האוטו. מה אתה שונא בעצמך? רגישות יתר, נפתח וסומך מהר מדיי על אנשים, לא שונא אבל לפעמים מפריע לי האף. הוא לא סימטרי. תאר את עצמך רק בתכונות הכי רעות.. : בעייתי, לא יכול להיות במסגרת הדוקה להרבה זמן, חוש הומור שחור, אם אני ממש שונא מישהו הוא הבן האדם הכי מסכן עלי אדמות - בצורה מפחידה, תחרותי. זה מספיק. ממה אתה הכי מתבאס? מדברים שלא יוצאים לפועל, הבטחות שלא קוימו, מאדישות של בני אדם לדברים חשובים שאני אומר ולדברים בעלי משמעות שאני מרגיש.

שאתחייב לכל החיים??

אם בגיל 90 אמצא איזה עלם חמודות מקומט ושעיר, למה שאתחייב עכשיו שאני לא אתן לו סיכוי?

XDDDDD הרגת אותי!!!!../images/Emo204.gif

עלם חמודות מקומט ושעיר,
שאלות: 1.האם קיבלת כבר מחזור? 2.מהי מידת החזייה שלך? 3.מה אתה מעדיף- אולדייז או קוטקס?

שקוטקס חרא..../images/Emo204.gif

והוא ממש לא טוב!!! אולדייז רולז!! את יודעת איזה כושר ספיגה ואחיזה יש לאולדייז?! (רגע למה אנחנו מדברות על זה?
)

למעלה