שאלון

../images/Emo227.gifשאלון../images/Emo227.gif

לקוח מפורום הראל סקעת|מלך|
חלק א'- שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה?
האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר?
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?
מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?
האם אתה אוהב את המשפחה שלך?
חלק ב'- שאלון כללי
אם היית חיה איזו חיה היית?
אם היית מאכל איזה מאכל היית?
אם היית קינוח איזה קינוח היית?
אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?
אתה מאמין באמונות טפלות?
אם כן, אילו?
היית רוצה כוחות על טבעיים?
אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה?
איזה גלידה הכי טעימה?
מה הכי כיף בחורף?
מתי לאחרונה ראית קשת בענן?
מתי לאחרונה ירד גשם?
מתי לאחרונה אכלת?
מה זה היה?
היה טעים?
האם אתה יודע לבשל?
אם כן, מה?
מהו הספורט האהוב עלייך?
איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?
חלק ג'- שאלות אמריקאיות
מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה.
מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה"
מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. תהנו.

עונה לעצמי. ../images/Emo14.gif

חלק א'- שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה?
חמישה אנשים.
האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר?
על כל מיני יציאות בעיקר.
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?
אבא.
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?
לא חושבת.
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?
ברור.
מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?
מסיבה של דירה חדשה של דוד שלי, כמובן שנהניתי.
האם אתה אוהב את המשפחה שלך?
אכן כן.
חלק ב'- שאלון כללי
אם היית חיה איזו חיה היית?
אמ, אולי כלבלבה חמודה.
אם היית מאכל איזה מאכל היית?
אולי פסטה.
אם היית קינוח איזה קינוח היית?
עוגת קצפת טעימה.
אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?
אביב...
אתה מאמין באמונות טפלות?
לפעמים.
אם כן, אילו?
בעיקרון הקטע הזה של הרגל ימין, וגם "טפו טפו".
היית רוצה כוחות על טבעיים?
כן, לפעמים זה יכול להיות נחמד.
אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?
לשנות כל מיני דברים בחיים שלי.
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה?
אמ, לא יודעת.
איזה גלידה הכי טעימה?
שוקולד וריבת חלב.
מה הכי כיף בחורף?
לעשות מסיבת פיג'מות.
מתי לאחרונה ראית קשת בענן?
לפני שנה.
מתי לאחרונה ירד גשם?
לפני חודש, חודש וחצי.
מתי לאחרונה אכלת?
לפני חצי שעה.
מה זה היה?
ביצת עין.
היה טעים?
כן.
האם אתה יודע לבשל?
לא ממש, רק דברים קטנים.
אם כן, מה?
חביתה, סנדוויץ', סלט.
מהו הספורט האהוב עלייך?
כדורסל?
איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?
לא יודעת.
חלק ג'- שאלות אמריקאיות
מהי השאיפה הכי גדולה שלך?
להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר.
להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה.
מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד?
"סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר"
"זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה"
מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"?
סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!
ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

hilonet14

New member
עונה=]...

לקוח מפורום הראל סקעת|מלך| חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? בבית 3 בכללי 5 {שתי אחיות נשואות..} האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? ריבים עם אמא על לסדר את הבית
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?אממ לאבא {אני לא דומה לבן חיחיח} האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא, אבא שלי פיזיקאי, אמא שלי ציירת, ואני שרה ורוקדת... האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? לא שזכור לי מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? יום הולדת לאחיינית שלי.. יאפ היה מאוד כיף
האם אתה אוהב את המשפחה שלך?כן חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? אממ כלב
אם היית מאכל איזה מאכל היית? הייתי שקשוקה אם היית קינוח איזה קינוח היית? עוגה אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? קיץ אתה מאמין באמונות טפלות? כן אם כן, אילו? נעל הפוכה ו.. 00:00 היית רוצה כוחות על טבעיים? כן אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? לעוף ולקרוא מחשבות מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? אממ שאלה קשה איזה גלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות מה הכי כיף בחורף? מתחת לפוך... מתי לאחרונה ראית קשת בענן? כשהשקתי את הצמחים בקיץ חחחחחחחחח מתי לאחרונה ירד גשם? אצלנו.. לפני שבועיים שלוש ככה מתי לאחרונה אכלת? לפני שעה מה זה היה? מעדן היה טעים? כן=] האם אתה יודע לבשל? ביצת עין ונקנקיות נחשב? אם כן, מה? חחח סתם אני יודעת להכין תפוחי אדמה בתנור מזה טעמים.. מהו הספורט האהוב עלייך? אירובי איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? אמממ לא רוצה לשבור חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. זההה מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" זהה "זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" זההה התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

