את רצינית? אבל זה לא יחשב, כי זה אמריקן איידול....למה שלאמריקה יהיה אכפת ממה ישראל רוצה?
L lorien New member 17/2/06 #24 את רצינית? אבל זה לא יחשב, כי זה אמריקן איידול....למה שלאמריקה יהיה אכפת ממה ישראל רוצה?
W whatever4 New member 17/2/06 #29 חח אני בת../images/Emo68.gif ולא הבנתי מה הקשר לישראל? אמרתי שהוא יזכה לקונצנזוס בתוכנית ויזכה להרבה מעריצים בארה"ב.
חח אני בת../images/Emo68.gif ולא הבנתי מה הקשר לישראל? אמרתי שהוא יזכה לקונצנזוס בתוכנית ויזכה להרבה מעריצים בארה"ב.
P Patches New member 17/2/06 #22 תשמעו אני לא בחורה ועדיין- אני הולך לתמוך בבחור,למרות שפאק אני מקנא בו אני ארצה שיגיע רחוק...
1 14מתן New member 17/2/06 #23 מי שיעלו לדעתי ../images/Emo26.gif פריס בטוח עולה, גם קלי פיקלר מנסידה לדעתי תעלה קת'רין תעלה אבל לדעתי היא תהיה מאלה שעפות הרבה לפני שמגיע להן אני חושב שגם ליסה ואיילה בבנים אייס וכריס בטוח יעלו ויל אליוט פטריק וגדעון
מי שיעלו לדעתי ../images/Emo26.gif פריס בטוח עולה, גם קלי פיקלר מנסידה לדעתי תעלה קת'רין תעלה אבל לדעתי היא תהיה מאלה שעפות הרבה לפני שמגיע להן אני חושב שגם ליסה ואיילה בבנים אייס וכריס בטוח יעלו ויל אליוט פטריק וגדעון
F Fairywitch New member 17/2/06 #28 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif