אהבתי את הפרק

ללו

New member
../images/Emo23.gifאהבתי את הפרק../images/Emo23.gif

איזה פרק מגניב.... היה לי פלאש באק מהבית ספר למשחק.... קרה לי אותו דבר עם אמא שלי כמו שקרה ללורליי ורורי בהרווארד... רק ששם לא היו מגורים
אהבתי את הקטע שבו רורי לורליי ואמילי ראו את השקופיות ולורליי אמרה שבשקופיות ממש מרגישים כאילו נמצאים שם ובדיוק הייתה תמונה עם האצבע של לורליי אז אמילי אמרה yeah, it really feels like i´m inside your finger! או משהו כזה...
נשיקות

z O e i

New member
איזה פרק יפה...... ../images/Emo9.gif

גם אני רוצה ללמוד בהרוורד!!!! (קצת נעלבתי עם הקטע של לינקין פארק
אבל זה היה קטע מצחיק!!) ואיזה יופי שליין חזרה!!!! ואיזה חמוד לוק................... הם כל כך מתאימים..... מזאת שתשמח לקבל את העוגת חתונה (יאמי....)

visitor

New member
פרק נחמד...

אבל לא הבנתי מה לורליי ראתה בתמונות על הקיר אחרי שהלכה מהשירותים. מי זו הייתה?

smochkin

New member
פינג פונג

אימא שלי סוף סוף הצליחה להגדיר אתמול איך לורליי ורורי מדברות אחת עם השנייה - בפינג פונג! אחת מדברת והשנייה עונה וככה חוזר חלילה. ממש כמו במשחק של פינג פונג. אתמול הן פשוט לא סתמו את הפה בצורה מדהימה והפרק היה גם הזוי למדי (האכסניה מרובת הפרחים למשל). אני חושבת שהאישה בתמונה הייתה אימא של לורליי. וגם לי יש שאלה. מקס בכלל יודע שלורליי ביטלה את החתונה?! נראה לי שכל העיר יודעת חוץ ממנו...

lily p

New member
היה פרק גדול! ../images/Emo29.gif

לא הפסקתי לצחוק.... והדרך שבא הן מדברות... זה אחד מהדברים הכי מגניבים בסדרה... אני מזה אוהבת את זה... הקטעים באכסניה היו הכי שווים! ואני גם תהיתי מי זאת בתמונה... לא נראה לי שזאת אמא שלה, כי א) אני לא חושבת שאמא שלה בכלל הלכה להרוורד ב) לא היה כתוב שם אמילי (גילמור, או כל שם משפחה אחר...) ובאמת מה עם מקס? כאילו, אין סיכוי שהיא בטלה את החתונה בלי להגיד לו, אבל...
שפרה, כבשת חלל

Angel Of Tears

New member
וגם..

בתאריך היה כתוב 1990!!! אז זה לא ממש הגיוני שהיא סיימה בשנה הזאת... היה פרק ממש ממש נחמד וגם אני אל רציתי שהוא יגמר! לוק הוא הכי חמוד בעולם וכבר מההתחלה זה היה ברור שבסוף יהיה בינהם משהו. הכי קטעים זה עם זה שהתחיל עם לורליי ליד הלוח מודעות, זה היה מעולה! וזהו..
ANGEL נ.ב. באמת מאוד עצוב שלא היה דין..

כן! עם הלוח מודעות!!! זה היה מצחיק!

וגם הקטע הזה שהיא פגשה בנות במסדרון והיא כזה התחילה לדבר איתם. ועם סוזי
חחחחחחחחחחח
שמרית.

Angel Of Tears

New member
מעוללללההה!!!

רואים שהיא פספסה את כל זה והיא ממש מצטערת על זה..!!
ANGEL

Gal6

New member
נכון!!!

הן מדברות נורא מהר וזה נראה בתיזמון מושלם עד הגזמה...הן ממש משלימות אחת את השניה....לא שזה רע ו...כן חשבתי על מקס, הוא לא גר רחוק מהן?

הוא גר איפשהו ליד הבית-ספר..

מי שראה את טובות השתים וראה את הבית שלהן, בטח יחשוב כמוני שהבית של מרי-קייט ואשלי והבית של מקס ממש דומה.. אבל הן גרות בשיקגו.. מוזר
שמרית.

