אייס יאנג

Fairywitch

New member
../images/Emo23.gifאייס יאנג../images/Emo23.gif

או: חנה מריירת
תקשיבו לראיון שלו
אהבתי במיוחד את התשובה שלו לשאלה "לאיזה מתמודד איידול מהעבר אתה הכי דומה?"

Fairywitch

New member
האיש מתנדב בבתי"ח לילדים../images/Emo189.gif../images/Emo23.gif

I'm in love again
אין הרבה תמונות עדיין, אז הנה מה שליקטתי

Juliann

New member
הרשו לי בבקשה...

אני מודה שהוא לא בדיוק הווקאליסט הכי מדהים ששמעתי [ואפילו לא קרוב] אבל יש לו קול נעים, קצת בוי-באנדי כזה.. מעין ג'סטין טימברלייק פוגש בחבורה הוסטלייפית... לא חסרים אמנים שהגיעו רחוק עם הרבה פחות ממה שיש לו... אחרי שאני מודה בכך שהוא לא הבנאדם הכי מוכשר בתחרות הרשו לי להגיד שהוא פשוט מהמםםםםםםם בווידאו אפילו יותר מבתמונות!! הוא פשוט בונבוןןןןןןןןן ... הגוף, השרירים, הגובה, הפנים, העיניים, השיער.... אני חושבת שאפשר להגיד באופן רשמי שהוא המתמודד הכי יפה בתולדות איידול.... יופי של דוגמן.. אבל מה שטוב בו זה שהיופי שלו לא קר כזה אלא להיפך מתוק ומקסים... ואו שהדריכו אותו צעד צעד מה להגיד או שהוא דיפלומט צמרת או שהוא באמת מקסים בפנימיות כמו בחיצוניות... את זה עוד נראה.. אהבתי את ההשוואה לקונסי... הרי זה ברור שכל מעריצות קונסי ימרחו עליו כאילו אין מחר. טופ12 חתום וסגור.. השאלה היא אם הוא חומר של טופ 4? 5? ג'וש גראסין הגיע לשם עם קול ומראה בינוניים.. וגם לגבי אנתוני היו חילוקי דעות... אני אומרת שיש לו מספיק כדי להגיע לטופ 4 אבל הוא יצטרך איזה הופעה שתעשה לו מה שבוהימיין ראפסודי עשתה לקונסי שתוכיח שהוא מסוגל ל- BRING IT, להפציץץץ... וגם לפי מה ששמעתי בכל האודישנים שלו הוא שר בלאדות, זה יספיק לו כדי להגיע לטופ12 השאלה היא אם הוא יכול לתבלן את הסגנון שלו, אם הוא יוכיח את עצמו גם בקצבי וגם בR&B החוזה הקלטות שלו מטעם RCA מובטח. לדעתי לפחות. איזה ניתוח עתיד עשיתי לו פה כבר הא?

Fairywitch

New member
מעריצות קונסי יימרחו עליו... אז-

זה אומר שאת מצטרפת לריור?

Juliann

New member
אני נשמעת מה זה שטחית נכון?!

חחחח גם לי זה קורה... בינתיים מהבנים אני הכי אוהבת את כריס ואייס אבל נראה אם יהיה מישהו שממש אבל ממש ירשים אותי בהופעות אולי אני אשנה את דעתי... הילדים לא מלהיבים אותי... גם לא גידיאון, סוואי, טיילור ואליוט... כבר ירדו 7 מתוך 12 נשארנו עם 5 כריס, אייס, פטריק, באקי ובובי... השניים האחרונים לא ממש בסטייל שלי... היחיד עם אופציה להתקדם אצלי ברשימה זה פטריק חחח מהבנות יש יותר מבחר אני חייבת לומר... לגבי הבנות סימנתי את קתרין מקפי וקלי פיקלר בינתיים ולגבי השאר נראה בהופעות.

lorien

New member
יש לו המון פוטנציאל לזכות...

ראיתם את האיש המריר הזה שאמר: "אמנם אני לא יפה כמו אייס...אבל מי כן?" באמת יש לו קול נעים. בדיוק מה שאמריקה אוהבת. חבל שאי אפשר להצביע פה....

whatever4

New member
אני גם חושבת שיש לו סיכוי רציני

לזכות. מבין הבנים, יש לו את הפוטנציאל הכי גדול להשיג את הקונצנזוס הגדול ביותר ולזכות בהמון מעריצים.

למעלה