1Shir

New member
מה נסגר עם הסקעת הזה../images/Emo6.gif

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? בבית 2 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? יש ובעיקר על דברים קטנים של יומיום כמו מה לאכול וכאלה למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? נראה לי לאבא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? רק פעם? כל הזמן קורה מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? יומולדת לדוד שלי בשבת האחרון.. נהניתי בערך האם אתה אוהב את המשפחה שלך? כן חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? חתול אם היית מאכל איזה מאכל היית? כוס תה אם היית קינוח איזה קינוח היית? פנקייק אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? סתיו בגלל הדיכאון.. אבל אני אוהבת קיץ אתה מאמין באמונות טפלות? לא היית רוצה כוחות על טבעיים? לא מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? אם היתה לי אהבה איזה גלידה הכי טעימה? בננה מה הכי כיף בחורף? כלום!! אולי צעיף מתי לאחרונה ראית קשת בענן? בטח שנה שעברה מתי לאחרונה ירד גשם? אתמול מתי לאחרונה אכלת? לפני כמה שעות מה זה היה? גבינה בולגרית היה טעים? כן האם אתה יודע לבשל? לא אם כן, מה? מזל שעניתי לא מהו הספורט האהוב עלייך? כדורסל איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? אין לי מושג חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר - אין לי ש"ב להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה - אני מסוגלת אם אני רוצה מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "סליחה, טעות שלי", "זה בסדר להפסיד לפעמים", "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" - את כל אלה אני אומרת מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. אני באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 5 נפשות האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? על תרומה לבית למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? שילוב מוזר של שניהם האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? אוהבים להיכנס ללחץ? האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? לא ממש... מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? באולינג. מאוד!P: האם אתה אוהב את המשפחה שלך? הם בס דר. חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? ארנב אם היית מאכל איזה מאכל היית? ספגטי אם היית קינוח איזה קינוח היית? מילקשייק או קרמבו אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אביב אתה מאמין באמונות טפלות? לא אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? אולי אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? להיות עם מושא הערצתיXD איזה גלידה הכי טעימה? וניל אוריאוז מה הכי כיף בחורף? להקפיא את הגוף עם פרוזן יוגורט מתי לאחרונה ראית קשת בענן? אווו מזמן מתי לאחרונה ירד גשם? לא יודעת>< אתמול? מתי לאחרונה אכלת? לפני איזה שעה מה זה היה? פיצה מבעבעתXD היה טעים? לא ממש:S האם אתה יודע לבשל? כן אם כן, מה? כל מני דברים מהו הספורט האהוב עלייך? אממ.. איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? לא רוצה לשבור חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" כולם סביר שאגיד מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! לפעמים ככה ולפעמים ככה. תלוי. ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

