היום שלי

זונע

New member
אוי שבי

אני לא למדתי לצרפתית וקיבלתי 91.5 ועם כל הכבוד, צרפתית יותר קשה מתקשורת!

חהחהחה ../images/Emo163.gif

אני למדתי פחות משעה להיסטוריה והוצאתי 86. [כל הכיתה שלי חרשה והוציאה פחות.. לפחות אלה שלא העתיקו]

זונע

New member
אז תאכלי תלב

כי אני למדתי פחות משעה להיסטוריה והוצאתי 90

מזה המקצוע הזה תקשורת??../images/Emo108.gif

למדתי אותו שנה, שנתיים ביסודי.. וזהו.. מזל שנפטרנו ממנו.. חח מקצוע מפגר לאללה..

noname202

New member
הומ

בבוקר הלכתי לחניכות כי כבר הייתי בחטיבה שלהן... אח"כ יצאנו ליום שדה עם הח' המאומצת שלנו [טעות נוראית ;[ עזבו את זה שהדחקתי את זה שהמורה לשלח של הכיתה זה שמוליק - מורה שהיה בנוע"ל ושונא את כל מי שהיה בצופים - אני לא מתה על הכיתה הזאת כ"כ מסתבר] קיצר, עשו קצת באלגנים והיה קשה להעביר להם תמשחקים ובסוף רצינו להעביר חידון על רוטשילד באיזור של הקבר, אבל איזה מאבטח החליט שהשתוללנו ורצה לדעת מאיזה בי"ס אנחנו, ובגלל ששמוליק לא הסכים להגיד לו יצאנו משם
חח אחרי זה חזרתי הביתה לאכול ולהתקלח, ואז הלכתי לשבט לפעולה חניכה אחת החרישה אותי ;[ ואח"כ הפכה לבעייתית בקשר לערב הורים ואחרי זה המרכז שכנע אותי להישאר ולצבוע דלתות בשירותים
וגיליתי שאין לי עתיד בתור צבעית. אחרי זה שיחקנו במציאת מקומות עם שמות מוזרים עם איזה ערס שהיה אמור להיות חניך שלי ואז דיברנו עם שי ושוב משחק ואז דיברנו עם מוקי פירקנו הכל דיברנו על הערב הורים חניכים של ה' וסופסוף הביתה ;[;[ ואני עוד אמורה ללמוד למבחן במתמטיקה שיהיה מחר
בעע

i have my mousetrap carrrrrrrrrr

אבא עבד על זה שעותתתת! עכשיו זה פה יהיה לי קרדיט יוהוו [חאלס התלהבות] חוצמזה היום היה משעשע. נועושקה לבשה מיני, מדהים כמה בנים הכירו אותה היום בלנץ'=] אפילו דרייל הגיע להגיד שלום!
אח אני אוהבת כושים אמא תחזור כנראה רק בראשון במקום שישי, אז נתקעתי לשמור על הילדים עוד יומיים, זה מעצבן [אך מספק
]

למעלה