הרשו לי בבקשה...
אני מודה שהוא לא בדיוק הווקאליסט הכי מדהים ששמעתי [ואפילו לא קרוב] אבל יש לו קול נעים, קצת בוי-באנדי כזה.. מעין ג'סטין טימברלייק פוגש בחבורה הוסטלייפית... לא חסרים אמנים שהגיעו רחוק עם הרבה פחות ממה שיש לו... אחרי שאני מודה בכך שהוא לא הבנאדם הכי מוכשר בתחרות הרשו לי להגיד שהוא פשוט מהמםםםםםםם בווידאו אפילו יותר מבתמונות!! הוא פשוט בונבוןןןןןןןןן ... הגוף, השרירים, הגובה, הפנים, העיניים, השיער.... אני חושבת שאפשר להגיד באופן רשמי שהוא המתמודד הכי יפה בתולדות איידול.... יופי של דוגמן.. אבל מה שטוב בו זה שהיופי שלו לא קר כזה אלא להיפך מתוק ומקסים... ואו שהדריכו אותו צעד צעד מה להגיד או שהוא דיפלומט צמרת או שהוא באמת מקסים בפנימיות כמו בחיצוניות... את זה עוד נראה.. אהבתי את ההשוואה לקונסי... הרי זה ברור שכל מעריצות קונסי ימרחו עליו כאילו אין מחר. טופ12 חתום וסגור.. השאלה היא אם הוא חומר של טופ 4? 5? ג'וש גראסין הגיע לשם עם קול ומראה בינוניים.. וגם לגבי אנתוני היו חילוקי דעות... אני אומרת שיש לו מספיק כדי להגיע לטופ 4 אבל הוא יצטרך איזה הופעה שתעשה לו מה שבוהימיין ראפסודי עשתה לקונסי שתוכיח שהוא מסוגל ל- BRING IT, להפציץץץ... וגם לפי מה ששמעתי בכל האודישנים שלו הוא שר בלאדות, זה יספיק לו כדי להגיע לטופ12 השאלה היא אם הוא יכול לתבלן את הסגנון שלו, אם הוא יוכיח את עצמו גם בקצבי וגם בR&B החוזה הקלטות שלו מטעם RCA מובטח. לדעתי לפחות. איזה ניתוח עתיד עשיתי לו פה כבר הא?