דנטל

New member
סקעת

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 3 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? על ניג'וסים של אמא למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? אבא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? אוכל אולי האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? ברור שהיו דברים מצחיקים וחויות, אבל לא עולה לי משהו ספציפי לספר עליו מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? יום הולדת במסעדה לאח שלי, בטח נהנתי - היה אוכל האם אתה אוהב את המשפחה שלך? לא במיוחד חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? חתול אם היית מאכל איזה מאכל היית? סטייק לבן אם היית קינוח איזה קינוח היית? פפנש, זה רומני אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אביב אתה מאמין באמונות טפלות? לא אם כן, אילו? - היית רוצה כוחות על טבעיים? כן אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? לא יודעת איזה, אולי להגיע ממקום למקום בשניה, למטרות אנוכיות מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? המשך של מסיבת ההיפ הופ מיום שני איזה גלידה הכי טעימה? קמפרי אשכוליות מה הכי כיף בחורף? קרמבו מתי לאחרונה ראית קשת בענן? בחורף שעבר מתי לאחרונה ירד גשם? אתמול בלילה מתי לאחרונה אכלת? לפני שעה בערך מה זה היה? פרוסה עם חומוס היה טעים? לא ממש, אני לא משתגעת על חומוס האם אתה יודע לבשל? כן, אבל שונאת אם כן, מה? דברים קלים, פסטה, חביתה, קינוחים ללא אפיה (עוגת גבינה, כדורי שוקולד, טרפלס), פנקייק, פשטידות, קציצות צמחוניות מהו הספורט האהוב עלייך? סקס איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? המקלידה הכי מהירה חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

חלק א'- שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה? 3. אבא, אמא ואני. האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? ברור שיש! על בית ספר ואוכל
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? המ, לא יודעת. נדמה לי שלאבא שלי
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? מגבש כמו מגובשים? לא. אנחנו לא מגובשים
כל אחד ומה שהוא אוהב לעשות ומצד השני שיילך לעזאזל. האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? המ, אולי. מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? מזמןןן. החתונה של בת דודה שלי. לא ממש נהניתי, אבל גם לא סבלתי בצורה מפחידה. האם אתה אוהב את המשפחה שלך? לפעמים
חלק ב'- שאלון כללי
אם היית חיה איזו חיה היית? שה תמיםXD כי אני יותר מדי תמימה לאחרונה. אם היית מאכל איזה מאכל היית? תפוז, אני מניחה. אם היית קינוח איזה קינוח היית? הממממ זה קשה.. הייתי קצפת. לא העוגה שהיא המובן מאליו, לא הדובדבן שהוא העילוי... באמצע. אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? סוף עונה
אתה מאמין באמונות טפלות? לא אם כן, אילו? -- היית רוצה כוחות על טבעיים? מאד! אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? לא יודעת ממש אילו, אבל הייתי רוצה להיות סופרהירו כזאת מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? יעל
. אפילו בתמונה.. איזה גלידה הכי טעימה? וניל, או וניל עם חתיכות מקופלת. יאמי. מה הכי כיף בחורף? העובדה שזו העונה היחידה שלא יורדים עלי בה שאני ישנה עם פוך
אני ישנה עם זה כל העונות. פוך זה דבר נסגד. מתי לאחרונה ראית קשת בענן? שנה [?] מתי לאחרונה ירד גשם? אתמול, אולי היום. וואטאבר, לא ממש איכפת לי מתי לאחרונה אכלת? 7\8 מה זה היה? לחם עם גבינה. היה טעים? לא האם אתה יודע לבשל? ממש לא אם כן, מה? מנה חמהXD מהו הספורט האהוב עלייך? לא אוהבת איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? אמ, המבריזנית הכי גדולה בעולם שבכ"ז יש לה ממוצע עובר
חלק ג'- שאלות אמריקאיות
מהי השאיפה הכי גדולה שלך? *מוסיפהשאיפה* לפגוש את יעל מלא פעמים
XD מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "זה בסדר להפסיד לפעמים" אין מצב שבעולם. זה לא בסדר להפסיד. מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!
האנשים האלה נוטים בד"כ להיות קנאים וטיפשים, אז אני לא מתייחסת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

