אהבתיה

ניקו 45

New member
../images/Emo23.gifאהבתיה../images/Emo79.gif

אהבתיה הכרתיה , נערה ענוגה , ידעתיה , אשה רכה , היתה לי אהובה , היתה לי חברה , כה נעמה לי קירבתה, מאושר הייתי במחיצתה, התכרבלנו זה בזו , ציחקקנו זה עם זו, הבטתי בשחור עיניה , נשקתי לאודם שפתיה . ליטפתי שיערה המתולתל , חיבקתי גופה הפתלתל, כה דקיקים היו מותניה , ללא כל קושי עטפתיה . עורה כה רך וענוג, זה היה ממש תענוג . קולה כה שקט ונעים, איתה לא ספרתי רגעים. זוכרך איתי ערומה , באמת המים בנועימה . (ליד מחנה הפליטים נועימה ,ליד יריחו) רחצנו במים הקרים , שם גם התננו אהבים. שם לחשתי לאוזנך , *****אני אוהבך . את בחיוכך המקסים , לא חיכית לניסים . חיבקת בחום ,גופי , וניכנסת היישר לתוכי. כך שעות היינו , כגוף אחד נהיינו. כזוג נחשים מפותלים, תמימים וכה צעירים . והיום בעצב בך ניזכר, זאת אהבתנו מהעבר . כשהדרמת לך דרומה , ואני לצערי , צפונה . מצאת אהבה חדשה , ואני נותרתי בחשכה . רבע מאה חלפה , וכאבי לא נרפא . סיפרו לי כך חברים , שבך פגשו בהרים , בארץ זרה ונוכריה , אשה יפה עבריה .
היי שלום וברוכה

אוחחח ניקו, זכרונות נעורים...../images/Emo6.gif

אני רואה אתכם כאילו זה קורה עכשיו מול עיני
. אל נא תעצב, בדברים יפים צריכים להיזכר בשמחה . אוהבת את כתיבתך.

אהבות שלא מומשו עד תום../images/Emo140.gif

אני נושאים בתוכנו אהבות , אהובים ואהובות קשרים שלא ממושו עד תום שנגדעו בגלל מעבר או אי הבנה החיים חזקים מאיתנו מובילים אותנו מפינה לפינה במסלול מכשולים כזה או אחר אשרי זה שזכה שהאהבה הראשונה היא גם האחרונה, עימו היא ומשברי הלב נחסכו ממנו א ה ב ה היא הכי הכי הכי אנו מקטרים בגללה שהיא חסרה מחפשים אותה כל הזמן היא לובשת פנים צבעים וריחות עד אשר תבוא האהבה שלה ציפינו ואיתה נשאף להשאר לעד בטוחים ומוגנים בפני העולם

למעלה