שאלון

secret girl

New member
עונה..

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? עזבו, זה מסובך חחח האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? אממ.. אני גרה עם חבר שלי אז אנחנו רבים כל הזמן.. על שטויות חח למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? אבא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? חייב להיות.. אבל לא זוכרת כרגע מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? בריתה של בת דודה שלי... היה בסדר האם אתה אוהב את המשפחה שלך? ברור מי לא? חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? חתול..ישנה הרבה, מפונקת, ואוהבת נקיון =) אם היית מאכל איזה מאכל היית? תות... מתוקה וסקסית חחחח אם היית קינוח איזה קינוח היית? קצפת... ראו תשובה קודמת..חחח אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? קיץ! אתה מאמין באמונות טפלות? לא אם כן, אילו? ... היית רוצה כוחות על טבעיים? דהה אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? לקרוא מחשבות של אנשים מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? שאני חיה ונושמת איזה גלידה הכי טעימה? הגלידה של מקדונלדס! מה הכי כיף בחורף? להיות עם החבר מתחת לשמיכה מתי לאחרונה ראית קשת בענן? לא זוכרת.. מזמן... מתי לאחרונה ירד גשם? לפני יומיים נראה לי מתי לאחרונה אכלת? לפני שעתיים מה זה היה? תפוחי אדמה טעימים כאלה. יוו בא לי עוד חח היה טעים? כןןן האם אתה יודע לבשל? כן אם כן, מה? מלא דברים... בעצם כל דבר אני יכולה לנסות מהו הספורט האהוב עלייך? שונאת ספורט איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? האישה הכי עשירה!! חח חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!"

mad artichoke

New member
...

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 4. האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר?בד"כ ריבים (יותר נכון ויכוחים ^^) על דברים חסרי טעם. למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?אף אחד
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?שיחות נוקבות ומעמיקות על צורות משטר וקומוניזם בפרט?
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?בדיחות פרטיות נחשבות? P: מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?איזו חתונה או משהו של מישהו לא מוכר.. לפני שנה או שנתיים.. ולא ממש, גם אנשים לא מוכרים וגם האוכל לא משהו. חוצפה.
האם אתה אוהב את המשפחה שלך?כן חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית?זאב. או נשר. אם היית מאכל איזה מאכל היית?נמלה
אם היית קינוח איזה קינוח היית?חתול דרוס ברוטב ארנבונים מסורסים עם קצפת. אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?
אתה מאמין באמונות טפלות?לא. אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים?כן
אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?דברים שאמצעותם אוכל לגרום למוות שיטתי ביתק קלות, שאוכל להשיג אוכל חינם, כסף, בית וחברים ללא הרבה עבודה.
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? אוכל, חברים וסדרה טובה בטלוויזיה. איזה גלידה הכי טעימה?תות%$#% מה הכי כיף בחורף?שזה לא קיץ?
מתי לאחרונה ראית קשת בענן?לפני איזו שנה. מתי לאחרונה ירד גשם? לא זוכרת
מתי לאחרונה אכלת?לפני איזו שעה. מה זה היה?לחם עם אבוקדו. אהא. היה טעים?נחמד. האם אתה יודע לבשל?סוג של
אם כן, מה?חביתה!!!11 וגם כמה מאפים, אבל מאפים לא מבשלים
מהו הספורט האהוב עלייך? לרבוץ בבית ולהרהר על משמעות החיים. איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?לא יודעת O: חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה.
מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים"
מה אני, לוזר שמנמן?
"אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה"
מה אני, ילד כאפות מתרומם?
מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!
ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ofek The Diva

New member
עונה

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 5 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר?יש.. שוליים למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?אמא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?לא האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?יש הרבה מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?אמממ בר מצווה וכן האם אתה אוהב את המשפחה שלך?כן חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית?נחש אם היית מאכל איזה מאכל היית?לא יודעת אם היית קינוח איזה קינוח היית?עוגה אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?קיץ אתה מאמין באמונות טפלות?לא אם כן, אילו?- היית רוצה כוחות על טבעיים?לא בטוחה.. אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?לעזור מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? שיהיה לי חבר=] איזה גלידה הכי טעימה?וניל מה הכי כיף בחורף?שיושבים בבית עם הפוך=] מתי לאחרונה ראית קשת בענן?שנה מתי לאחרונה ירד גשם? אמממ שבוע מתי לאחרונה אכלת?עכשיו חעחע מה זה היה?אמממ יוגורט כזה היה טעים?כה.. האם אתה יודע לבשל?לא אם כן, מה?- מהו הספורט האהוב עלייך? כדורסל איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? לא יודעת חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "זה בסדר להפסיד לפעמים" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? . התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!

למעלה