talush2005

New member
עונה

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 4 וכלבה האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? על זה שאני עושה משהו שההורים לא הכי מרוצים ממנו מהבחירה שלי בוא נגיד ואחרי זה כל טעות קטנה בבחירה אומרים אמרתי לך שבלה בלה בלה...יענו אם לא מקשיבים להם תמיד יהיה את האמרתי לך הזה מרגיייזזז!! למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? שניהם האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? בטוח שקרה מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? הבריתה של הבת של בת דודה שלי והיה ממש כיף האם אתה אוהב את המשפחה שלך? מאאד! חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? דולפין אם היית מאכל איזה מאכל היית? פיצה אם היית קינוח איזה קינוח היית? בראוניס אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? קיץ אתה מאמין באמונות טפלות? חלק אם כן, אילו? חתול שחור, דפיקות על עץ וכל הטפו טפו טפו וזה ,הממ ויש עוד. היית רוצה כוחות על טבעיים? לא אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? רישיון
איזה גלידה הכי טעימה? שוקולד מה הכי כיף בחורף? להתכרבל בפוח שלי עם שוקו חם כשגם וסוער בחוץ מתי לאחרונה ראית קשת בענן? בשבת מתי לאחרונה ירד גשם? אתמול בלילה מתי לאחרונה אכלת? לפני שעה מה זה היה? מעדן שוקולד היה טעים? מאאד האם אתה יודע לבשל? לא ממש אם כן, מה? מהו הספורט האהוב עלייך? לא אוהבת ספורט..ץאולי אם ספינינג נחשב? איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? זאת שהגיעה לגיל הכי מבוגר בעולם :p חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "זה בסדר להפסיד לפעמים" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!"

דללה

New member
../images/Emo139.gif

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 5 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? על זה שאני ואחים שלי לא עוזרים לאמא לנקות את הבית.. למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? אבא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא חושבת.. האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? אני בטוחה שהיה משהו.. מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? בר מצווה כלשהי.. היה נחמד האם אתה אוהב את המשפחה שלך? בסה"כ כן.. חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? חתול אם היית מאכל איזה מאכל היית? פסטה אם היית קינוח איזה קינוח היית? גלידה אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? חורף אתה מאמין באמונות טפלות? לפעמים אם כן, אילו? נעל הפוכה, חתול שחור ועוד.. היית רוצה כוחות על טבעיים? יש מצב.. אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? יש מלא.. מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? חיבוק איזה גלידה הכי טעימה? וניל מה הכי כיף בחורף? להתכרבל מתחת לפוך.. מתי לאחרונה ראית קשת בענן? מזמן.. מתי לאחרונה ירד גשם? היום בבוקר! מתי לאחרונה אכלת? לפני שעה מה זה היה? ביסלי היה טעים? מאוד האם אתה יודע לבשל? כן אם כן, מה? הרבה דברים מהו הספורט האהוב עלייך? ספינינג, ריקוד.. איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? בשינה
חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!

מ א מ י2

New member
עונה O_O ../images/Emo219.gif

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 5 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר?על "למה נכנסתם לחדר שלי בלי רשותי" ו"למה אני צריכה לשמור על שובל" למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?זהו,שלשניהם
. לאמא שלי בחיצוניות ולאבא שלי באופי. האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?לא האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?כן מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?אתמול,חתונה,לא נהנתי,אני ממילא לא אוהבת את המשפחה שלי האם אתה אוהב את המשפחה שלך?לא חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית?נמר אם היית מאכל איזה מאכל היית?צ'יפס אם היית קינוח איזה קינוח היית?פיצת שוקולד במקס ברנר אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?סתיו/אביב אתה מאמין באמונות טפלות?לא אם כן, אילו?
היית רוצה כוחות על טבעיים?לא אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? שמחר יום שישי,אח"כ יום שבת ויש חופש איזה גלידה הכי טעימה?עוגיות וטריפל מה הכי כיף בחורף?לישון מתי לאחרונה ראית קשת בענן?היום,אלפים-במנסרות,בדיסקים,במשקפי תלת מימד [הלכנו לסיור בנושא ספקטרום ואור] מתי לאחרונה ירד גשם? אתמול&שלשום מתי לאחרונה אכלת?בצהריים מה זה היה?אורז .__. היה טעים?אכן האם אתה יודע לבשל?לא אם כן, מה?-- מהו הספורט האהוב עלייך? אין כזה איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?אין כזה,אבל מחיאת כפיים הרבה זמן
חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר.
להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה.
[לא אכפת לי מהעולם,הרי ממילא נמות מתישהו ולעולם לא יהיה שלום] מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי"
"אני לא רואה טלוויזיה יותר"
"זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!"
התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!
[
] ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

