פרק 21 - Go

mrOrange22

New member
לא מסכים

אם מדובר במעגל סגור אז מישהו היה חייב לשים לב שהדלת נשארה פתוחה זה לא משהו שלא שמים לב אליו במערכות אזעקה!!!!

ortio

New member
נווו זה מה שהוא אמר

משו כזה שהדלת נעולה יש אזעקה כזאת מרחבית נוו מןן הסתם זה גם נכון לפי ההגיון חחח בכל מקרה לא ראית פרק קודם???????????????????

vand

New member
האזעקה מופעלת

רק אם שוברים את הזכוכית בדלת...

ortio

New member
ומן הסתם אם הדלת הייתה נעולה הוא

היה צריך לשבור אותה לא?!?! ואז הייתה פועלת האזעקה ואז לא היה נחמד =]

vand

New member
בעצם עכשיו שאני חושב על זה

נראה לי יש להם טעות בסדרה... בפרקים 6 ו-7 עם המהומות בכלא האסירים שברו את דלת המרפאה ועם זאת האזעקה לא הופעלה והסוהרים לא ידעו שפרצו מהומות גם באגף ההוא...

NatalieMi

New member
זה היה החלון...

לא נראה לי שהאזעקה הייתה מופעלת אם הם רק שברו את החלון.. או שכן? לא יודעת לא ממש הקשבתי להסבר. אבל אם לא... אז למה הם לא עשו את זה... ודרך אגב משהו לא מסתדר לי : בהתחלה הם התכוונו להיכנס למרפאה מתחת (כשהם כבר היו "בחדר" ולא היה צורך לשבור את הדלת) אז איך הם אז תיכננו לשבור את החלון?

vand

New member
לפי מה שמייקל אמר

בתוך החלון יש איזה חיישנים ולכן אם שוברים אותו האזעקה מופעלת. ובאמת מעניין איך הם תכננו לברוח בפרק 13. יכול להיות שניתן לפתוח את דלת המרפאה מבפנים?

NatalieMi

New member
אין לי מושג

אולי אני אצטרך לראות את הפרקים שוב ולראות אולי הוא אמר משהו על זה ושכחתי. ולגבי האזעקה יכול להיות שאלפי אזעקות היו מופעלות באותו רגע אז זה לא ממש עזר להם חחח.

victoria777

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שבכל מה שקשור לניסור הסורגים על החלון,היא גם ככה לא הייתה מצליחה.

LoKa18

New member
פרק 21 בהחלט...

אחד הפרקים הטובים, אם לא הטוב ביותר של העונה!!! אחח...אני זוכרת את עצמי לפני כחודשיים מקפצת בכל הבית במהלך הצפייה בפרק! אני מתגעגעת
אני דורשת כבר את העונה השנייה!!

ortio

New member
באמת????????? כל כך קרוב????????

יאמאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angelus

New member
דבר אחד יש לי לומר על הפרק;

טוב, בעצם שניים..
1. ניק -
היית צריך למות שירו בך
2. שרה -
ומעבר לכל מה שכולם סיכמו, פרק מעולה. ו.. הגיע הזמן, לא?

NatalieMi

New member
ששששששששששששש "../images/Emo58.gif"

לא יודעים את זה עדיין... בערך.. חחחחח רק בפרק הבא בעצם רואים שהוא מת

למעלה