היום שלי

dragonit12

New member
חחח:)

המורה כנראה אוהבת את הציורים שלך:) פיי איזה מורה רעה.. עד שמיכנים משהו לא טוב לה..?! לונורא:) תתלו את זה בכיתה אצלכם:) שמחה שהיה לך יום חביב יותר טוב מהקודמים:)

אמ..כן

תכלס זה היה די מעליב
ועוד בצורה שהיא אמרה את זה..... אבל היא תלתה את זה בארון
והדלת כל הזמן פתוחה אז רואים את זה חח ותודה
יש לך מסנג'ר/אייסי?

dragonit12

New member
חחח:)

רואים ת'ציור:)הכי חשוב:) בבקשה.. אממ כן יש לי.. מה את מעדיפה איסיקיו/מסנג'ר?! או אם בא לך אז תרשמי את..:) אני כבר אוסיף:)

היום שלי ../images/Emo192.gif

היה לי היום מבחן בהיסטוריה, כך שלמרות שהיו שעורים בשעתיים הראשונות (אנגלית ומתמטיקה) אף אחד לא ממש הקשיב או למד... וגם המורות נתנו לנו זמן מהשעור שלהן ללמוד למבחן. בשעות השלישית-רביעית היה מבחן בהיסטוריה והלך ממש טוב! ידעתי את כל השאלות ואני מקווה שאקבל בע"ה ציון שאהיה מרוצה ממנו
סיימתי את המבחן לפני הזמן (סביבות 11:30 שהשעור מסתיים בשעה 11:50) ואז הלכתי הביתה. למרות שאני לא ממש מרגישה טוב =/ אבל אסור לי להיות חולה חחח ועכשיו אני צריכה להתחיל ללמוד למבחן בערבית

linkintrance

New member
שלישלישלי=))(חפירה)

הפסדתי יום של שבע שעות עם המקצועות הכי מבאסים גאומטריה וערבית ייייאאיי נסענו לבית המשפט המחוזי בחיפה בקרית הממשלה, היה מאגניב ראינו דיון משפטי, היה לנו שופט ממש נחמד..הוא שאל מי אנחנו הציד לנו מי כל אחד שם אז הוא אמר שלא באנו לדיון מעניין, זה היה הרבה יותר מעניין אם היו עצורים...(המשפט היה נגד איזה מורה בחוגים ההרביץ לילדים..משהו כזה..משפט שנמשך שלוש שנים אם אני לא טועה). אז השופט כזה באמצע אמר שהוא משתעמם..וכזה אומר לתובע"למה לא הבאת את זה מודפס?" קיצר התובע אמר משהו והשופט כזה -מי שמשועמם-יהיה שופט בעתיד..קיצר נחמד. אח"כ הלכנו לאולם ריק..סיפרו לנו שם קצת על הבתי משפט וזה.. אח"כ כמובן לקפיטריה חח ואז הגענו לסדנא..היינו צריכים להחליט למי לתת אזרחות ולמי לא..היה מעניין ואז ביימנו משפט(שהיה מקרה אמיתי..על פיליפינית שנולדה בארץ ורוצה לשרת בצ"הל וסיימה בהצטיינות לימודים פה..) לא מרו לנו בהתחלה איך זה נגמר..קיצר נשלחתי להיות התובעת..(כאילו לתבוע את המדינה על כך שהיא לא רוצה לתת אזרחות למגי-הפיליפינית) קיצר יצא להגיד אובג'קשן וזה התקבחל(חלום חיי כן) ונתנו לנו את הגלימות האלה... קיצר אני נהנתי)))

סתם יום..../images/Emo108.gif

מחר אני יוצאת למוזיאון הפלמ"ח.. וחשבתי לצאת היום או משהו ומסתבר שאין לי עם מי =[

תמיר1991

New member
חזרתי לבצפר,

והיה חתיכת יום מיותר, עד שהדבר היחיד שאני זוכר ממנו אחרי שנת צהריים זה שבאתי אליו
מה איתכם? תמיר.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

איזה מבאס זה לחזור לבצפר אחרי שחולים

Snow fairy

New member
לא משהו, אבל משתפר לאט לאט.

קמתי בבוקר, וגיליתי להפתעתי שהטפסים של UWC לא הגיעו ליעדם. אז העברתי את הבוקר עד המבחן בהיסטוריה בדיכאון כרוני. אח"כ בעזרת חברי הנהדרים התחלתי להשלים ולאסוף את כל הטפסים מחדש [ואפילו לא נשאר לי הרבה:]] ואז היה מבחן בהיסטוריה, שהלך די טוב האמת:]. אחר הצהריים הייתי בהתרמות, היה מצחיק. ועכשיו אני הולכת לעבור התעללות ע"י אחותי, וב-9 וחצי יומולדת לידיד טוב:]

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

שמחה שהלך לך טוב במבחן:) ושנהנת בהתרמות והיה מצחיק:) מזל טוב לידיד שלך:) ולמה התעללות מאחותך..?!

Snow fairy

New member
תודה;]

חח סתם, אחותי עוברת קורס איפור מקצועי בבי"ס לאיפור של ירין שחף, והיא כל הזמן מתאמנת עלי

Aline In Chains

New member
שלי!

28 בתקשורת
המ. שעתיים לשון- היה משעמם מוות. חברה- סתם שעה מיותרת!! תקשורת- 28 בתקשורת,והוו. שעתיים מתמטיקה- פעם ראשונה בחיים שלי הצלחתי לפתור תרגיל!! לבדדדדדד! האא!!!1אחדאחד. וזהו:] מרתק ביותר.

זונע

New member
חחחחחח איזה גרועה

מילא ה-21 שקיבלתי במתמטיקה אבל לקבל 28 בתקשורת זה כל כך מצחיק ומפגר

למעלה