חחח... עניתי עליו כבר../images/Emo39.gif

עניתי עליו בפורום של סקעת, אבל בכל זאת אני אענה עליו שוב בלי העתק הדבק. חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 5 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? יש הרבה, ועל כל שטות קטנה אנחנו רבים, על טלויזיה, מחשב, מוזיקה והראל כמובן. למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? לאבא
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לעצבן אחד את השני האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? יש הרבה אבל אני לא ממש זוכרת מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? האירוסין של בת דודה שלי וברור שנהנתי האם אתה אוהב את המשפחה שלך? כן חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? ציפור אם היית מאכל איזה מאכל היית? שוקולד אם היית קינוח איזה קינוח היית? גלידה אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אביב אתה מאמין באמונות טפלות? לא אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? חחח.. לא יזיק לי כמה אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? לא יודעת אלו אבל משהו טוב מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? להיות מאושר ולמצוא מישהו שימלא את ליבי. איזה גלידה הכי טעימה? שוקולד פיצפוצים מה הכי כיף בחורף? לא כיף בחורף מתי לאחרונה ראית קשת בענן? לא זוכרת.. נדמה לי לפני שבוע- שבועיים. מתי לאחרונה ירד גשם? שלשום מתי לאחרונה אכלת? לפני שניה והמחשבה של זה מצחיקה אותי מה זה היה? חח..במבה (גם אתמול שעניתי על השאלון בפורום של סקעת אכלתי במבה..) היה טעים? ברור האם אתה יודע לבשל? לא אם כן, מה? מי מבשל? מחממים קצת במיקרוגל וזה מוכן. מהו הספורט האהוב עלייך? לא אוהבת ספורט איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

swirrrly

New member
הראל סולת!!1../images/Emo99.gif

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 5 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? נסיון למצוא את האני הפנימי =| למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? לא יודעת
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? כן, להיות נכשלים בתחום החברתי
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? לא מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? סביר להניח שלא האם אתה אוהב את המשפחה שלך? כן
חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? שועל אם היית מאכל איזה מאכל היית? אם היית קינוח איזה קינוח היית? אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? ~איך הולך סרט הבורקס ההוא? גבעת חלפון אינה עונה @_@ אתה מאמין באמונות טפלות? לא אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? כן אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? אממ היכולת להשיג חברים
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? חיבוק
ומסגרת
ורגיעון של הדס איזה גלידה הכי טעימה? וניל פצפוצ מה הכי כיף בחורף? האווירה מתי לאחרונה ראית קשת בענן? וואי המון המון שנים מתי לאחרונה ירד גשם? וואי גם זה לא קורה המון זמן (אה רגע אבל החורף רק התחיל) מתי לאחרונה אכלת? אתמול מה זה היה? לא זוכרת היה טעים? כן האם אתה יודע לבשל? לא אם כן, מה? מהו הספורט האהוב עלייך? אין איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? שיא האדם הכי אינטליגנטי שעושה את הדברים הכי מטומטמים (
=\יכולות ניסוח של בננה) חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? חחח שאלות אמריקאיות
להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר.
להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים"
"אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות.
קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. תהנו. נהניתי

