~
~אישי מדי~
~

חרבביש

New member
אני דווקא לא חושב שתכנים פורנוגרפיי

ם צריכים להיות ברשימת ה'אסור' - מי שלא רוצה שלא ישתתף. כמובן בלי תמונות ותיאורים ושטויות, אבל בכל זאת...

אם השאלה הייתה נשאלת במסרים

אז אתה צודק. אבל ההודעות כאן בפורום הם ציבוריות, ואני בטוח שעם חלילה אחד מההורים שלכם יקרא כאן שביתו או בנו מדברים כאן על תכנים פורנוגרפיים, ובמיוחד שאותו או אותה בן/בת רק בני 12-13, אז הם יכולים ובצדק לתבוע את הנהלת הפורום ואולי גם את תפוז, או להגיש תלונה במשטרה, כמו שאבא של שרי איים בזמנו לעשות. במקרה שלו אז, לא היה לו בסיס, אבל אם יכתבו פה תכנים פורנוגרפים ייתכן שאהיה לו. אחרי הכל זה פורום פתוח, לא סגור. גם בני 8-9 יכולים להכנס לכאן ולקרוא. לכן אני מסכים עם ויקי במאה אחוז.

the ror

New member
מה פירוש הכינוי שלך?למה בחרת אותו?

(אני חושב שמטרת המשחק היא יותר להכיר את הבנדם מאשר לנסות לסחוט ממני "אישימדי"...) או שפיספסתי משהו?

אוקי.

רובין = שם פרטי. I CAME IN - חלק משם של אלבום של הBEE GEES - שנקרא THIS IS WHERE I CAME IN אם יש לך כסף עודף ואתה מעוניין לקנות דיסק טוב שישב לך במערכת לעוד הרבה שנים. זה האלבום!

אףפעם

New member
יש לי רעיון לשאלות!!!../images/Emo13.gif

-מה גורם לך להיות מאושר? - עברת על החוק עם כן, מה? (ואני מזכירה, לעלות במעלית לפני גיל 14 בערך זה עברה על החוק...) - עברת טראומה? - עברת משהו ששינה אותך או ביגר אותך? - מה הדבר הכי קשה שעברת? - מה הדבר שבחיים לא תגלה לאף אחד? ושבת שלום

תשובות אחרונות

-מה גורם לך להיות מאושר? אהבה, דברים טובים, מחמאה - עברת על החוק עם כן, מה? (ואני מזכירה, לעלות במעלית לפני גיל 14 בערך זה עברה על החוק...) כן, נסעתי פעם אחת באדום, ופעם אחרת 230 קמ"ש, חוץ מזה כלום. - עברת טראומה? סבתא הלכה לעולמה בזמנו, היא הייתה הבן האדם הכי קרוב אליי. - עברת משהו ששינה אותך או ביגר אותך? מוות, צבא, סקס , הכל מבגר ומשנה אותך - מה הדבר הכי קשה שעברת? ראו סעיף טראומה - מה הדבר שבחיים לא תגלה לאף אחד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיש לי יותר רגעים קשים מאשר רגעים מאושרים בחיים.

למעלה