עד"ש

../images/Emo224.gifעד"ש../images/Emo224.gif

אוקיי. בגלל כמו ששמתם לב אני מאוד מתאמצת כדי שהפורום הזה יחזור קצת לחיים. אז טבלת העדש חוזרת ובגדול. עידכנתי את התאריכים. אני מקווה שבנות באמת יעשו וישקיעו זה יעזור המון לפורום. טוב התאריך הראשון הוא מחר..לא עדש למחר..השבוע של העידכון מתחיל ממחר. מי שלא יודעת יש הסברים בקובץ אבל אני מוכנה להסביר גם במסרים:] נראלי שזה הודעה חשובה כדי לפתתוח הודעה חדשה. עם אתם חושבים שונה ממני ממ..תגידו לי:]

ועוד הערה קטנה:]

הטבלה נכתבת רק ורק ע"י אפחת לא למלא את עצמה אמשו כזה. ה8 הראשונות שירשמו יהיו בטבלה..כל השאר ברשימת ההמתנה ולאט לאט יעלו אל הטבלה. מקווה שהכל מובן:]

dinora12

New member
../images/Emo210.gifלא הבנתי כלום../images/Emo122.gif

קראתי את המסמך. אממ..הסבר שמתאים לרמה שלי? XD

נׁעה

New member
אז ככה

העדכון השבועי (או בקיצור - עד"ש) זו הודעה שנפתחת פעם בשבוע(לפי הטבלה שפורסמה - כל יום רביעי), כל פעם ע"י חברת פורום אחרת (רק מי שרוצה, כמובן). בעד"ש מפרט כל מיני דברים שקרו, התחדשו, התעדכנו וכו' בעולם הדוליז ופה בפורום, בשבוע שעבר מאז העד"ש הקודם. דברים כמו שרשורים מעניינים שהיו פה, אתרים שהתעדכנו, "דולי השבוע", "פורומיסטית השבוע" וכו'. טלי, בתור האחראית על העד"ש והבחורה הנהדרת שהיא, מארגנת את הכל ע"י הטבלה, שבה מפורטים התאריכים בהם אמור להתפרסם העד"ש ומי אמורה לעשות אותו. אם את רוצה להרשם ולעשות עד"ש, אני ממליצה לחפש בפורום עדכונים ישנים ולראות איך מה היה בהם, מה גם שעכשיו כשהוא חוזר תוכלי לראות את העד"שים החדשים ומה יש בהם. :)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אם אני אתנדבר ראשונה

אז אני כאילו עושה לשבוע הבאה? 14-20 לחודש? אם זה ככה אז אני באחלת מוכנה להתנדב.. אם זה על השבוע הזה, אז הוא די עבר ויהיה לי קצת קשה לאסוף מידה =/

על השבוע הזה:]

ממחר עד יום ביעי הבא..וביום רביעי לעדכן. אני ארשום אותך ראשונה.. דנה את שנייה טוב?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif סבבה ../images/Emo9.gif

אפשר רק בבקשה קישור לאחד העד''שים של פעם? אני רוצה קצת להזכר בקטגוריות

עוד יותר מעודכן.

פירסמתי את ההודעה מאוחר..ועכשיו גם מוקד..אני מקווה שעד סוף היום הטבלה תהיה מלאה:]

InvisibleTouch

New member
עווו נהדר!

הקובץ לא נפתח לי, אז יש שם איזה שהוא מדריך של מה אמור להיות בעד"ש? אם לא אז תוסיפי טלי
: -שרשורים חדשים בפורום. -ימי הולדת. -בייס השבוע בפורום. -דולי השבוע בפורום. -עדכונים באתרי דוליז. -בייס השבוע- אתרים. -דולי השבוע- אתרים. נמנממ. וזהו, לא?
ובעד"ש החדש יהיו קטגוריות חדשות שאני אמלא אותן [הפתעהP:], אז כל מי שעושה עד"ש- תהיו איתי בקשר כדי שנשרשר אותו יחד. טלי, חבל שלא תיאמת איתי את ההודעה החדשה הזאת, הייתי מעדכנת אותך. אבל חפיף.^^

סורי שלא תיאמתי.

אחרי שאני אוכל צהריים אני יעש מדריך לעדש המתחיל.חח:] כאילו הסבר מה צריך לעשות. בינתיים יש 3 מתנדבות אז דנה רוית וז'אנה תהיו בקשר עם ספיר בקשר לדברים החדשים:]

../images/Emo80.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif(אכן, מבואסת ושמחה..)

נחמד ומבאס.. אני מאד שמחה שהעדש חזר!!
זה ממש כייפי D: באסה שאני כבר שנה וחצי בפורום ולמרות שאני מבקשת,משתדלת, ומאד רוצה.. אני אף פעם לא מקבלת
*וכן ביקשתי לעשות את העד"ש ולתרום* אבל זה לא משנה כבר, וזה פרט שולי!
כל הכבוד טעלי!
אשמח לעשות את העד"ש ברגע שהטבלה תתפנה D:

למעלה