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

חלק א'- שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה
5 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר
כן.. על כל מיני דברים שאמא שלי לא מרשה לי או מעצבנת אותי. למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא
לא יודעת... האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם
לא חח האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה
כן.. הרבה דברים.. מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית
ברית של בנדוד שלי! כן, היה נחמד... האם אתה אוהב את המשפחה שלך
בטח
חלק ב'- שאלון כללי
אם היית חיה איזו חיה היית
דולפין אם היית מאכל איזה מאכל היית
פסטה אם היית קינוח איזה קינוח היית
פרוזן יוגורט אם היית עונה בשנה איזו עונה היית
אביב אתה מאמין באמונות טפלות
בחלק.. אם כן, אילו
נעל הפוכה וחתול שחור היית רוצה כוחות על טבעיים
כן אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה
לזכור את כל החומר למבחנים בלי שאני אצטרך ללמוד.. או רק לקרוא פעם אחת את המחברת ולזכור הכל מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה
אמממ שבסוף אני יכולה לישון אצל חברה שהמון זמן לא ראיתי אותה. איזה גלידה הכי טעימה
וניל עוגיות ותות מה הכי כיף בחורף
להתכרבל בשמיכה כשיורד גשם בחוץ
מתי לאחרונה ראית קשת בענן
בסוכות מתי לאחרונה ירד גשם
שלשום מתי לאחרונה אכלת
ב12 נראלי מה זה היה
דגנים עם חלב היה טעים
בטח האם אתה יודע לבשל
לא
אם כן, מה
-- מהו הספורט האהוב עלייך
כדור עף וקפיצה לגובה איזה שיא גינס היית רוצה לשבור
לא יודעת..
חלק ג'- שאלות אמריקאיות
מהי השאיפה הכי גדולה שלך
להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. בעיקרון, אף אחת מהן חח אבל ממה שיש את האמצעי... וזה לא להספיק שיעורי בית למחר אלא להצליח בכל המבחנים מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד
"סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"
סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

z u z i

New member
עונה

כמה אתם במשפחה? 4 בבית, ועוד 2 אחים מחוץ לבית האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? מחשב ושטויות כאלה למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? חלק אומרים ככה וחלק אומרים ככה. אני הכי דומה לדודה שלי P: האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא ממש האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? "פעם" ? נסו הרבה פעמים.. מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? אממ *נזכרת* נראלי חתונה. נהניתי מאוד כי פגשתי את נועה ויואב :] האם אתה אוהב את המשפחה שלך? מאוווד חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? *נעזרת ביעלי* פודל. היא אמרה שאני פודל. מה זה אמור להביע?? אם היית מאכל איזה מאכל היית? עשיתי מבחן פירות. יצאתי תות. אז שיהיה תות... אם היית קינוח איזה קינוח היית? אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? קיץץץ אתה מאמין באמונות טפלות? לא ממש אם כן, אילו? אני יורקת לפעמים כשיש חתול שחור היית רוצה כוחות על טבעיים? למה לא? אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? למה- כי זה נחמד מטרה- תלוי איזה כוחות מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? אם הוא היה אומר לי שהוא אוהב אותי. או שהייתי רואה את עומרי איזה גלידה הכי טעימה? וניל מה הכי כיף בחורף? כלום :/ מתי לאחרונה ראית קשת בענן? שנה שעברה מתי לאחרונה ירד גשם? לפני כמה ימים ב-4 בבוקר מתי לאחרונה אכלת? שאלה טובה... נראלי ב-12 מה זה היה? פיתה עם לבנה ובאגט עם גבינה צהובה. צור לא מוכשר במיוחד היה טעים? אמממ כן. האם אתה יודע לבשל? לא ממש אם כן, מה? - - - מהו הספורט האהוב עלייך? לראות טלוויזיה איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? שום שיא חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה אני אסתפק בזה... מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" אני אפילו לא יודעת מה זה אומר מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. או משו בסגנון....

