אהבתי את הפרק

אחת מהמחזור שלה..

היא היתה צריכה להיות איתה במחזור אם היא היתה לומדת בהרוארד.
שמרית.

shirakl

New member
וואלה

את צודקת בקשר למקס, גם אני חשבתי על זה... איזה מסכנה סוקי, כל הקטע עם העוגה... איזה עוגה מדהימה, וכל זה לחינם... לוק דוקא היה ממש נחמד בפרק הזה... היה אחלה פרק - כל הקטע עם האכסניה הדבילית הזאת היה מדהים... ואיזה כיף שליין חזרה! ידעתי שהיא תחזור אבל לא חשבתי שכ"כ מהר... אני לא יכולה לחכות ליום ראשון!

*קליאו*

New member
אני לא חושבת שזאת אמא שלה..

כי זה {ממה שאני זוכרת} לא השם ילדות של אמא שלה! לא יודעת, אבל או שזאתי מישהי שנגיד למדה איתה בביצפר או משהו, במחזור שלה, או שזאת סתם מישהי, רק שאחרת הם לא היו שמים את השם שלה..
אניוואי, פרק גדול, ורואים למה אני חולה על אמילי? היא הכי חמודה שם!
הא
תרגישו חופשי להיכנס לדיונים ארוכים על מהותו וכל זה, אני אשמח להצטרף!
-
-
מאיה

מוגי 13

New member
אמילי. שם מלאה שלה

זה אמנדה. . שם אמצעי (שאני לא זוכרת) פלמר. פלמר זה שם לפני הנישואים של אמילי. רואים שיש להם קשרי דם ושתיהם אותו דבר. הריב על המתנה. ע-נ-ק!!!

לא אמא שלה

לכל מי שלא שם לב מעל התמונה הייתה הכותרת class of 1990 שזה קצת מוגזם להגיד שאמילי הייתה בקולג בשנת 1990. (אם רורי בת 16 והתמונה מלפני 12 שנה בערך... אז זה מתאים מבחינת תאריכים להיות מישהי שלמדה עם לורליי... חוץ מזה זו הודעה ראשונה שלי פה, ואני קצת מרגיש זקן פה, אבל מה לעשות גם אני אוהב את הסדרה...

לפי דעתי..

זו באמת מישהי שלמדה עם לורליי, ושלורליי ראתה את התמונה היא הרגישה מבוזבזת.. ומה באמת עם מקס....???

roooonnie

New member
אני חושבת....

שאו כמו אמרתם, מישהי שלמדה איתה או שהיא חשבה שזאת יכלה להיות היא (זה בערך מתאים מבחינת השנים, לא?) ובאמת פרק גדול........
רוני

z O e i

New member
אני חושבת שמקס כבר יודע

יכול להיות שהיא דברה איתו בטלפון כשהיא החליטה לבטל את החתונה- רגע לפני הסצינה בחדר של רורי שהיא ביקשה ממנה לארוז. בתמונה זו לא יכולה להיות אמא שלה... זו בטח אחת מהמחזור. זה היה פרק ענק היו המון קטעים מצחיקים. אחרי שנגמר הפרק שמתי שוב את ההקלטה! כל כך לא רציתי שזה ייגמר.... גם הקטע שהיא השתלבה בכיתה היה יפה, היא כל כך מתאימה לשם!

roooonnie

New member
הגיוני שהוא יודע

כי מה, היא מחליטה לבטל את החתונה שלה , נוסעת בלי לדעת לאיפה, אומרת לכל העיירה שלה שאין חתונה אבל לארוס שלה לא? ברור שהוא יודע פשוט לא הכניסו את זה לפרק בגלל(אני חושבת) שזה לא עקרוני לפרק הזה שהרעיון המרכזי בו הוא הטיול של לורליי ורורי ומה שעובר עליהן בו. אולי בפרק הבא יראו מה קורה עם מקס.....
רוני

YaLdoNet 4 EveR

New member
כן... זה מה שהיה חסר

מתי בדיוק היא סיפרה למקס? אולי כשהוא ישן אצלם. מסכן.

smochkin

New member
הכל יכול להיות

בסדרה הזאת. זה אפילו מתאים ללורליי לא לספר למקס וכן לספר לכל העיירה. לא ככה? ואו אני ממש שמחה לראות כאן גם בנים!!!!!!!!

like daa

New member
אחלההה פרק../images/Emo20.gif

באמת כל הקטעים שכוולם פה הזכירו היו מזהההה מצחיקים (בעיקר הקטע שאמילי אמרה אחרי השקופיות...
) !!! איזה יופי של עונה!!! איזה יופי של סדרה!!

*קליאו*

New member
אני גם אהבתי מאוד... ../images/Emo105.gif

לא יודעת אם כבר הזכירו את זה, אבל אני אהבתי מאוד את הקטע שהיא ניסתה לברר מה היא קנתה לה וכזה רדפה אחריה, זה היה גדול!
אני חושבת שזה הפרק הכי טוב בעונה הזאתי {תראו, היו כבר כל כך הרבה פרקים... ממש מבחר.. *גלגול עיניים*} אבל כל כך חבל שהייתי בצ´אט באמצע שיחה ולא הספקתי להקליט...

למעלה