3אלמונית

New member
מסכימה מאד

באמת כמו פינג פונג,העיניים פעם פה ומיד שם.נראה לי שהאישה הזאת היא לא אמא שלה אלא מישהי שהכירה מישהי שלמדה בהרוורד -ואולי המשך יבוא.לגבי מקס מחקו אותו כאלו בלעה אותו האדמה ,התעלמות מוחלטת ממה שעובר עליו!!!אחרי שהציגו אותו כגבר רגיש...

*קליאו*

New member
מה שמעניין אותי... ../images/Emo105.gif

... זה שאם זה ישפיע על היחסים {בכיתה} בין רורי ומקס...
אני בטוחה שהוא לא יהיה קטנוני כל כך כדי לתת לה נכשל בכוונה או משהו כזה כמו שאני הייתי עושה {
} אבל.. נראה לכם שזה ישפיע? הרי בזמן האחרון לא ראינו כמעט את הביצפר שלה {או שפשוט פספסתי פרקים
} ונרהא לי שקצת שכחו אותו, אבל נראה אם יראו עכשיו מה יקרה בכיתה, אם יהיו את היחסית המבולבלים והמתוסבכים כמו שהיה דווקא בהתחלה, ומעניין אותי אם יפיצו שמועות על זה, כי זה יהיה מביך. וחוץ מזה.. *נאנחת* יש את ימי ההורים...
{ושאלה-
יכוליות שפספתי משהו, אבל איך זה שהן נסעו לטייל בלי לחשוב על הבית ספר שלך רורי? אולי זה חופש? אולי לא עקבתי? אולי מגיע לי להיסקל ולהירגם בבאגטים (כשרים [?!]) על השאלה זאת?! אניוואי, תשובה?!}
מאיה

היה חופש../images/Emo70.gif

אוי כמה שבא לי חופש.. נחכה ליום שבת ויום העצמאות
. כמה שאני אוהבת את יום העצמאות (כל הארץ דגלים דגלים עם רוקד גלים גלים עם שמח טף צוהל חג גדול לישראל...)
. ובחזרה- לפי דעתי, לא יראו את מקס יותר בסדרה. ככה שלא נוכל לדעת לעולם מה קרה בכיתה, בשיעורי הספרות (נכון
). חבל.. היה יכול לצאת מזה פרק נחמד.
שמרית.

*קליאו*

New member
אהה.. חיחי.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo105.gif

זה מסביר למה לא ראיתי ביצפר לאחרונה..
ובכל מקרה, הם לא יכולים להיפטר ממנו ככה!! אי אפשר! אפילו שאין לי שום חיבה מיוחדת אליו, צריך להראות אותו! זה לא יפה להשאיר דברים תלויים באוויר {או בחבל?!} זה גם נוראי {וגם מתייבש?!} וזה גם משאיר אותך עם דאגה למישהו, כמו שזה נורא נגיד לסיים את הסדרה עם לורליי נשואה למקס ולהשאיר את לוק חסר בת-זוג. אי אפשר!! וגם אי אפשר פתאום להחרים את הביצפר של רורי, כנראה בגלל זה הם עשו את החופשהה..
אניוואי, מקס חייב לחזור! הוא חייב לעשות משהו מטורף ורומנטי סטייל רומיאו ויוליה! ואז למצוא פתאום את אשת חלומותיו שהיא כל כך הרבה יותר שווה מלורליי {כאילו שיש..
} כמו.. כמו.. מממ.. מיס פאטי?! {היא נשואה?!} ואולי רייצ´ל תחזור ללוק, מקס יחזור ללורליי, ואז הם יפגשו ויתחתנו וישאירו את זוג האוהבים {היונים?!} לחיות זה עם זו לנצח.. {בשובך?!
} עזבו, אין סיכוי שזה יקרה, אבל חייבים איכשהו לסדר משהו למקס {מדינה, מקס מדינה!} ... או שזאת רק אני?
מאיה

אפרת ר

New member
לגבי מקס ../images/Emo58.gif

ראיתי כבר את הפרקים הבאים, והוא כן מופיע אחרי שהיא מבטלת את החתונה. יש פרק אחד שאני זוכרת שרורוי מדברת איתו על כל הקטע של החתונה שהתבטלה, אחרי שהיא מנסה להתחמק ממנו כל הזמן. אחרי השיחה הזו אני חושבת שהוא כבר לא מופיע. כאילו הם סגרו עניין ולא מראים יותר קטעים שלה בבית הספר איתו.

shirakl

New member
אולי פשוט יחליפו מורה לספרות...

וד"א: גם אני תהיתי מי היתה בתמונהשלורליי הסתכלה עליה, מישהו יודע? הקטעים בהרוארד היו גדולים!

למעלה