0miss love0

New member
עונה../images/Emo9.gif

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 5(הורים ו3 אחים) האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? לפעמים,כמו כל משפחה. דעות בתחומים שונים. למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?באופי-לאבא בול. האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?טיולים לחו'ל
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?וואי קרה מלא. מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?לא זוכרת, לא בטוחה שהיה אירוע, אבל כל מיני טיולים כן היו-וברור שנהנתי. האם אתה אוהב את המשפחה שלך?הכי בעולם,הדבר הכי חשוב לי. חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית?קנגרו-כי הוא קשור לאמא שלו, בדיוק כמוני..או נמר-כי זו חיה יפה, עוצמתית ומלכותית כזאת אם היית מאכל איזה מאכל היית?לא יודעתת
אם היית קינוח איזה קינוח היית?עוגת שוקולד-וניל אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?חורף:] אתה מאמין באמונות טפלות?לא אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים?כן, אבל לא מאמינה בזה. אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?לקרוא מחשבות של אחרים, מה שהם חושבים עליי. מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? לדעת שהמבחנים שלי נדחים ויש לי חופש חנוכה נורמלי. איזה גלידה הכי טעימה?וניל עם פצפוצי שוקולד. מה הכי כיף בחורף?הגשם, החושך..שמיכה חמה,לשתות תה. מתי לאחרונה ראית קשת בענן?לפני המון המון זמן. מתי לאחרונה ירד גשם? אתמול אני חושבת מתי לאחרונה אכלת?לפני שעה בערך מה זה היה?שוארמה היה טעים?כה:] האם אתה יודע לבשל?לא אם כן, מה? מהו הספורט האהוב עלייך? אין-אני מתנגדת לספורט
, עצלנית מידי. איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?וואי שאלה טובה, אין לי מושג. חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי-בנאלי מידי, אבל כה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "אני לא רואה טלוויזיה יותר" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" אחלה שאלון:]

nastiush

New member
אני אני אניי =]

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 3 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? ניקיון למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? לאבא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? פיקניק חח האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? הרבה מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? ברורר האם אתה אוהב את המשפחה שלך? כןן חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? ציפוררררררררררררררררררררררר אם היית מאכל איזה מאכל היית? סלט אם היית קינוח איזה קינוח היית? עוגה אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אביב אתה מאמין באמונות טפלות? תלויי אם כן, אילו? שבירת מראה, עבירה מתחת לסולם... היית רוצה כוחות על טבעיים? בטח אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? להיות בלתי נראית ולקרוא מחשבות מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? החיים איזה גלידה הכי טעימה? פצפוצי שוקולד וסניקרס מה הכי כיף בחורף? לישווווווווון מתי לאחרונה ראית קשת בענן? לפני חצי שנה מתי לאחרונה ירד גשם? שלשום מתי לאחרונה אכלת? בשעה 10? מה זה היה? בשעה 10!!!!!!!!1 היה טעים? מאוד האם אתה יודע לבשל? תלוי אם כן, מה? נקניקיות וספגטי מהו הספורט האהוב עלייך? ריקוד וטניס איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? הרקדנית הכי מצליחה או השחקנית הכי טובה =] חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי.
להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי"
"אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות.
קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. אמור

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :)

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 4 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר?ממ יש ריבים, אבל לא הרבה. על כל מיני דברים למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?לאבא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?לא, לא ממש האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?יותר מדי
מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?חתונה של בתדודה שלי. ועוד איך נהניתי
האם אתה אוהב את המשפחה שלך?כן בטח חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית?דולפין אם היית מאכל איזה מאכל היית?שוקולד אם היית קינוח איזה קינוח היית?גליייידה
אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?חורף אתה מאמין באמונות טפלות?לא אם כן, אילו?-- היית רוצה כוחות על טבעיים?כן אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?לאיודעת, תמיד טוב שיש כוחות על טבעיים. נגיד לדעת מה חושבים עלייך או משו כזה. מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה?לאיודעת איזה גלידה הכי טעימה?וניל
מה הכי כיף בחורף?להיות מתחת לשמיכה עם הנעלי בית החמודיזים שלי
מתי לאחרונה ראית קשת בענן?כיתה ג' ניראלי
מתי לאחרונה ירד גשם? מממ לפני שבוע ניראלי מתי לאחרונה אכלת?לפני שעתיים מה זה היה?ג'חנון :][: נו מה שבת בבוקר.
היה טעים?ודאי האם אתה יודע לבשל?לא, למרות שאבא שלי שף
אם כן, מה? מהו הספורט האהוב עלייך? כדורסל
איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?לאיודעת חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי.
להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר"
"זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!
ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

עונה=]

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 9 בע"ה האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? הכל. למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? לא יודע. האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא שידוע לי. האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? כן. מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? ארוחה. לא נהנתי. האם אתה אוהב את המשפחה שלך? לא. חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? דולפין. אם היית מאכל איזה מאכל היית? לא יודע. אם היית קינוח איזה קינוח היית? אין לי שמץ. אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? סתיו. אתה מאמין באמונות טפלות? לא. אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? כן. אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? אממ,שאני לא יכול להיפצע. מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? שיעל תבוא=] איזה גלידה הכי טעימה? ריבת חלב. מה הכי כיף בחורף? להתקרבל עם החברה. מתי לאחרונה ראית קשת בענן? אממ,לא מזמן. מתי לאחרונה ירד גשם? מזמן. מתי לאחרונה אכלת? בצהריים מה זה היה? בשר אורז ותפוחי אדמה. היה טעים? אכן האם אתה יודע לבשל? לא. אם כן, מה? מהו הספורט האהוב עלייך? אממ,כדורסל. איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? לא יודע. חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. V להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" V "זה בסדר להפסיד לפעמים" V "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" V מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! V ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

k e l l y 1 8 1

New member
עונה

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 2 הורים 2 בנים 2 בנות = 6 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? בטח...אחים קרציות למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? מעורבת ...חחחח האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לראות סרטים חחח האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? אממ כן אבל ארוך מידי מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? בר מצווה וכן האם אתה אוהב את המשפחה שלך? בטחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!! חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? ציפור חחח אם היית מאכל איזה מאכל היית? משהו חריף..אולי צילי אם היית קינוח איזה קינוח היית?חחח לא יודעת אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? חורף... אתה מאמין באמונות טפלות?לא אם כן, אילו?לאא היית רוצה כוחות על טבעיים?כן אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?לעוף.... מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה?בשניה זו??? שאני והמשפחה שלי בריאים ושלמים והכל בסדר ב"ה איזה גלידה הכי טעימה?וניל מה הכי כיף בחורף? להתכרבל עם הפןך וננס קפה ביד וסרט טוב מתי לאחרונה ראית קשת בענן?לא זוכרת מתי לאחרונה ירד גשם? מיזמן
מתי לאחרונה אכלת?6 שעות...בערך מה זה היה? חביתה עם חמאה וחלות של אמא היה טעים?כע האם אתה יודע לבשל?כע אם כן, מה?הרבה כמעט הכל מהו הספורט האהוב עלייך? שחיה איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?לא ממש בראש לי חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. - אין מצב לדבר כזה להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. - ב"ה כבר אין שיעורים להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. - לא ממש מאיפה שלי מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" - אני מודה בטעויות שלי "אני לא רואה טלוויזיה יותר" - חחח נראה לי זה לא משהו שאני יצליח "זה בסדר להפסיד לפעמים" - תלוי מה להפסיד "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" - חחח אמרתי את זה כבר בחיים שלי מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות.חחח נשמע נחמד סתם קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" לא יורדת לרמה התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!
ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. חחח אני?? לוזרית?? חח ממש לא

למעלה